Přejít na výpis diskuzí
Na apríla dostanou všichni hráči v Dying Light nadpřirozenou sílu
31.3.2015 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
Právě no já jsem hrál obojí a co jako. ? konzoli mám toho chudáka si odpust.
-
nekteri lide na rozdil od chudaku jako Jack maji totiz i konzoli. Takze nejsou tak omezeni a opravdu uz mohli hrat oboje. Ale to chtelo prvne myslet...
-
Co ty sy za mrddku bez se vystrykat na blodborne nebo jak sa ta pycovyna jmenuje bo curracy z redakce uz postrikaly sve monitory tak vytahny sveho neumyteho sulyna a strykej
-
Které si asi teprve zahraješ ale chápu no, někomu stačí ke štěstí i zombíci. *4*
TRooloo si pobavil. *1* , třeba budeš zajímavej troll keep going you good. -
moje rec.. ta hra je proste super a venoval jsem ji asi 40 hodin. Mam i7+gtx670 a vykyvy jsou tam opravdu velky, ale jen obcas... hru jsem si vazne uzil :) pro me lepsi nez gta 5
-
Hele kdyz to proste nemas rad tak nevim proc na to reagujes ? Jako aby si vic lidi presvedcil o svym nazoru ? Nebo abys siril osvetu ? nechapu...
-
Kdybychom nereagovali na hňupi, tak by se s tebou už dáávno nikdo nebavil *3*
-
aby si chcipl ty mrdko
-
Pokud si to hrál na nějakém šrotu (bez urážky) tak je jasné že si byl rád za 30fps. Ano nebyla zná ale ty propady byly otravné a i na games s tím měli problémy dokonce nemohli hrát ani na max.
Lidi, nereagujte na hnupy a radši je nahlašujte. *3* (budete mít klid). -
Optimalizace není tak hrozná.
Stačí použít program Dying Light manager a stáhnout nejnovější ovladače na grafiku.
Díky tomuto programu to rozjedu na notebooku s i3 na 30fps. -
Dostanou taky vylepšení optimilizace ale ne jako apríl ale reálně? Odstranění nelogičností by ji m bodlo myslím taky. *4*
-
Premna Skvelá hra, napriek chybam
Nočná atmosféra úžasná - a celkom aj denná
Teším a držím palce štúdiu - podporil som ich kúpou hry