Přejít na výpis diskuzí
Na dějištích velkých bitev umí upíři v Total War: Warhammer oživit mocné jednotky
1.4.2016 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Docela se divim ze jsem, s blizicim se datem vydani, neobnovil predobjednavku...... nicmene chaos je porad dlc ne?
Yaaaaar! -
hm, možná bude dobrý , že se tvůrcům rozvázali ruce tím, že se jedná o fantasy- budou tam všelijaké sereprtičky - které v offic. historii nebyly že .. létajícii mrchy a kouzla . Až na to budu mít železo, tak oživým nějakou tu armádu nemrtvých - ti kostíci sou skvělí : ) . A Vzhledem k tomu , v jakém stavu vyšel Rom II, tak tou dobou už bude možná hra odladěná - přeju klukům z CA , aby jim tohle vyšlo . ) , Když mi nejde rozjet Shogun II - kterého sme hrával v poho . --- prej problémy s antivirama nebo MCafee - příjde vám to normální ?? : )
-
-
nope není to normální, vyčisti si PC od bordelu nebo rovnou přeinstaluj windows a bude to v klidu *3*
-
-
AdwCleaner to vyřešil hh : )) . Dík za radu si bóžo *3*
-
-
-
Proč pořád píšou jen o nemrtvých, chci se dozvědět i o jiných frakcích *12*
-
-
o chaosu vedet nechces, ver mi
-
Už se o nich dávno psalo. Vampýři byli poslední na seznamu.
-
-
Nedivím se, že se CA tak snaží, aby byla hra opravdu dobrá. WFB + TW je defacto zlatý důl. Tolik různých DLC pro menší frakce, hrdiny, jednotky.. A vůbec nic z toho nemusejí vymýšlet.
Osobně doufám v dlc Red Duke, abych mohl rozsévat zkázu po Bretonii. Zajímalo by mě, jestli člověk bude moci hrát pouze za Mannfreda nebo Kemmlera. Podle mapy frakcí jsou Vampýři právě i v Bretonii, Ale těžko říct, jestli tam hráč bude moci začínat jako anonymní lord
A předpokládám, že s menším úpravou půjde hrát i za Bretonii, když už je ve hře. Aspoň v předešlých warech se ty nehratelné frakce daly takto zpřístupnit. Nebo už to neplatí ? -
-
Pokud to z ini soubororu nepresunou primo do zdrojaku, tak to takovy problem nebude :D
-
-
Jde o to jestli ty frakce ještě budou jako v historických TW dělit. Vampýři nejsou jen Von Carsteins, Říše má taky podskupiny, orci, trpoši atd. Jako mít fakt jen 4 hratelné frakce je docela málo a nechtěl bych hárt jen za hrdiny, ale mít svého.
-
-
Já myslím,že už je dělit nebudou,protože když se nad tím zamyslíte,tak ty hratelné frakce mají všeobecný název (Dwarfs místo Karaz-a-Karak,Empire místo Reikland atd...) a vaším úkolem je sjednotit a zastupovat CELOU SVOU RASU a pak se porvat s ostatníma,kdyby přidali další frakce z již zastoupených ras,bylo by to např. jako kdybyste sjednotil Německo v 19.stol. a říkal mu Sasko nebo Prusko.
-
Těch frakci má být na začátek 5 - Říše, Trpaslíci, Armády Chaosu, Orci, Upírská knížata. Hra bude mít 3 velké díly. A CA chtějí postupně zahrnout vše.
,,We haven’t put every single race in the game straight away, but we do plan to eventually include all major races over the course of our planned trilogy of games, with the help of DLC and free-LC,, -
-
Další hratelnou frakcí bude podle mne pravděpodobně Bretonnia,protože když se podíváte na mapu: http://wiki.totalwar.com/images/9/9e/Factionstartmap.jpg
Je rozdělená tak jak popisuji výše (1 frakce s všeobecným názvem + několik frakcí s lokálním názvem).
A ohledně dalších dílů,někde jsem četl že mají v plánu spojit mapy ze všech 3 dílů dohromady!! Bohužel ten článek nemůžu najít *9* ,asi ho odstranili.
-
-
-
-
-
A stále mocné brány prelomíte obyčajnými fakľami. Načo katapulty? Načo obliehacie veže? Máme predsa fakľe *1*
-
-
EDIT: Už se mi to podařilo dohledat, jsou to pochodně, a ony se dají všechny brány tady podpálit? Já zatím viděl jenom variantu, že tam poslali beranidlo nebo nějakou obří stvůru....
-
Zapálit bránu byl sice ne úplně jednoduchý úkol, protože se ji samozřejmě obránci snažili uhasit, ale taky to šlo.
-
-
Magister@ Zapáliť takú bránu nebolo vôbec jednoduché. Muselo sa nanosiť raždie atď a aj tk bola úspešnosť dosť nízka. Od Rome 2 však neni problém veľmi ľahúčko prepáliť brány obyčajnými fakľami. Baranidlá a veže sa stali úplne ale úplne nepotrebnými.
-
-
Tak Rome 2 pokakal vícero věcí, já jen mluvím o tom, že zapálit bránu v reálu šlo. *4*
-
-
Ale asi ne tak, že na ní házíš hořící louče *4*
-
-
Když by jich bylo opravdu hodně a posádka by se tomu nijak nepokoušela zabránit, tak proč ne? *15*
-
-
-
Jo, protože dřív ve starších TW se ti mohlo stát, že když ti zničili dobývací stroje nebo sis žádné nevzal, nemohl jsi pak pevnost dobýt a byl to fail mise. Trend dnešní doby je takový, nedat hráčům jakoukoliv možnost něco failnout
-
-
-
-
To vypada na naproste maso, za kazdou stranu uplne jina strategie a zpusob boje, to si dam libit. Chtel jsem vydrzet a nepredobjednat, ale ... nevydrzim *1*
-
-
ja v klidu vydržím a myslím že se spokojene tomuhle dílu vyhnu, jak jsem se vyhnul i rome 2 a attilovi. shoguna jsem dokonce koupil až par let po vydani ve sleve a moc me to stejne nebavilo
-
-
Hele tak proc to sem pises ? to taky jdes na diskuzi ke Hre o Truny a pises : sestou serii vynecham pac poslednich ctyri jsem nevidel a prvni me nebavila :) i knizku nemam...
Bez tam kde te to bavi, nas to nezajima ze te to nebavi :) -
-
mne zas nebaví číst tyhle nadšené vykriky nejake pohadky. mohli jsme mít radši medieval 3
-
-
Nikdo tě to nenutí číst. Evidentně jsi blbeček co se neumí asi zabavit a pro to vysírá po diskuzích..
-
-
zaleží od uhlu pohledu protože ja te vidím stejne
-
-
-
-
-
Mám to stejně.....nejspíš taky ,,nevydržím,, *1*
Vím, že je to dost předčasné, ale přemýšlím, jak se třeba tvůrci v dalším díle trilogie vypořádají se Skaveny. Líbilo by se mi například,kdyby se jejich množení projevilo tak, že v každém kole se v každé provincii objeví několik jednotek ,,základní,, skavení pěchoty (která by se třeba případně dala vylepšit/vyzbrojit). Kromě pár specifičtějších jednotek by neexistoval klasický systém rekrutování (právě by se dali vylepšovat ti základní pěšáci). Ten pocit, že ty jednotky musím (vlastně donucením) posílat do nějakých nájezdů a bitev,aby se mi nesesypala ekonomika z toho množství jednotek *1*
Zase by to byl jiný systém hraní za danou rasu :) -
Vůbec by neškodilo, kdyby se tahle různorodost hratelnosti promítla i do dalších "historických" dílů série. Sice tam nepůjde oživovat mrtvé na bojišti, ale nějaký rozdíl třeba mezi Francií a takovým Tureckem by tam být mohl... *4*
-
-
To bol aspoň pre mňa asi tá najhoršia věc na posledních TW,že vpodstate bolo všetko rovnaké. Už MTW2 bola koli debilným hraniciam oničom. Pritom v MTW1 boli frakcie dosť roznorodé i koli inej záčínajúcej pozícii atď.
-
-
-
Dneska rano jsem mel na games.cz normalni fonty (napr. v titulcich takova ta "zaoblena", uzka pismena), ted tam mam nejaky arial nebo co to je. Je posahany web games.cz, je posahany firefox, je posahany muj pocitac, nebo jsem posahany ja?! Straslive mi to vrta hlavou. Prosim pomozte.
-
-
games za to nemůže
ve firefoxu klikni na ikonu,co vypadá jako 3 vodorovné čárky nad sebou v pravém horním rohu, pak na možnosti, písma a barvy, připadně rozšířené a odškrtnout "dovolit stránkám používat vlastní písma" -
-
Diky za tip, ale tim to neni - zkousel jsem to vselijak... a nic. Navic prijde mi, ze se to cele chova strasne nahodne! Pred peti minutama jsem to mel "klasicke", ted to mam jine. Fakt, nedelam si legraci, viz screenshot: http://i.imgur.com/yIdzJ4F.jpg (spodni verzi jsem musel vzit z web archive, protoze se mi to ted ukazuje "nove", ale je to presne ten rozdil se "zakulacenymi" pismeny)...
-
-
Zahada vyresena - addon Ghostery zacal blokovat Google Fonts.
-
-
-
-
Každý den zprávička? Jak je takhle nahypováno, tak zásadně pouštím pirátské "demo" a pak se uvidí, jestli bude stát za koupi. Zatím to vypadá, že si počkám, až to bude v kompletu s dalším obsahem...
-
-
no snáď si aspoň nejak škrtneš, pri denuve číhajúcemu v tieni :)
-
To si možná počkáš i dva roky má to být trilogie + nejspíš malé DLC.. A asi stejný koment co jsem tu psal včera budu psát dnes (urýpaných trotlů je dostatek). Co je na tom že Games potažmo CA informuje denně o něčem novým z tak zajímavé a pro spoustu lidí očekávané hry? To se jako hra má v tichosti vydat a nedejbože o ní nic neříkat *7* ? Ach ty pózy že? ..logika jde stranou *15*
-
-
oni neinformují o nečem novém, tohle jsou veci ktere maji davno hotove a informace pouští ven schvalne po kouskach abychom "nevychladli". predchozí diskuter spravne upozornil že se jedna o hype aneb agresivní podprahovou reklamní kampaň.
-
-
MAxíčku, jdi zase hajat, ano? *7*
-
-
-
Já se divím, že v tomhle směru ještě zásadně vůbec pouštíš videohry, když se tu každý den informuje o videohrách... přitom takovýho "hypu" kolem této zábavy.
-
Tak zrovna v tomhle pripade to jsou velice podstatne informace a Games asi moc neovlivni v jakym stylem pousti CA informace
-
-
a ty bitvy?
-
-
Proboha, jsi tak omezený, že Google, Youtube a zpětné projetí článků na games ti nepomůže? Asi ano....
-