Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    YES! Konečně! Akorát se nemůžu zbavit dojmu, že to mohlo vypadat o chloupek líp, kdyby aspoň udělali ostřejší textury a hezčí efekty... ale i takhle beru všema deseti!
    • BangMeInBangladesh
      Kdyz Turok vysel, tak nebylo s cim srovnavat. Byla to prvni 3D akcelerovana FPS a nova technologie, se kterou se museli naucit pracovat, a vubec nebylo jiste, ze tudy vede cesta. V te dobe to jeste nikdo nevedel. To je jako rict o prvni atomove bombe, jo dobry, ale mohlo to byt vetsi.
      • kubi-wan
        Ale ne, to já chápu. Jako malej jsem nad Turokem slintal, jakej to byl grafickej orgáč! Jde mi jen o to, že když už dělali remaster, mohli si s tim trošku víc pohrát...
  • Odulin
    Na to jsme kdysi pořídili Voodoo 3. :)
    • BangMeInBangladesh
      No to teda nevim, Voodoo 3 se dostala u nas do prodeje na zacatku leta 1999 a to uz bylo venku demo Quake 3 Arena, o Unrealu, Hal-Life, Bloodu 2 a dalsich mnohem lepsich fps nemluve a v te dobe si nikdo na Turoka uz ani nevzpomel.
      • Odulin
        Jj však jsmne kartu nepořizovali jenom kvůli Turokovi. :) V době pořízení jsem měli akorát rozehraný Half Life a pamatuji si přesně na místo, kde jsme vyměnili grafiku...to bylo k pochcání. :D
    • ja musel ihned zmenit voodoo 2 na voodoo 2 tornano ci turbo kvuli nfs 6 hot pursuit nestihala D
    • 3dfx velocity 100 8MB *5*
    • kdepak to byla hra jeste na voodoo1 pod 3dfx glide . doba davneho mladi a stredoveku :)
      • Odulin
        Ano, ale my jsme na to prostě pořídili až Voodoo3 :D Do té doby jsme jeli na S3 trio. Tam šel aspoň pustit starej R6 pod Directem 3D. Glide šel Voodoočkám moc dobře, takže Unreálek jel jak po másle.
    • Sr_Lobo
      Tak to muselo bejt hodne mastný *15*
    • Já měl Rivu TNT, bratránek 3DFX Banshee 16mb *1*
      • Odulin
        Pěkný, na Banshee už bych málem zapomněl.:D
        • Jsi mi připomněl S3 Virge, si pamatuju jak jsem hrozně chtěl nějakou 3D kartu, měl jsem něco našetřeno, už jsem ji málem koupil, ale pak jsem zahlídl nějaký benchmark a viděl jsem, že jsou mnohem silnější, tak z toho nic nebylo a šetřil jsem dál.. nemůžu si už ale vybavit, co jsem to sakra měl, Matrox Millenium myslim nebo něco takovyho *1* Nejvíc si vybavuju tu Rivu. A pak ještě Diamond Viper nebo jak se to jmenovalo tu jsem hrozně chtěl v té době, ale byla moc drahá, peníze mi nestačily a naši mi nechtěli doplatit :)
  • BangMeInBangladesh
    Ja si to pamatuji, jako ve sve dobe technologickou bombu. Voodoo a Turok. Hratelnost moc dobra nebyla, takovy lepsi prumer, ale graficky bomba tojo.
    • Grafická bomba to byla pořádná, vyděl jsem to u kámoše a pak jsem si hned šel koupit Voodoo
  • Nic moc bez té mlhy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit