-
"S jedenácti miliony registrovanými uživateli se Origin rychle stává tím místem, kam zákazníci chodí za čerstvým obsahem, jenž mohou hrát se svými přáteli,"
ale howno. keby som to nemusel mat nainstalovane kvoli BF3 a ME3 tak k tomu ani nepachnem -
-
Veď to...
Ale hlavne že sme sa všetci na tej hláške zabavili... -
A nikdo by v roce 2004 ani nepáchl ke STEAMu, když by nebyl potřeba k hraní Half-Life 2....
-
-
Problem je v tom, a co stve vetsinu lidi, origin only hry. Takze pokud mas steam a nechces byt pirat, musis pouzivat 2 "stejne" sluzby, coz je proste neprakticke. A sasci :) jako EA s BF3, MF3...atd si to mohou dovolit....
-
Jenže Steam tehdá neměl konkurenci.
-
-
takze je spatne kdyz mu roste ted? nebo co tim chtel basnik rici?
-
-
Origin neni konkurence Steamu ani omylem. Ty zkušenosti se zákazníkem jsou pro Origin nedohnatelný.
-
steam nema konkurenciu.
-
Kdyz zacal Steam, tak nebyla konkurence a nikdo nikde nemel ucty. Tedka ma spousta lidi na Steamu sbirku, a ma zase zacinat nekde jinde? Kdyby treba konkurovali cenama, funkcema klienta, ale takhle nasilne nutit si to kupovat jinde, kdyz uz mam nekde spoustu her?
-
-
Souhlasím, když vyrukovalo Valve se svým STEAMem před pár lety, taky byl od začátku zatracován, ale ukázal své klady a stále se zlepšuje. to co předvádí EA se svým originem je jen prachsprosté kopírování, které jim ani tak moc dobře nejde. Co se týče cen, podpory a množství titulů, tak to snad nejde ani porovnávat........
-
-
Ne je špatné kopírovat STEAM a ještě tu kopii víc zmršit ;)
-
-
Grifus -> teď tu o Budulínkovi
-
Si stezuj lamko, Origin stoji momentalne za dve veci, ale casem bude treba rovnocenou konkurenci. A z toho pak budeme tezit my, hraci...
-
-
-
-
-
-
u steamu se me narozdil od originu pri spusteni neroztoci vsechny disky jak je to prohledava
-
Já bych všechny ty EA a Originy zakázal
-
Tahle sr**** neukazuje ani kolik je hodin at si to strčej do ..
-
Oba první Mass Effecty mám na Steamu (utratil jsem za ně cca 10 Eček dohromady, díky akcím a mimochodem debilní způsob pořízení dlc pro ME2 mě stál v přepočtu mnohem víc než původní oěb hry...). To, že třetí je hra lowrigin only, jsem těžce nesl. Nicméně sérii miluju, a proto těžce nesu i fakt, že jsem hru koupil a mám ji na lowriginu. Těžce jsem to překonal a rozhodl jsem se už více ea nepodporovat. Doufám, že nevyjde ME4.
Už nikdy si nekoupím hru od ea, pokud bude nás hráče nutit do své neuvěřitelně stupidní bety klienta lowrigin, která je prachsprostá napodobenina Steamu, která nic neumí. -
-
Ale kdepak, něco umí výborně. Skenovat tvůj disk.
-
pozn.
a pro ty, co tady hází špínu na Steam... ztráta času vám tady vysvětlovat, co vlastně Steam umí, nabízí apod. Buď máte zkušenosti (několika leté) a nebo si hry prostě stahujete. Ti, co ho využívají (v tom pravém slova smyslu), vědí moc dobře, že je to pro komunitu velice přínosná fíčura. -
-
pouc me a ted to myslim zcela vazne, digitalni distribuci se vyhybam jako cert krizi, tak mi pls rekni v cem je to tak uzasne, kdyz pominu nejake ty balicky, ktere vyjdou levneji nez krabicovka
-
-
Nemusíš vlastnit orig DVD/CD se hrou a kdykoliv si ji můžeš opět stáhnout a nainstalovat s nejnovější aktualizací, třeba pokud cestuješ. Nevím teda jak je to s kupováním přes STEAM, protože mám rád hmotné vlastnictví.
-
-
to u StarCraft adalsich Blizzard her taky a zadnej steam k tomu nepotrebujes jo a BattleNet je jen prihlaseni k online sluzbam zadnou sragoru co by bezela ikdyz nic nehrajes nebo se spostela spolu shrou si instalovat do kompu nemusis
-
No ale nějak si zapomněl dodat, že až jednou steam na týden lehne, tak si zahraješ leda kulový *6*
-
-
a ten patch se bude dat stahnout jen pres steam :D
-
Jestli nekdy lehne, tak uvolni patch co odemkne vsechny hry, rikali to nekolikrat na forech...
-
A tvoje krabicovka, která je powered by steam taky.
-
-
-
-
-
-
Origin nemá šanci konkurovat Steamu. Co si budem povídat, Steam hodně táhnou slevy. Slevy, které jsou na Originu velmi vzácné a zpravidla nejdou nad 50 %, což s mnohdy vyšší základní cenou prostě nikoho nenaláká.
-
-
Právě ty akce jsou dobrý příklad. Pro porovnání jsem se během vánoc jsem hodil oko na Origin, co tam vůbec mají za slevy a byl to výsměch. Akce typu adventního kalendáře s jednou hrou za den proti dárkům, voucherům, bonusům za ajchy a obří slevě snad na všechny hry?
-
Origin nemoze konkurovat ani po technickej a funcknej stranke....
-
-
nejak nechapu, mam obe sluzby a obe mi umozni koupit hru, stahnout hru a hrat hru. sem si nevsim rozdilu
-
-
Steam je hlavne nekde uplne jinde po komunitni strance, Origin je jenom na to spustit ho, spustit hru a zavrit. Ve steamu mas skupiny, friendlist se tam narozdil od Originu pouziva a celkove je ta komunita velice dobre propojena...samozrejme pokud se to nekomu nelibi, lze se jednoduse oddelit *3*
-
Absence komunitních služeb (profil, skupiny, screeny a videa atp.), absence Achievementů (a to všechny EA hry achievementy mají), absence patch logu, Origin Overlay je naprosto ve všem horší jak Steam Overlay (nepodporuje taby, RMB, klávesové zkratky, žere výkon i po zavření, je náročnější, při pádu shodí celý Origin)...
-
-
-
-
"S jedenácti miliony registrovanými uživateli se Origin rychle stává tím místem, kam zákazníci chodí za čerstvým obsahem, jenž mohou hrát se svými přáteli,"
Aneb Máme přístup k 11 milionům počítačů registrovaných uživatelů a Origin se rychle stává tím místem, kam zákazníci chodí za čerstvým obsahem, který nemohou hrát nikde jinde. -
-
Hezkej překlad *1*
-
-
Tak táto firma odo mňa neuvidí ani vindru, to je isté *2*
-
mozno raz dospejeme do idealneho stavu, v ktorom bude mat kazda hra svojho vlastneho klienta
-
To je skoro ako uzavriet zmuvu s diablom.
-
-
A to ešte nevieš, že kresťania sú buzeranti *1*
-