Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rozdil mezi tim ze tady za nim nechodis je ten ze ho akorat nevidis jinak se hra sklada s predem urcenejch bodu do kerejch se tak jako tak dostanes.Todle je sice v kazdy hre ale jen to dokazuje ze svejma rozhodnutima nic neovlivnis.Autori proste 80 % eventu udelali tak ze stejne dopadnou jak chtej oni.Napriklad ten kdo ma umrit stejne nemuzes jakymkoliv zpusobem zachranit i kdybys "odpovidal" od zacatku jinak.Hra si jen hraje na volnost.Tezky volby? jaky? stejne at chces cokoliv zmenit jako nekoho zachranit tak to nejde.
  • Samotného mne to netrápí, ale tvůj předposlední odstavec zasloužil spoiler tag.
  • Viktor_H
    Tak jestli vyjde nějakej celistvej balík, asi to okožtuju. Rád si pobrečím...
  • Keyz
    Zatím jsem se bavil ale,že byl z toho nějak extra hotov to tedy ne.Určitě tomu přidávat populární žánr zombie a lidi co se nějak snaží přežít.
    Rozhodování má tradičně minimální vliv,vlastně to vše směřuje ke konci 4 dílů kde se pak láme chleba.

Je jedno koho sebou taháte stejně bude zastřelen člověkem ze skupiny,je jedno co děláte a jak jste se choval stejně někdo ujede atd...Opravdu rozhodovaní pouze řeší jaké mají lidi texty a jak se chovají k hrdinovi.To je všude.Bohužel často to je hodně divně.

Například na hrdinu spadnou dveře a hrdou se tam zombie a Kenny protože je asi na*raný tak nepomůže.Hrdina vstane a nelze toho hajzla konfrontovat,nelze nic.Pak mu hodně pomohu a na konci se na mně vysere.Znova nelze toho hajzla konfrontovat.

Dost mně naštvalo to,že hlavní hrdina se tak lehce nechal kousnout.Dokonce jsem neklikat na to krabici aby to obešel a neeee...Mistr tam šel rovnou.No tak to chtěli tvůrci tak proč ne.

Dost mně ale potěšilo,že to není moc akční.
  • Keyz
    A bude k tomu i role kapesníků *3*
  • Psát se může i čistě neutrálně. Tohle zavání nezájmem na sto honů. Vlastně stačilo napsat jen "Tady je nějaký video o hře Walking Dead" :)
  • Malleth
    Pocit že jen něco sleduju a nehraju mám u mnoha dnešních her (hlavně koridorových stříleček), kde jen jdu tunelem, střílim a sleduju ty "wowmomenty". U Walking Dead rozhodně ne, protože tam nechodim za objective markerem a musím na ten postup přijít sám. Navíc člověk musí dělalat smysluplný volby, který jsou často hodně těžký. Hlavně díky tomu že mu po čase začne na těch postavách hodně záležet.
  • Však ona to ani v podstatě hra není. Nazval bych to interaktivním komiksem a podle toho to beru. Příběh zatím fajn, postavy uvěřitelné, emoce vyvolány (u mé maličkosti) a že to obsahuje nelogické věci? Pomalu v každé dnešní hře najdeš něco co pro tebe vyzní jako pitomost a někdo jiný si to sám sobě v rámci děje dokáže vysvětlit.

Zrovna nedávno, jsem s kámošem vedli debatu o WD seriálu a jak mi tam pár věcí přišlo jako na hlavu postavených. Po chvíli mě zasvětil do jeho úhlu pohledu a už mi to nepřijde tak hloupé jako předtím. Mozek každého člověka zpracovává informace trochu jinak a i náš pohled na okolí se liší, takže pokud tobě něco přijde jako logický nesmysl, tak v tom klidně můžeš být sám *3*
  • Tak sem si trochu pogooglil a retail verze je, ale zatim jenom pro US :-/ No snad se uraci to dovest i k nam :)
  • sleepless
    Urcite neco takoveho bude, stejne jako u vsech predchozich Telltale projektu.
  • sleepless
    Bohužel není úplně možný, aby každýho z nás bavilo všechno, nebo sledoval velmi podrobně úplně všechno. Nicméně, "asi" je tam jednou, "možná" také. Jak jinak psát o něčem, co člověk předpokládá, ale není si tím jistý a nechce si hrát na to, že ví a sleduje opravdu vše? :)
  • Mozna schematickej ale podle me to tak je.Ja nikomu neberu ze ho to bavi¨. Ale nejde mi do hlavy ze je oslavovana nehra kera toho moc nenabizi.Zajimavy prostredi? ano ale na zaklade serialu kerej je dneska slavnej. Podle me proste je dneska velkej boom se hrama se zombie kery tady proste nejakou dobu chybely.Navic je to plny logickej nesmyslu a tim nemyslim svet ale jak se treba clementine dostane pres horu zombii a nikdo o tom nerekne ani n(+ x dalsich veci ). plus veci kery uz sem zminoval.Podle me hra kde akorat sledujes co se deje a nehrajes. Max 6 z 10.
  • Proti redakci nic nemám, ale když jsem to četl, tak jsem měl naprosto stejný dojem:)
  • Ahoj.. Nevite jestli se chysta nejaky "baleni" kde bude vsech pet dilu pohromade? Klidne si to stahnu postupne, ale mit to nekde v krabicce mi prijde jako lepsi reseni :)
  • Keď sa tak pozerám na trailer, tak zrazu neviem či som sa na konci 4 epizódy rozhodol najštastnejšie... *13*
    Slovami klasika: "Život je ako bonboniéra, nikdy nevieš čo ochutnáš."
  • Malleth
    To je hodně schématickej pohled na věc. Těch mechanik nebo nějakých výzev v běžným slova smyslu tam moc není, ale to je v celku jedno. Důležitý je jak je to poskládaný a jak to dohromady celý funguje. Ta výsledná "experience" je u WD na hodně vysoký úrovni.
    Vliv těch rozhodnutí se různí ale to je v pořádku. Není nutný aby každý z nich zásadně měnilo děj. I malá věc jako vyčítavej pohled Clementine dokáže divy.
  • Kedže tých možností vstupu do 5 epizódy je hafo, tak tie rozhodnutia asi niečo ovplyvnili... *7*
  • Tak seš trochu jednodušší no, nezoufej, každý nemůže chápat vše.
  • Proboha to nemůže ty novinky psát někdo koho to baví? Tohle je samé "asi", "možná" "no mrkněte sami, protože mě to samotnýho nezajímá".
  • Hra, ktorá sa už dnes stala legendou a napriek svojmu jednoduchému vizuálu nezostarne ani za 20 rokov...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit