Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zase minuska... No vopravdu, chytrej telefon je uzasna vec. Clovek nemusi tahat spoustu veci sebou a ma tam skoro vsechno, i ty knizky a zpravy a zabavu kdyz nekam jede. Jak se tohle muze nekomu nelibit :)
  • Trol.diskuzni
    Připadá mi to jako článek na objednávku Sony...
  • chytrej telefon je dobra vec. Krasne se na nem ctou knizky a zpravy kdyz jedes do prace, nebo nekam :)
  • Jsem na tom úplně stejně *3*
  • Nemam Xbox, nemam tablet a nemam chytry telefon. A nemam pocit ze bych nejak stradal. *6*
  • Ja myslel, ze tohle by melo fungovat propojeny i treba s Andoridem, nebo iOS?
  • Trosku mi to pripomina souboj blu-ray a hddvd. Myslim ze koncept Sony je lepsi. MS se zameri na tisic veci najednou a nebude fungovat ani jedna. Uz jenom kvuli tomu ze ty jejich tablety budou mit ARM verzi Windows 8 a software na ne nebude kompatibilni s normalni verzi a naopak => nikdo to nebude chtit protoze na to nikdo nebude delat soft.
  • Si asi spatne vybiras, nebo si nemel zrovna stesti. Aktualne hraju LA Noire a to se mi hrozne libi a moc me bavi :)
  • Pokud to zustane u moznosti a doplnku, kdo to chce vyuzit, tak si myslim, ze je to skvela vec. Ja sem ale na takovy blbosti linej. Display, ovladac, hotovo :)
  • Jenze ty dnesni hry uz vubec nejsou zabavny
  • BoB.2
    Já si hned řikal že jsem se měl narodit jako chytrá chobotnice.
  • Inquisitor
    Tohle už jsou vyloženě kraviny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit