Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že se ani nedají vybírat třídy, jen zbraně. :/
    • precti si preview, tridy tam nejsou
      • Já vím o tom právě mluvím
    • A z nějakého důvodu může používat i zbraně nepřítele.
  • Arcadový odpad !
    toto vyjadrenie pochopia len rozumný ľudia ktorý zažili staré BF.
    Jedine čo sa mne natom páči sú podobnosť zbraní s WW2 a to ST 44 a MG 42 ...
    Die odpad hnusny arcadový COD style.
    A toto nieje ALFA, preberte sa - takto bude vyzerať hra vo finále. Sem tam nejaka 2D uprava a hlavne Bugy opravene nic ine
    • ZvacA
      Stále zažívám staré Bf, ale toto vyjadrenie nechápu. To už je ten odklon od té velkolepé simulace a nearkádovosti necodových starých dílů už dneska tak daleko, jo? Tak hlavně, že to vypadá pořád zábavně, tak aby se to do toho finále drželo. Ale počítám, že tebe to s trpaslíkem přesto nějak znervózňuje.
      • Mně to právě už ani zábavné nepřipadá *1* Grafika, zvuky super, do mé představy zábavy to má daleko. Postřílejte jeden druhého v totálně stupidní mini bitvě s neřízeným AT-AT (nebo jak se tomu nadává, nejsem fanda SW). Nad DICE jsem už zlomil hůl při BF4. A jestli toto má být ještě přímočařejší, potěš... Dneska zkrátka prodává značka a forma, než obsah. Požehnány budiž výjimky typu Zaklínač apod.
    • eStar
      Obávám se že jsi daleko blíž pravdě než ti ostatní nadšenci tady kteří už zapomněli na BF 4 a Hardline.
  • Zatim super...
  • Battlefield+Star Wars=Battlefront
  • Automatická regenerace životů a hit-kříže. Paráda. Bez toho by to nebyl Battlefront.
    • luke.skywalker
      bude Hardcore mode jako v BF BC/3/4, kde není ani ukazatel životů ani munice..
      ...
  • Kozy
    Teda atmosféru to má suprovou. Snad tam bude více zbraní.
    • Sr_Lobo
      E-11 Blaster rifle bude stejně nejoblíbenější *14* Snat s ní pude líp trefovat než ve filmech *15*
  • uz se moc tesim, verim ze to bude pecka
  • Jack1947
    Battlefail once and ever...
    • od tebe to sedí:D
    • já tě chápu
      • Jack1947
        Aspon někdo...
    • Co to zas meleš *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit