Přejít na výpis diskuzí
Na internet se dostávají první obrázky a videa uniklá z alfy Star Wars: Battlefront
2.7.2015 | Honza Konfršt
59 příspěvků
-
Já vím o tom právě mluvím
-
Plkáš kraviny...
-
Tak tahle ukázka mě nadobro odradila od koupi hry. Na toto jsem se fakt těšil, ale to jsem ještě nevěděl, jak to bude vypadat. Po brutálním failu BF4 a BF: Hardline jsem si řekl, že pěkně počkám až tak měsíc dva po vydání co se z toho byklube, ale už teď vím, že tohle kupovat nebudu. Jsem velkej fanda SW filmové série, znám to všechno doslova nazpaměť, ale u tohodle pláču. Jedině zvuky se opravdu opravdu povedly, ale to DICE prostě umí.. Jinak obsahově je mi poněkud blujno. Netřeba přebíjet, netřeba uzdravovat, netřeba ničeho, just press W + LTM please, it come around. Sečteno a podtrženo: příznivci BF série si můžou dát klidně voraz, protože tohle není BF ani omylem. Příznivci SW si tak trochu přijdou na své. Příznivci čistokrevné (dle videa mohu s trochou nadsázky říct TUPÉ) on-line střílečky si přijdou na své. Já patřím do první a druhé kategorie, takže tahle hra zřejmě není pro mne.. A docela mě to mrzí, páč jsem se těšil hodně..
-
FOV 100?
-
byt tam multak neco jako v PS2 tak bych to hral jinak ne
-
To s tim Yodou je super :D
-
No takhle to teda nevypada moc lakave...
-
asi nejaka nadsazka, ktera je v cely serii, tohle pusobi tak nejak jakoze "realisticky" a suše
kdyby tam mezi palbou behal zmatene R2 D2 a C3PO a pri zabiti tri nepratel najedou se zjevila postavicka Yodi, ktera by rekla - "multikill you made", tak by to mozna dostalo vic starwarsovskej rozmer -
Jo pán pod ten nesmyslnej řádek něco dopsal.. tak to se omlouvám *15*
-
A pointa?
-
opravdu? opravdu tohle chcete hrat?
-
Battle... battlefeil, battle ... battlefeil battle battlefeilder... BATTLEFIELD!
*5* *12*
Jasně vypadá to dobře atp, ale nenechám se přece ošálit tímhle pozlátkem...jak už se psalo jako mod do bf více než dobré. *3* ale jako plná hra? le jděte. *4* -
Ze ty videa vzdycky hraje nejaka lama *1* To je strasny *1*
Musim teda rici ze to vypada skvele graficky a i zvuk je super, ale nevim, tady jsem sice ve svete SW ale nepripada mi to tak ... nevim neco mi tam proste chybi -
Ta grafika je fakt bombastická a to jsou obrázky z ranné verze...
-
precti si preview, tridy tam nejsou
-
Jenom multiplayer? Nezájem..
-
Mně to právě už ani zábavné nepřipadá *1* Grafika, zvuky super, do mé představy zábavy to má daleko. Postřílejte jeden druhého v totálně stupidní mini bitvě s neřízeným AT-AT (nebo jak se tomu nadává, nejsem fanda SW). Nad DICE jsem už zlomil hůl při BF4. A jestli toto má být ještě přímočařejší, potěš... Dneska zkrátka prodává značka a forma, než obsah. Požehnány budiž výjimky typu Zaklínač apod.
-
bude Hardcore mode jako v BF BC/3/4, kde není ani ukazatel životů ani munice..
... -
Toto je vrchol casualnosti. Stejne jako bf a cod.
-
On někdo čekal skiller mulťák? *1*