Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Já se teda nijak moc netěším. Diablu IV nevěřím, protože současný Blizzard na to nemá. Spider-man jde zcela mimo mě (adoraci jedničky moc nechápu). Starfield je spíš k smíchu. Jedi Survivor mi po Fallen Orderu, kterej vykrádal kde co aby nakonec byl ve všem horší taky zrovna naděje nevzbuzuje atd...

    Snad možná Resident Evil 4, ale to je pouze remake, stejně jako Final Fantasy VII. Doufejme že Final Fantasy XVI za něco bude stát, ale ta zase vypadá jako západní RPG. Baldur's Gate III má jen tahový souboje...

    Nějak mi ta letošní AAA tvorba moc nadějí nedává.  

    • Veskoslav

      Podle příspěvku si typická "nadávám na všechno, všechny a všechno stojí za ho*no." Ještě chybí typická hláška, hry předtím se dělaly pro hráče a byly lepší a je to kompletní.

      • CHROCHT

        Dej si na hlavu studený obklad, protože ji máš asi přehřátou...

      • Napsal přesně proč to bude na nic. Ale ty, bezdůvodně opojený vlastním narcismem prostě kdákáš ty svoje plácaniny.

      • uher

        Podle příspěvku typickej rozoumek "byl jsem odejit" Veskoslav, kterej má patologickou potřebu komentovat i to, co nechápe.

        A ta poslední věta je samozřejmě naprostý blábol (ostatně jako 80% věcí, co tu píšeš)...

  • Inquisitor

    Letos bude WW3 bez respawnu, ale zase se super grafikou a efekty:D

    • Veskoslav

      Jasně...Na jedné straně země s HDP Itálie proti Nato na druhé? Nebo si naivně myslíš, že Čína se přidá na stranu Ruska a zabije si tak 70% svého HDP? 

      • goyim

        1) V případě WW3 je HDP naprosto irelevantní, protože by padaly atomovky.

        2) Čína si nemůže dovolit mít NATO na severní hranici, protože moc dobře ví, že pokud Rusko padne, tak oni jsou další na řadě.

      • Inquisitor

        To chce klid a nohy v teple.

  • Davies182

    1. Amnesia: The Bunker

    2. Resident Evil 4

    3. Diablo IV

    Nevešlo se (a budu taky kupovat a hrát): Jedi Survivor, oba System Shocky, The Last of Us PC (first run ever!), Dead Space.

    Sakra, už teď ten rok nesnášim, pořídit si děcka nebyl dobrej nápad 😀.

  • Stalker 2 (haha 😃) 

    Kerbal 2

    System Shock remake 

    Diablo 4

    .. a spousta dalších samozřejmě.. 

  • kotty

    1. Hogwarts Legacy

    2. SW Jedi: Survivor

    3. Baldur's Gate 3

    Dále ještě AC: Mirage a nějaké ty indie tituly. Na Diablo 4 a Starfield už asi vzhledem k jejich velikosti nebude čas. Jen se divím, že Bětka do svého seznamu zahrnula právě Starfield. Vždyť to bude open-world jako pr*se :)

  • 0011

    Chronologicky Fire Emblem Engage, který vychází za chvíli( recenze bude?), Hogwarts Legacy, Zelda, Starfield a poslední příběhové dlc pro Xenoblade. S.T.A.L.K.E.R 2 by byl fajn, ale nevěřím že vyjde letos.

  • DIV, BG3, Starfield (pokud vyjde), Wo Long - nastupce Niohu uz za mesic...doufam, ze se to povede

  • Já zrovna hraju AC:Valhalla a hra se mi líbí. Už mám odehráno 100 hodin a ještě nejsem u konce. Hrál jsem všechny díly. Ano není tam nic super inovativního, ale nato, jak je svět obří, je tam pořád co dělat. Anglie sice není moc zajímavá a příběh není žádný zázrak,ale ty severní částí jsou krásné. Moc jsem od hry nečekal a možná proto mě nezklamala a libí se mi pobývat v jejím světě.

  • Ja se nejvic tesim na Kerbal Space Program 2.

  • Letos to vypada na lepsi rok nez ten lonsky, presto me nic z tech her nijak extra nelaka. Mozna ten Resident Evil 4, puvodni ctyrku jsem hral kdysi davno ale nedohral a vubec si to nemapatuji, takze to pro me bude temer jako premiera. Jedi Fallen Order byl fajn, tak uvidime dvojka. Bradavice nevim nevim. Byt mladsi tak to zeru, ale celkove se obavam aby to nebylo "jen" akcni RPGcko, zatimco ja bych to rad videl mixovane s adventurou. hackandslash rpgcka uz leta nehraju. Posledni, ktere me bavilo byl asi Torchlight 2, takze Diablo 4, i kdyz vypada v gameplayi fajn, me nechava celkem chladnym. Baldur's Gate 3 bude spis Divinity Original Sin 3 a ja jeste nehral prvni dva dily (Original Sin, ne BG).

    Za me asi nejocekavanejsi Stalker 2. Atlas Fallen take vypada zajimave a muze prekvapit a pak treba The Last Case of Benedict Fox.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit