Na jaké hry se v roce 2025 nejvíc těšíme?
-
Gothic 1 Remake, Tempest Rising, Kingmakers, Falling Frontier, KC:D II
-
Já se asi nejvíce těším na Judas.
-
MGS a DS. DS považuji za nejoriginálnějších hru poslední dekády, jsem zvědav, jestli dvojka bude mít dotažené mechanismy stealthu a akce.
-
Osobne se nejvic tesim na Heroes of Might & Magic: Olden Era, jestli ubisoft driv nezkrachuje a full release Path of Exile 2. Dobrych her by melo letos vyjit celkem dost, snad ason neco dopadne.
-
Pro mě asi KC:D2c ještě do nedávna to byla Civ7, ale když jsem se dozvěděl, že hra v sobě vůbec namá informační/nearfuture eru a končí de-facto v v roce 1960 s tím, že s největší pravděpodobnosti tato část hry vyjde až jako DLC, tak mé nadšení dost opadlo a asi si to pořídím až za čas ve slevě a s dlc
-
Avowed a AC: Shadows
-
-
Bait bývával uvěřitelný 😩🥹
Ale jo, Avowed může být fajn když Obsidiani přimíchají část stejných "ingrediencí" jako byly v New Vegas. Příliš si od toho neslibuju, ale třeba hodně pozitivně překvapí.
-
😂
-
-
Myslím si, že mnoho her z toho seznamu letos nevyjde. 😐 Budeme si muset počkat déle.
-
Já se těším, až si zahraju kompletní knihovnu her od Nintendo na mém nově hacknutém Switchi.
-
-
A v Nintendu nebudou mít co žrát 😥
-
-
Raději na nic.
-
Za mě určitě GTA 6, protože i přestože mám třicítku na krku, na tuhle frančízu se vždycky těším, ať už to bylo jako teenager na GTA V, či jako malý kluk na Vice City či San Andreas. Vždycky tam byla pořád taková ta dětská radost z nových sladkostí. Tenhle rok to musí vyjít!
Ale neméně důležití na listu jsou Doom: The Dark Ages (🔥🎸), Mafia: The Old Country a Judas.
-
-
Na jednu stranu bych tuhle hru rád uvedl taky. Na druhou stranu už mám svoje roky a u takto velké hry prostě nevěřím, že by vyšla bez jediného odkladu. Takže já se na ni pořád těším v roce 2026
-
-
Nápodobně, akorát 2027 protože PC verze.
-
-
A to mě nechává zcela chladným, pokud to nechtějí vydat zároveň i na PC tak ať si políbí víte co. i GTA V jsem zkoušel jen kvůli tomu, že ji dal Epic zdarma. A jediná pro mě zajímavá postava byl Michael, Trevor i ta třetí hratelná postava mě vůbec nebavili a nezajímali.
-
-
-