Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carmamrdon
    Miliarda dolarů, super. Teď by to chtělo ještě nějaké ty pořádné hry. Zatím je to celkem bída.
    • Dragonfall je skvělej.
    • kotty
      Tak většina těch větších her je stále ještě ve vývoji. Ale Shadowrun a Banner Saga jsou poměrně povedené tituly.
    • martin.mares.984
      Dreamfall Chapters a Torment: Tides of Numenera se snad povedou. Vypadaji vic nez slibne a podarilo se jim nastesti vybrat dostatek penez. Podle meho nazoru je dost duvodu proc se na obe tesit.
    • Keyz
      Shadowrun: Dragonfall.

To je DLC jak má být. Dlouhé a vylepšuje věci na které si lidé stěžovali.
    • N7N7
      Za tisícinu této částky se vyrobila hromada pixelatých blbin a za zbytek se koupily bazény, auta a vily... Jinak si to neumím vysvětlit.
  • LionelHutz
    Hladovějící děti v africe, okradení horníci.... Co všechno člověk najde v diskusi o hrách
    *1*
    • Jednou jsem si tu četl dokonce i názory o smyslu života. *15*
    • Veskoslav
      No ještě politika tu není, neprobírá se Krymská krize a že za ni může to, že v Rusku je financování omezené a jiné srandy:)
  • Já jsem spokojen. FTL mám v compu stále. Těším se na Wasteland 2, Numeneru, Divine, Kingdom Come, Annihilation, Star Citizen, Next Car Game atd.

Bohužel si každý myslí, že se vyberou peníze a hra vznikne do půl roku. Koho zajímá technologie? Mě ne. Na ty výtvarné styly je radost koukat. Rain World to dokazuje.
  • Kickstarter nerovna se jen pocitacove hry. Ja vim ze v clanku to zmineno je,ale podle prispevku vetsiny lidi to vypada ze to ani necetli.
    • To by jsi chtěl po Doktorovi moc, aby si článek přečetl. Je tam málo obrázků.
  • Pochopte vy dvě trubky nade mnou, že lidi baví krom těch vašich trapárniček jako call of duty a b3, baví i jiný hry, ve kterých nemusí bejt všechno 3D. Dokaď lidi budou takový hry kupovat, tak se budou výrábět navzdory vašemu fňukání, že ta grafika je "ošklivá" :D
    • kickasl
      Hral jsi nekdy v posledni dobe CoD nebo BF? Hral jsi to vubec nekdy? Doufam, ze jo, kdyz uz na to nadavas.
      Chovas se uplne stejne jak hateri na grafiku, akorat si vetsi hipster a hatujes mainstream.
      • Kdyby to hrál, stejně by zjistil to, co už dávno ví - že ty hry jsou prostě špatný. CoD se recykluje pořád dokola s minimem invencí a BF kopíruje CoD. *3*
  • mohl by nekdo udelat ze asi se lidi domluvi koupi nejaky supersport a budou si ho pucovat na vikend :-D n
    • kolik lidi by se asi tak svezlo 2-3 nez by to nekdo omotal kolem sloupu? *1*
  • Hezká sumička, z které má provozovatel 5%, příjemné podnikání, jen tak dál. :-)
  • Kickstarter je geniální podnikatelský počin. Miliardu na příspěvcích... kolik to dělá na provizích? A náklady jsou jaké? Provoz webu? *4*
    • Provoz webu kde jde hlavne o prachy neni zadna legrace. Pricti si minimalne kvalitni (drahe) bezpecnostni oddeleni a pravniky.
      • Před deseti lety možná, ale dneska? Zas si to nepředstavuj jako Blizzard a World of Warcraft. Z pohledu právníka je ten systém po vytvoření vzorových dokumentů v podstatě samoobslužný a zásahy jsou třeba jen výjimečně (škoda, no. *4* ).
    • Keyz
      5% a nesnižuje se to s tím jak roste výsledná částka.

Na to taky byla kritika. 5% z z několika miliónů je dost. Četl, jsem že na burze máš méně % čím je částka větší.
    • Mě hlavně těší úspěch Dex a Kingdom - české hry mají potenciál.
      Zatím byl velký malér Clang. A od té doby si dávají ostatní pozor.
  • Jack1947
    Co si budeme povidat fenomén KICKSTARTER PC scena proste potrebovala jako sůl.
    Takze ja se pripojim ke gratulaci... myslim ze si to plne zaslouzi.
    (Nejen za Kingdom come *3* ).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit