Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

Presne tak…. Je to ako keby novu divadelnu hru na motivy Jary Cimrmana napisala autorska dvojica Soukup Hanychova… stale by to nieslo znacku Cimrman, ale dovolim si pochybovat o kvalite dialogov….

• Jako jste hodně naivkové, jestli si myslíte, že bez Chrise Avellona by to stálo za něco, jen protože by to dělal Obsidian :D 

Bioware dělalo první i poslední Dragon Age. Sice BioWare, ale reálně úplně jiní lidé. 

Co pořád nechápete, že značky, které milujeme, milujeme protože to dělali jistí lidé, kteří to umí, ne protože je to ta značka (Simpsonovi, Star Wars, Indiana Jones, Fallout, Mass Effect, Dragon Age.....)

• Saramane

Tak po Outer Worlds jedničce a dvojce mi stejně jakákoliv chuť na pokračování Falloutů od Obsidianu přešla chuť. Ačkoliv jsou Fallouti mou nejoblíbenější hrou, tedy alespoň vizí mé nejoblíbenější hry (1,2, NV), už dávno jsem se smířil s tím, že je to mrtvá značka, výsluní už má dávno za sebou a v dnešní době prostě - alespoň podle tabulek korporátů - nemá duch původního falloutu v současném světě své místo pro rozvoj.

• Widl_CZ

Né že bych si nedal rád další Alpha Protocol, ta hra byla hodně fajn. Ale nevadí mi ani směr jakým se vydali v posledních letech. Avowed mi letos skvělou akcí a průzkumem světa opravdu sedla. 

• "Jenže logistika stranou: Obsidiani zkrátka na cizích značkách už dělat nechtějí." - nemá tady spíše byt logika?

• Úplně jedno to je, již několik let to je "mrtvé" studio které drží při životě pár nadšenců a jehož provoz dotuje MS, pochybuju že si na sebe vydělají - jestli ano, tak jejich ziskovost nebude slavná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit