Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Této sérii chybí k dokonalosti jen to, aby se odehrávala ve Forgotten Realms.

  • na toto i na Solastu se docela těším. Kingmakera jsem dohrál do konce (secret ending). Po těch 170 hodinách jsem k němu měl celkem ambivalentní postoj. Někde uvnitř se skrývalo velmi kvalitní RPG, ale bylo tam pár otravných mechanik a nebylo to moc vstřícné vůči nováčkům žánru. Nepovažuju se za nováčka, a i tak mi trvalo desítky hodin do systémů Pathfinderu trochu proniknout, ale jakmilo se to povedlo, tak ty RPG možnosti jsou fantastické. Hrát jako Kineticist nebo Sylvan Sorcerer nebo Vivisectionist a nebo desítky dalších buildů. Každé se hraje dost jinak a každá ta třída je hodně komplexní se spoustou možností.


    Na Wreath of the Righteous se těším, protože druhý pokus bude dost pravděpodobně ještě lepší než ten první pokus, a i tématicky to bude zajímavé. Démonská invaze.


    Pokud jde o srovnání s DOS2, tak obě hry hodnotím tak stejně, přičemž každá měla své silné a slabší stránky.

  • Murlock

     Chápu, že většina cRPG positivní redakce zde kope hlavně za Larian, ale Pathfinder by si tu zasloužil přece jen o trochu více lásky. Z toho co Owlcat ukázali je už jasné, že se nám tu rýsuje lepší zažitek než Kingmaker.   

    • Corvus

      Proto jsem oba Pathfindery podpořil na Kickstarteru. Už se těším na krabici!

    • Bumtaratabumbumbum

      Já si myslím, že právě Jirka Svák v tom má rozhodně jasno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit