Přejít na výpis diskuzí
Na posledním patchi DayZ spolupracovala i komunita
1.11.2012 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
Jak to vyjde jako samostatna hra, kupuju.
-
-
no už aby to bylo... těším se jak malý kluk a že to už je nějaký ten rok, co sem odrostl (((:
-
-
tak si vas dneska zapnu a omylem kliknu na pozadi... Dve pop-up reklamy .. po odklikani konecne vidim day-z a snazim se neco precist kdyz mi to vyhodi dalsi okno cezu ktere se sekne takze dam refresh po kterem najede vsechno jeste jednou. Kdyz zapocitam svuj omyl vyhodil mi vas web 6 reklam kvuli jednoho clanku a to vazne nemam zapotrebi. MAzu ze zalozek protoze hernich webu je spousta a vas reklamni teror si libit nenecham !
-
-
Musím uznat, že jsem byl nucen na chvíli Adblocky vypnout a mezitím jsem tu též skočil na Games a ten spam reklam byl neuvěřitelný, nechápu, že tu někdo dokáže vydržet chodit bez Adblocku. *8*
-
Adblock.. *3*
-
-
Armu2 se vším všudy jsem koupil kdysi dávno na Steamu na slevě (-75%). Zkusil jsem pár misí a už se k ní nevrátil. Uplynul nějaký čas a vyšel DayZ. To mě donutilo Armu znovu zkusit a nelituji toho. DayZ po sečtení všech svých kladů i zaporů je naprosto unikátní herní zážitek. Díky tomuto návratu jsem ale také mimo jiné začal zkoušet i další mody (ACE, I44...) a mise (Takistan Life...). Rozhodně doporučuji vyzkoušet ;)
-
Ja jsem teda DayZ moc nepobral.Objevil jsem se na plazi,dobeh k nakymu letisti kde jsem nasel broknu,tam zabil dva zombiky.Kousek vedle stal zaparkovanej dzip ve kterym jsem nasel MPcko s tlumicem a jidla jsem mel strasnej kopec.Pak jsem nak ztratil chut hrat ,protoze vubec nevim co bych v ty hre mel delat.:D A ani ta atmosfera mi neprisla nijak moc zajimava.Kdyby tam byla nejaka moznost vybudovat nejaky pristresi,domov,kam bych se mohl vracet,kreckovat tam veci a branit to proti zombikum a nenechavejm lidem pak by to bylo asi jiny ale tady ta moznost neni a to je skoda.
-
-
Jak bys chtěl bránit nějakou svou stavbu 24 hodin denně? Tohle prostě není řešitelné a proto to ve hře není. Sice něco jako vlastní základna je plánovaná (pokud mě paměť neklame), ale rozhodně ne tak jak popisuješ ty.
-
-
Ja bych tam prdnul treba zamek na dvere:-, kolem treba naslapne miny, pro cizi zvedavce - moznosti je spousta. Jak rika kolega nad tebou, tohle tam opravdu chybi. Ta hra si zas na nejakou prilisnou realitu hrat nemuze - v realnem zivote se po smrti taky nespawnes. Staci dat hracum neco, co by mohli vybudovat. Stradat majetek je prirozena lidska vlastnost a myslim, ze dayZ by to hodne pomohlo.
-
-
-
Kvuli tomuto modu sem před pár měsíci zvažoval zakoupení Army2. Po pár videích mě jalo nadšení, ale když sem viděl videa, kde byly předvedeny dost velký bugy, tak mě to přešlo. Ale pořád to vě mě hlodá, zvlášť teď, na dlouhé zimní večery je to lákadlo. Neví se, kdy má vyjít samostatný DayZ?
-
-
To máš jako se vším, dneska je na internetu tolik obsahu, že si tam každý najde, co se mu zrovna hodí - pokud chceš najít videa, kde lidi popisují své zážitky a prezentují unikátní příběhy z hraní, tak ti to přijde jako nejlepší hra na světě. Pokud naopak budeš hledat bugy, tak je najdeš zrovna tak. V reálu jsem se osobně s žádným zásadním bugem nesetkal, možná párkrát, ale vzhledem k rozsáhlosti hry a době, kterou s tím strávíš, naprosto zanedbatelné a nijak to celký dojem nekazí.
Každopádně aktuálně se vyplatí počkat ty dva měsíce či kolik na samostatnou verzi DayZ. -
-
Ja bych zase rekl ze nektere problemy velice kazily dojem z hrani. Kdyz ti otevreni dveri zlomi nohu, pri vylejzani z baraku se avatar nahle postavi. Atd. Jen chci upozornit ze nejsem zadny DayZ hater naopak velky fanda ale tohle me neskutecne sr*lo.
-
-