Přejít na výpis diskuzí
Na PS4 a PC dnes vychází vylepšená verze Risen 3: Titan Lords
21.8.2015 | Adam Homola
15 příspěvků
-
To zas neblázni, jsem někde za půlkou a Arcania proti tomu je prázdná skořápka.Gothic byl lepší ale to je proti Arcanii docela dobře hratelný.
-
asi tak..jednotka bola fajn náhrada / alternatíva po dohraní gothicov...3x dohrané a bavilo ma to...dvojku som radšej ani neskúsil(práve pre pirátov)-nebanujem..a trojku som stiahol pre sluby že sa vracajú k podstate veci -čiže jednotky...ale..:/...práve to dohrávam..a nijak sa necítim zahrat si to znova...celé je to zle:/..ešte horšie ako Arcania..a to už je čo povedať.:) *7*
-
me na dvojce bojovy system nevadil...jenom spousta lidi ho odsoudila behem prvnich par souboju, protoze hlavni hrdina jeste nic neumel, ale postupem casu to na komplexnosti nabylo
-
Risen byla skvělá hra, dohrál jsem ji 4x a stejně byla při každém pokusu jiná, člověk vždy narazil na něco, co předtím neobjevil, zkusil hru vzít z úplně jiného úhlu pohledu (Don/Inkvizice + různé bojové styly) a fungovalo to. Risen 2 mě na první dojem vyloženě nudila a hnusila se mi, protože to bylo něco úplně jiného (a ten bojový systém? Tragédie), ale jakmile jsem u toho vydržel pár hodin, tak jsem jí musel projít až do konce a hodnotím ji téměř stejně dobře jako jedničku, ať jsou cizí ohlasy jakékoli, to je můj názor. Trojka na mě zatím působí úplně stejně jako dvojka ... Patty je prostě strašná, uvidíme jestli se přiměju ke hraní, přeci jen, když už mám koupeno.
-
Tak, dal jsem tomu asi těch 60 hodin na dohrání, sama o sobě to není špatná hra, ale když si člověk pamatuje sérii Gothic, tak je to k pláči. Série Risen je výkřik do tmy, sázka na pirátskou tématiku nevyšla a doufám, že už nikdy žádný Risen nebude.
-
ja u toho dlouho nevydržel ale to spíš proto že jsem na to nemel chut ne že by hra byla špatna. Proste klasickej gothic akorát bych bral radši jeden ucelenej svet než víc ostrovu. Pridani strelnych zbrani bylo super, grafika moc hezká.
Imo Gothicu sedelo zasazení do evropskeho prostredí - do našich hor a nemeckych malomest s jejich klasickou architekturou a atmosferou a do našich hradu. -
Hmm, tak jsem to zkusil,a zajímalo by me kde presne je to graficky vylepseni, Prijde mi to uplne stejny jak to bylo. Ono to asi bude něco ve stylu ze když PS4 dostala jakoby enhanced verzi, tak na PC daly taky nejaky placebo aby se takzvane vlk nazral a koza zustala cela:)
-
Mrzí mě, že z Risen udělali co udělali. Pirátskou chujovinu. Dvojku jsem už ani nezkoušel.
-
Ja to mel treba zas obracene, prvni dil ma prestal bavit celkem brzo a druhy sem dohral cely bez problemu. Hold vsem za zavdecit nemozu.
-
Naprostý souhlas, všechny díly Gothic série jsem hrál několikrát, první Risen asi třikrát, ale Risen 2 jsem zkoušel asi čtyřikrát a vždycky jsem to nudou vzdal. Na třetí Risen nemám už chuť ani když je teď s 80% slevou. Škoda, první Risenem měli našlápnuto opravdu skvěle a pak přišli ti piráti jak ze Čtyřlístku *13*
-
Hrozne béééčko
-
jak jsem zapnul hru, slysel hlavniho hrdinu a videl Paty, tak se mi udelalo zle...cely divny, tezkopadny, pro me nezajimavy...fakt skoda, protoze serie Gothic je pro me srdcovka, ty hry miluju a muzu hrat dokola a dokola (a ze par let hraju) ... jinak Risen1 se mi taky jeste libil, ale hru zabilo, ze na konci nebylo co delat krome hlavni linie... a na dvojce mi nevadili pirati, ale nic moc Woodoo magie a hrozne me vadila rozkouskovanost hry...tak doufam, ze pristi hra od Pirani bude znamenat zacatek lepsich zitrku *4* PS: Vydat Risen3 na PS4 mi prijde jako strasne zbytecnost
-
Dobré načasování.
-
Na pc to vyslo dneska taky *1*
-
Není to špatná hra, jednička Risen byla teda lepší ale dvojka zase horší, celkem mě to bavilo je z toho cítit Gothic *4*