Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191

    No a k tomu si ještě přidej, že na PS3 vyšlo několik her, které byly pokračováním her, jejíž předchozí díly dostaly PC porty, ale z nějakých důvodů se u dalších dílů na PC vykašlali. Např. Call of Duty 3(což je paradox, protože je to původně čistě PC hra), Red Dead Redemption apod. Jo, já si taky před cca 15 lety nikdy nepředstavoval, že někdy budu mít konzoli...

  • Aha, tak to máme stejně.

    Já právě osobně nejsem žádný velký fanda toho, když mě firma nutí kupovat konzoli z takhle arbitrárních důvodů (protože současná a předešlá generace jsou beztak v podstatě počítače, takže tam vážně není žádný úplně objektivní důvod), takže PS nevlastním už z principu.  Prostě je v tomhle nemohu podporovat. Plus vím, že bych na tu konzoli po půl roce znovu nesáhl, protože mi prostě PC vyhovuje více, takže tuhle expanzi vítám.

    Na Journey jsem čekal 8 let a stalo to za to i tak. :D 

  • Jack1947

    The LAst of us potvrzené, Uncharted Trilogy  nebo quadrology 😛 a mohl bych pokračovat až do zemdlení... Sony se už přestavá snažit nebo naopak zjištuje že ta zaplacená exkluzivita, neni to pravé , když na PC evidentně zájem je.

  • tomasrippl

    No exkluzivky na nedostupné konzole, to jistě vývojáři budou trhat rekordy

  • Phillios191

    Já po nich netoužím, já bych byl naopak šťastný, kdyby žádný exkluzivity neexistovaly, protože by si pak člověk mohl zahrát všechno všude. Jenže před 10 lety to bylo všechno jinak, když sis chtěl zahrát nějakou věc z PSka(Heavy Rain bylo jen na PS3 tenkrát), tak si neměl jinou možnost, než si koupit PSko, protože to prostě nevyšlo nikde jinde(pokud si nechtěl čekat 10 let na emulátor, který není nikdy tak stabilní), pokud si koupíš nějakou exkluzivku dneska, tak třeba za rok vyjde na PC. Osobně bych si PS nekoupil kvůli hře, která vyjde na PC, protože mám celkem výkonný PC, na kterém si tu hru mohu užít na lepší detaily + ušetřím za HW. Pro lidi, kteří mají jen konzoli tak samozřejmě dává smysl kupovat PSko dál, protože nemají PC, ale v mém případě to zcela postrádá smysl, jelikož jsem na PS nehrál nic kromě exkluzivit. BTW. Jsem odjakživa PC gamer a PC gamer zůstanu, vyrostl jsem na DOSu a PC pro mě bude vždy nejlepší platforma, protože se na ní dá dělat víc věcí. Jen ať se pak Sony nediví, že jim část lidí přestane kupovat jejich konzoli, když si pak vlastníci PC radši nějaký rok počkají na porty. Doufám, že už je to jasné.

  • Proč vlastně tolik lidí tak vehementně touží po exkluzivitách? Mně to přijde jako hrozně protivná věc. Všichni nadávají, že je moc streamovacích služeb, ale tohle je úplně stejně arbitrární omezování přístupu k zábavě. Pro mne je bohužel každá konzolová exkluzivita jen další hra, kterou si nemám šanci zahrát, protože kdykoliv jsem nějakou konzoli koupil, po půl roce na ni začal sedat prach a vrátili jsme se k hraní na PC.

    Chápu, že někomu PS vyhovuje víc. Proti tomu nejde říct nic. Ale proč mají takoví lidé tak bytostný problém s tím, že by si tu či onu hru mohl zahrát i někdo, kdo má prostě raději myš a klávesnici?

  • Phillios191

    Tak to chci vidět, na PS3 jsem koupil asi 20 exkluzivek, na PS4 jen 5, tak chci vidět ten nával exkluzivek. Na PS2 vyšlo 483 exkluzivit, takže chci vidět minimálně stejný počet na PS5. Jo a časové exkluzivky se nepočítají.

  • Jack1947

    Otázka je aby dorazili napřed hodně lidem i ty konzole... zatím to vypadá 0:0 neutrální Mrkváč ale má eso v rukávu kdoví 🙂

  • Derp_1337

    Hlavní otázkou je, KDY ty hry přijdou.

    Doufám, že to nebude stejná situace jako u PS3, kdy ty vynikající "exluzivní" hry vyšly prakticky až na konci životnosti konzole.

  • Asi všechny předešlé zremakuji a přidají pár nových...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit