Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach ano, jsme z odložení těchto dvou naprostých zbytečností Steam Machines + Steam ovladač tak rozhořčeni, že nebudeme ani spát a svět bez těchto blbostí nebude fungovat... *1*
  • Eda.Frtan
    Budou to přibalovat k HL3?
  • Drž se svého kopyta, Gabe!
  • Jack1947
    Jasne, tohle at odlozi az klidne o deset let... v poho.
  • To je prace a casu stravenem na jednom standardnim ovladaci. Uz chapu, proc nenavrhuji i konzoli, trvalo by jim to deset let.
  • Aby to zase nebylo s křížkem po funuse ..http://diskuse.tiscali.cz/captcha?key=20676&dark=${.dark}.
  • firebug
    Žádné velké zklamaní se nekoná, po tom co předvedli s těmi svými parními mašinkami... *7*
    • Budes hejtovat jinak, kdyz se to ustali, vyda se nekolik stezejnich verzi sestav ktere pokryjou od value po hi-end, a budou lepsi nez ps4/x1, to vse s mouse friendly ovladacem kterej ti nebude pzrnit pc hrani, hry za par kacek (ne jak konzole) a to vse zabaleno v opravdovem next gen. S nalepkou steamos kazda druha nova hra, mozna i aplikace, mensi zavislost na MS. S blbuvzdronosti konzol a upravovatelnosti pc.

      Lidi jako ty proste nechapou ani nikdy nepochopi, lidi jako ty hetovali kdyz byl Steam novej, lidi jako ty sedi na strome a hejtujou.

      Valve vali strategii ktera prinese ovoce tak za 2-4 roky. Do te doby hejtuj dal.
      • dolfin - jasně, můžeš si ten svůj přitroublý sen snít dál. Přiznej si, že toto nikoho nezajímá...
      • firebug
        Ale to jsi mě vážně špatně odhadl. *3* Steamu docela fandím a SteamOS i s mašinkami jsem oproti mnohým považoval za fajn nápad. To co ale představili jako steam machine prototypy, mě vážně dost zklamalo.
        Prostě běžně prodávané PC k telce s nálepkou Steam a jejich operačním systémem. Hardwarové vybavení každé z nich se dost liší a tím pádem se pro mě vytrácí jedna z mála předností konzolí, tedy že výrobci softwaru přesně vědí na jakej hardware vyvíjí a uživatel by měl tedy mít jistotu, že mu to bez problémů poběží.
        Třeba jsem nepochopil myšlenku Valve, nebo se ještě hodně z toho změní. Nic to nicméně nemění na tom, že jsem byl z prvního představení Steam Machines fakt zklamaný.
        • GlaDOS
          "Prostě běžně prodávané PC k telce s nálepkou Steam a jejich operačním systémem." Pokud vím, tak to nic jiného ani být nemělo.
  • Half-Life 3 potvrzeno pro rok 2015!!!!!
  • BoB.2
    Čekejte ale beze mě.
    • Neslýchaná urážka Valve. To se nebude tolerovat.
      • pchhh... Myslím že dávna sláva Valve už dávno pominula. To čo teraz robia s tým F2P a "hraj a dostaneš za to itemy" sa mi moc nepáči. Je to len o tom kto má v CSGO najdrahší skin, ked vidím tých retardov čo majú knife za 300€ tak sa mi chcem plakať. Už to není o tom že sú si všetci rovnocenný, jediná vec čo je odlišná je skill. Ano, niekto môže namietať že však sú to len blbé skiny ale mne to dosť či TF2, CSGO alebo Dota 2 hry strašne kazí a radšej by som za každú dal 50€ ako sa dívať na hento. Len tak pre srandu, každý kto hral T2 MannvsMachinne s tou stupenkou vie o čom hovorím. Najhoršia komunita na svete. Aby ste dostali itemy musíte vyhrať, každý po každom nadáva ako a čo robiť, stres a už to vôbec nie je zábava hrať a navyše len aby ste získali pár centov. No fuj Valve. RIP Half Life.
        • všechno s koncovkou .ru zabanovat jako spam bota
          • protože se někomu nelíbí že se z cska stala hra na kdo to má dražší skin musí dostat ban? to má jaký smysl
            • Elo: ee to je nějaká hra na facebooku?
            • šlukovka: hrál si ty vůbec někdy csgo ?
            • hele já nevím měl když padne dražší guna tak ji prodám a směju se idiotovi co za to vyhodil prachy :)
            • protože mele nesmysly, to že se ztoho stala hra kde záleží kdo má dražší skin ... diť je to blbost už jen vtý myšlence proboha :D Tobě to nezní praštěně jen, když si to řekneš? Bože diť je to prostě casual CS, kde máš možnost při delším hraní se odlišit od ostatních.. To je jako špatně? To je lepší běhat se stejným panáčkem ve stejných arénách se stejnýma zbraněma? Já jsem asi spadl z jinýho vesmíru, nebo fakt nevím :)
        • A ted se podivej na Steam Stats pod zalozkou store. Uvidis, kolik lidi dane hry hraje, a potom si trochu dokazes predstavit, kolik lidi si obcas neco koupi - kolik za to Valve maji (pripadne autor, ktery dany item vyrobil ve svem case).

          Nevidim na tom nic spatneho. Gamebreaking feature to neni, tematiky se to take vicemene drzi, tak co resis...
          • už to není o hraní a zábave ako takej, je smutné že počet hráčov CSGO sa 5x násobil po tom čo pridali tie item dropy ale ok nech tak to ešte ostane tak to nebude až tak zlé, bohužial tie krabice s klúčami to mi príde ako extrémne lacný a hnusný spôsob ako Valve zarába... u tých EA a Activision na ktoré každý nadáva aspoň za tých 10€ dostanem aspoň nejaké blbé recyklované mapy, zato Gabe mi dá dajaké skiny zo šancou 0,01% že mi dropne knife za 100€ *15* srsly ? kde sa podela tá dobrota Valve ? a s tým coopom Tf2 keby si to hral vieš o čom hovorím... vdakabohu dá sa to hrať aj na neofic. serveroch... Aspoň sa natom dá slušne zarobiť, pretože ako som povedal nájde sa veľa retardov čo si kúpia krabičku skin či nožík za x€ takto som zarobil vyše 10€ ale fakt to sú len drobné, radšej by som chcel normálnu hru... áá kde sú tie časy ked som si za hru zaplatil a len som hral... chudák Gordon Freeman si to odserie najviac
            • tobě
            • a povedal som že to je ok ? sakra prestaň mne vkladať do úst to čo som nepovedal, nie nepáči sa mi ani model Valve ani predražené DLC od EA ktoré už vôbec nekupujem ale najviac sa mi nepáči že hráči sami toto podporujú kupovaním 300€ skinou... čomu nerozumieš ?
            • Já teda spíš lituji lidi co si nechaj ten nůž, že jsou idioti že si ho koupí/nechaj, skiny ti hru nezlepší.
            • Stebou sdílet jednu místnost musí být porod. To tvý urážení komentovat nebudu, pokud todle je tvá dedukce ztoho co sem ktomu napsal tak si opravdu hlupák :) nikde sem nepsal že bych nebyl rád kdyby byly hry celý, bez dalšího dojení. Ale říkám je jiná doba, která má tenhle model u zadnice .. Nechápu kde si byl posledních 5 let, kdy tohle podhoubí vznikalo... a ten tvůj rozum nakonec to je nádhera.. na všechno napliveš, úrážíš jak rozmazlenej fracek a pak nakonec seš rád že si díky tomudle modelu můžeš vydělat pár centíků. Tak buď drž rypec, nebo si di koupovat ty tvoje slavný předražený DLC, který sice ždímaj ještě víc, nic za to nemáš ..ale podle tvý logiky je todle naprosto ok *12*
            • tvoje argumenty sú tiež mimo... však ok ak sa ti ten systém páči tak v pohode, plať si za skiny stovky eur a potom si hoň nad tým že si pán servera lebo si naj blbec že ich v tomto podporuješ. Ako som povedal radšej by som platil za predražené DLC mapy atd... Závidieť ? *15* Ale ak patríš k tým debilom mne to moc nevadí, aspoň valve robí radosť low skill rankom ktoré majú radosť že sa snažia niečo zabiť s AWP redline alebo pokúšajú loteriu s tými krabicami. Vdaka takým si vždy prakticky za nič zarobím nejaké centíky za ktoré si kúpim nejakú staršiu hru v zľave. Ale znova sa budem opakovať že radšej by som bol keby nič také nebolo alebo keby tie skiny sa dali dostať len hraním a nedali by sa predávať na markete
            • Včem ti vadí že jsou hry o skillu místo toho aby byly pay2win to vážně nepochopím... brečet nad tím že má někdo nějakej SKIN ke knifu za x €? a co jako ty saláme závidíš snad? Není to lepší než když maj všichni naprosto stejnej gear? Jo kdyby všichni vypadali stejně to by bylo imba geniální viď a hlavně prosím neopakuj to spojení že víš očem mluvíš, seš totiž naopak totálně mimo.. A že všichni na něčem rejžujou? To ses probudil po století z kriospánku nebo co?
        • Ban na tohoto provokatéra, prosím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit