Přejít na výpis diskuzí
Na Steam ovladač si počkáme až do roku 2015
28.5.2014 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
Elo: ee to je nějaká hra na facebooku?
-
tobě
-
šlukovka: hrál si ty vůbec někdy csgo ?
-
a povedal som že to je ok ? sakra prestaň mne vkladať do úst to čo som nepovedal, nie nepáči sa mi ani model Valve ani predražené DLC od EA ktoré už vôbec nekupujem ale najviac sa mi nepáči že hráči sami toto podporujú kupovaním 300€ skinou... čomu nerozumieš ?
-
hele já nevím měl když padne dražší guna tak ji prodám a směju se idiotovi co za to vyhodil prachy :)
-
Já teda spíš lituji lidi co si nechaj ten nůž, že jsou idioti že si ho koupí/nechaj, skiny ti hru nezlepší.
-
protože mele nesmysly, to že se ztoho stala hra kde záleží kdo má dražší skin ... diť je to blbost už jen vtý myšlence proboha :D Tobě to nezní praštěně jen, když si to řekneš? Bože diť je to prostě casual CS, kde máš možnost při delším hraní se odlišit od ostatních.. To je jako špatně? To je lepší běhat se stejným panáčkem ve stejných arénách se stejnýma zbraněma? Já jsem asi spadl z jinýho vesmíru, nebo fakt nevím :)
-
Stebou sdílet jednu místnost musí být porod. To tvý urážení komentovat nebudu, pokud todle je tvá dedukce ztoho co sem ktomu napsal tak si opravdu hlupák :) nikde sem nepsal že bych nebyl rád kdyby byly hry celý, bez dalšího dojení. Ale říkám je jiná doba, která má tenhle model u zadnice .. Nechápu kde si byl posledních 5 let, kdy tohle podhoubí vznikalo... a ten tvůj rozum nakonec to je nádhera.. na všechno napliveš, úrážíš jak rozmazlenej fracek a pak nakonec seš rád že si díky tomudle modelu můžeš vydělat pár centíků. Tak buď drž rypec, nebo si di koupovat ty tvoje slavný předražený DLC, který sice ždímaj ještě víc, nic za to nemáš ..ale podle tvý logiky je todle naprosto ok *12*
-
Ach ano, jsme z odložení těchto dvou naprostých zbytečností Steam Machines + Steam ovladač tak rozhořčeni, že nebudeme ani spát a svět bez těchto blbostí nebude fungovat... *1*
-
dolfin - jasně, můžeš si ten svůj přitroublý sen snít dál. Přiznej si, že toto nikoho nezajímá...
-
protože se někomu nelíbí že se z cska stala hra na kdo to má dražší skin musí dostat ban? to má jaký smysl
-
tvoje argumenty sú tiež mimo... však ok ak sa ti ten systém páči tak v pohode, plať si za skiny stovky eur a potom si hoň nad tým že si pán servera lebo si naj blbec že ich v tomto podporuješ. Ako som povedal radšej by som platil za predražené DLC mapy atd... Závidieť ? *15* Ale ak patríš k tým debilom mne to moc nevadí, aspoň valve robí radosť low skill rankom ktoré majú radosť že sa snažia niečo zabiť s AWP redline alebo pokúšajú loteriu s tými krabicami. Vdaka takým si vždy prakticky za nič zarobím nejaké centíky za ktoré si kúpim nejakú staršiu hru v zľave. Ale znova sa budem opakovať že radšej by som bol keby nič také nebolo alebo keby tie skiny sa dali dostať len hraním a nedali by sa predávať na markete
-
Budou to přibalovat k HL3?
-
Včem ti vadí že jsou hry o skillu místo toho aby byly pay2win to vážně nepochopím... brečet nad tím že má někdo nějakej SKIN ke knifu za x €? a co jako ty saláme závidíš snad? Není to lepší než když maj všichni naprosto stejnej gear? Jo kdyby všichni vypadali stejně to by bylo imba geniální viď a hlavně prosím neopakuj to spojení že víš očem mluvíš, seš totiž naopak totálně mimo.. A že všichni na něčem rejžujou? To ses probudil po století z kriospánku nebo co?
-
všechno s koncovkou .ru zabanovat jako spam bota
-
Drž se svého kopyta, Gabe!
-
Jasne, tohle at odlozi az klidne o deset let... v poho.
-
"Prostě běžně prodávané PC k telce s nálepkou Steam a jejich operačním systémem." Pokud vím, tak to nic jiného ani být nemělo.
-
To je prace a casu stravenem na jednom standardnim ovladaci. Uz chapu, proc nenavrhuji i konzoli, trvalo by jim to deset let.