Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • steam je taková sociální platforma pro chudé.. my finančně zajištění stejně všichni nakupujeme na PSN a v Apple Storu
    • Máš úplnou pravdu kámo, mám novou PS4 a jsem proto lepší člověk než ostatní
    • Osobně si myslím, že trollení a podobné provokativní komentáře už vyšly z módy a působí trochu lacině, až trapně. :)
  • Ty buzeranti by hlavně měli vydat HL3 a ne píčovat miliardy z toho svýho vyjebanýho steamu. Stejně je to votravnej debilní krám
  • Ja mam na Steamu neco malo pres 300her (AAA titulu) a v seznamu prani cca asi 12 kousku do kterych se mi vlastne ani moc nechce mimo tech co jeste nevyslo a popravde? Ve slevach nemam co kupovat a abych zvysoval pocet her tak kupuji 3,14coviny ktery nehraju a zapinam je jen kvuli kartickam wtf :D spis bych ocenil portfolio her z Uplay a Originu nez tohle vsechno (nerikam ze to jsou spatne hry) na co nemam cas ani chut. Uz je tam bordel jak na mobilech 10x ruznej minecraft, 100x fps typu quake, 1000x 2d adventury ale chapu to kazdej vyvojar doufa ze zrovna z jeho kousku se stane TEN titul.
  • Mam chvili pc,a ten vas steam,je ocistec,co hruza!Zlatej ps stor!,steam nefunkcni,chce to pome nakej kod z mailu,zadam kod,kod prosli,ucet v pr,zadny tel cislo na podporu v cz.Demace rozhazeny jak prase,debilni hry,hlavne ty blbustky od malejch vyvojaru,zadnej poradnej demac,abych vyzkousel,jestli to jede,na pc a jak.No hruza,zlatej ps store,nebo xbox life,tohle je shit!Vracim se na ps4 ,a vy si to pc hrani s tim vasim steamem strcte nekam.Akorad musim pochvalit rychlost stahovani,jinak,co jsem psal.
    • Horst_Fuchs
      Není to tak zlé, ale je fakt, že za poslední dva roky se Steam změnil k horšímu.

Těch 3000 her zní dobře fakt jen do okamžiku než člověk zjistí, že minimálně 80% z toho jsou buď amatérský hrůzy, jak technologicky tak i hratelně nebo early accessy bez záruky, že je někdy někdo dodělá. *7*
      • Ale na druhé straně, většina tříáčkových her dneska taky vychází jako amatérské, ploché nedodělky, zabugované mnohdy víc, jak tyto předběžné přístupy.
    • Chudacku :( a zvladnes to PC alespon zapnout sam nebo volas maminku? Jen z tech par radku je jasne, ze jsi pocitacove gramotny asi jako zizala.
  • Jo, jsou to zmrdi a mamrdi v jednom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit