Na Steamu začaly podzimní slevy a nominace na hru roku
-
Našel by se někdo, kdo by mi doporučil něco pro děti ve věku 6-10 let, co by stálo za zahrání a je třeba teď i v nějaké té slevě.
-
-
Já dlouho pokukoval po Snake Pass, a teď je zrovna ve slevě.
-
Lego doporučuju... s děckama (oba v uvedeném rozpětí) máme dohrané první čtyři roky Lego Pottera, teď máme rozehraného LEGO Pána prstenů. To je super, že můžou hrát oba a celkem to i dávaj a jen sem tam potřebují pomoct.
-
Třeba něco z lego série dle jejich vkusu, já mám zatím Hobita a Pottera možná ještě SW nebo Indy by se hodil.
Jinak fajn je ještě Spyro trilogie jen tam ta sleva není tak výrazná.
-
-
No jo, na Lego jsem úplně zapomněl, to hrají na Xboxu, tak bych jim doplnil kolekci na pc. Mě napadl tak maximálně Trine, protože to jsem hrál. A díky za tip na Spyro.
-
-
Trine by nejspis byl moc tezky, ni? Jeste me napada napr. Cat Quest, i kdyz ten se hodi spis na mobilni platformy.
-
-
-
Heroes od Might And Magic 7 Complete ....aktuálně 4.99€
-
-
Vzal jsem Ori and the Blind Forest: Definitive Edition za pět euráčů.
-
Overload dražší než na GOG :( ....takže nic
-
Za 5 € je Steam Controller dobrým nákupem ....ještě obal a pak otázka jestli se s ním dokáže spárovat Android ....
-
-
Steam Controller je uz asi beznadejne vyprodanej.
-
-
V košíku jej mám , ale díky němu nemohu odeslat celou objednávku ..super :D
-
-
Tak potvrzeno nákup Steam Controller 15.20€ 27.11.23:57
-
-
No klasika ....Steam má zase problémy sám o sobě
-
-
To není problém ale cíl. Co jsem četl, tak se hovoří o tom, že už končí, tak chtějí vyčistit skladové zásoby - proto 90% a vyprodaný. Taky jsem ho zkoušel ulovit, sice se občas na pár minut ukáže, ale nikdy jsem nestihl zaplatit. Už byl nedostupný a následně mi to hází chyby platby až jsem se evidentně na pár hodin zablokoval...
-
-
-
-
Nenašel jsem žádné slevy. Steam už dávno není místo pro nákup levných her.
-
-
on je problém v tom, když změnili model z velkých, ale krátkodobých slev na menší, ale trvající celé období. Na jednu stranu fajn, že neprošvihnu akci, která je od 2 do 4 ráno, ale zase ta sleva už není tak motivující.
-
-
Prosím už dosť s tou násilnou reklamou na Playstation Hits. Až 3x keď som dal otvoriť stránku som sa toho zbavil.
-
-
už jsem to v pluginu reportoval, tak snad by se to mělo za čas opravit.
-