Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím autora článku o opravu. K Doomovi na Switch není třeba SD karta, pokud si koupíte krabicovou verzi hry, je potřeba pouze k digitální verzi. Prosím o opravu z toho důvodů, že nutnost koupit si SD kartu může některé hráče odradit. I sám autor to píše ve stylu: "Dobře tak zvažte, proč do DOOMa na Switch jít". Jsme přece všichni hráči a nikdo z nás přece nechce nikoho odrazovat od koupi/hraní her kvůli nepřesným informacím. Díky!
  • XorxoxTalarius
    Musim uznat ze bych si to na tom Switchi i vyzkousel
    • Já ti nevim. Na jednu stranu je fajn, že se na Switch dostanou i tituly, který maj potenciál zaujmout člověka, kterýho Zelda a Mario neberou. Ale zrovna DOOM... to je zkrátka jedna z těch her, kterou si neumim moc představit ani na gamepadu. Já vim, je to z velký části otázka zvyku, kdo hraje na konzoli celej život, tomu asi kosení pekelníků na páčkách problém nedělá. Což ovšem nic nemění na faktu, že pro FPS je vždycky nejlepší volba myš a klávesnice. Aspoň zatim.
    • Jack1947
      Taky i když by mě to stejně jako velká verze po několika hodinách asi unudilo k smrti.
    • 0011
      Jako člověk co to už chvíli hraje - nečekej že se to bude hrát v handheldu stejně dobře jako na gamepadu, ještě si pohraju s nastavením citlivosti, které se dá nastavit pro každou osu zvlášť. Nicméně port je to velice povedený, firmě panic button tleskám za skvělou optimalizaci i když najdeš místa, která jsou jakoby zamlžená, ale rozhodně to není všude a třeba ani tam, kde bych to čekal, třeba u velkých otevřených prostor. Můj hlavní problém je spíš cena než cokoliv ostatního, hrát se to rozhodně dá akorát nevím proč dali glory kill na tlačítko pravé páčky, ale zvyknul jsem si rychle
      • Jinými slovy, hraje se to ještě o něco hůře než na gamepadu... ;D
  • až ten tabletek bude umět přehrávat video.. tak o tom možná začnu uvažovat.. bohužel Japan style toto nedopustí..
    • Tak to bude asi Nintendo strašně mrzet, že si nějaký český doudleba nekoupí Switch...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit