Přejít na výpis diskuzí
Na útěku před vetřelcem v Alien: Isolation si dejte pozor na androidy
1.10.2014 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Jaksi si vzpomínám, že vývojáři kdysi říkali, že se v této hře zbraně vyskytovat nebudou. Hmmm, jaksi nám vývojáři lhali a já jim na to jaksi už seru. Je mi blbě a jsem už otrávenej z těch všech prolhanejch vývojářskejch / publisherskejch ksichtů.
-
A čo sa robí v Splinter cell, Thief a Dishonored? Tak už más predstavu, asi ako to môže vyzerať
-
Mám predobjednanu Digital Deluxe Edition na Steame a tiež by som si to rád predinstaloval..,
-
Jasně, že ne :D Ale jestli si viděl první díl Aliena tak je ti jasné, co se stane s androidem, který se "zmagoří" :) a ještě k tomu ten vetřelec.
-
s tím musím souhlasit, doufejme že v plné hře bude víc variant píchání než tahle jedna ohraná animace
-
Lorde Kurwo, klidně ať ji píchá zezadu, ale ať je víc animací. Ta hra ještě nevyšla a tohle už je neskutečně okoukaná scéna.
-
Já bych předpokládal, že běh bude způsobovat větší hluk, tím pádem i vyšší šanci, že si hráče Alien najde. Proto každý chodí pomalu. Ale když se rozběhne, ten pohyb mi nepřijde zas tak pomalý...ale je fakt, že být na místě Ripleyové, běhám rychleji, než Usain Bolt, což se o ní říct nedá *15*
-
Takze koukam ze nakonec bude i nejaky to strileni...to se mi uplne nelibi. Doufam ze to alespon omezi jen na nejakou dilci pasaz s androidama.
-
zas tolik směrů odkud bys mohl Ripleyovou propíchnout neni.. zezadu, zespoda, zepředu a možná z boku, shora to moc nepude *3*
-
aj mne to príde také...divné..na jednej strane krásna grafika a prostredie -super..ale ...(možno je to tým gamepadom)..také je to spomalené-letargické..aj ten beh-lážo plážo-ako v želatíne,alebo je ten hráč spomalený čo to predvádzal...počkám si na nejaké video z hry z pc verzie od niekoho kto to vie hrat....zatial sa na klasiku prvého alien vs predátora nechytá *5*
-
Zase to propíchnutí zezadu *1*
-
podle videí vidím že jdou na 120% ve stopách filmové série. Už žádné hordy vetřelců proti jednomu mariňákovi který je pokosí jako nic. Ale pěkně plížení a jistá smrt pokud tě najde. Kdo čeká něco víc tak ať si de hrát CoD tam má akce dost ! Vetřelec vždy bude o plížení a strachu z toho jestli bude za rohem. Tohle není nuda tohle je film předělaný do herního prostředí. Špatné jméno té hře udělají jen ti co filmy a hlavně universium kolem neznají.
-
To s tou svetlici ja malicko fail... ta reakce nebyla zrovna vetrelecky pohotova :D
-
Ku*va kokoška, což o to. Jen kdyby ta asi nějaká sviňa karma tě sem neupoutala na p*del a nedovolila ti kliknout na ty videa a čumět na ně jak hňup, že? Případně nedovolila číst jak hňup. Tož vole, máme demokracii, nééé? Tak toho trochu využívám soudruhu...
-
Já si to představuji cca něco jako Amnesia/Penumbra/Outlast, jen ve vetřelčím universu.
-
to je uplna na <> ze nas na ty hre nema co prekvapit, kdyz behem ty jejich kampane vyzvanej vlastne uplne vsechno. tyhle reklamni akce vzali hram strasne moc z jejich kouzla. a kdo se mnou nesouhlasi tak je taky <>
-
ja stále neviem čo si mám o tom myslieť, prostredie nemá najmenšiu chybu, je to taký môj splnený detský sen, takisto prítomnosť androidov je dobrá voľba ale to hranie sa s alienom (svetlica) je hrozne detinské, zjednodušené a stavia Aliena do pozície do ktorej nepatrí. Alien v miestnosti by malo znamenať, že sa hráč niekde zašije a mal by sa báť vystrčiť hlavu a iba pomocou zvuku odhadovať kde je a modliť sa aby čím skôr odišiel ... a nie, že sa s ním bude hrať na svetlicový aport. Ale možno sa mýlim a bude to fungovať, ťažko odhadnúť.
-
já mám předobjednáno *3* doufám, že to nebude bída *15*
-
zumblaka zumblaka bojím bojím
-
Od začátku si myslím, že ta hra bude mít slušnou atmosféru ale samotné hraní bude nic moc, doteď nechápu co tam budu celou dobu dělat. To je vlastně taková adventura, kde se občas utíká a pak minutu čeká na místě a pak zase ... ? nevím.
Docela se bojím dalšího zprznění značky.