Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S kazdym dalsim trailerem se zacinam bat vic a vic, ale vetrelci to nejsou *13*
    • Taky to nejsou xenomorfové z Aliens (Vetřelci), ale je to typ xenomorfa, jaký byl i ve filmu Alien, tedy první film. A tam se choval hodně jinak než v pokračování. V každém filmu vetřelecké série se xenomorfové chovají trochu jinak. Doporučuji se podívat na Alien Director's Cut a nastudovat.
      • ani nie, vtedy neumoznovala doba ukazat jeho rychlost, ci si dokazes predsatvit, ze monstrum s priemernou rychlostou 4km/hod by vyhubilo posadku (prosim nepis o plizeni, lebo zareagujem hlukom :)) *preco diretctor`cut :-D ..chces aby uvideli ako sa zabalzamovana posdaka meni na vajcia?to bude isto podstatna informacia, mozno aj spoljler v hre :-D
  • ..nuz, na tuto hru som sa tesil (a stale tesim), ale tieto 2 videa su sklamanie, na prvom mi votrelec prisiel uplne tupy, oneskore reakcie na svetlicu, ono by si mal uz samo o sebe vsimnut zvuk a svetlo zapalenia, potom sa za nou otacal ako by bol dochodku, druhe video: ak som dobre videl, tak ho minimalne 2x zasiahla revolverom, ale ziadne poskodenie nebolo vidno, ziadna biela tekutina ako v XXX filmoch, nuz uvidim, o tyzden uz budu snad aj prve recenzie
    • presne tak.. :(
  • Jaksi si vzpomínám, že vývojáři kdysi říkali, že se v této hře zbraně vyskytovat nebudou. Hmmm, jaksi nám vývojáři lhali a já jim na to jaksi už seru. Je mi blbě a jsem už otrávenej z těch všech prolhanejch vývojářskejch / publisherskejch ksichtů.
    • Oficiální materiály (nevím nic o všech těch obskurních informačních kanálech ze kterých vylézá zbytek)říkají, že:
      a) Vetřelec nejde během hry zabít
      b) Hra půjde dohrát bez jediného výstřelu

To neznamená, že tam nebudou zbraně ;)
    • take si to pamatuji.. mas pravdu..
      • wenceslaus
        Můžu se zeptat kde?
    • Johnny
      Jdi se vyplakat mamince na rameno. *7*
      • Ty můžeš jít svýmu tátovi do basy víš co *7*
        • Johnny
          Nemůžu, Víš cooo Kámooo *11*
  • Mám predobjednanu Digital Deluxe Edition na Steame a tiež by som si to rád predinstaloval..,
    • A to to ještě nejde předinstalovat, když máš predobjednano? To se divím. Asi zejtra.
      • nejde, teraz som to pozeral, tlacitko Instalovat tam nie je
  • Takze koukam ze nakonec bude i nejaky to strileni...to se mi uplne nelibi. Doufam ze to alespon omezi jen na nejakou dilci pasaz s androidama.
  • Mart9
    Zase to propíchnutí zezadu *1*
    • zas tolik směrů odkud bys mohl Ripleyovou propíchnout neni.. zezadu, zespoda, zepředu a možná z boku, shora to moc nepude *3*
      • Mart9
        Lorde Kurwo, klidně ať ji píchá zezadu, ale ať je víc animací. Ta hra ještě nevyšla a tohle už je neskutečně okoukaná scéna.
        • s tím musím souhlasit, doufejme že v plné hře bude víc variant píchání než tahle jedna ohraná animace
          • Tak Bioware to není, no *4*
  • podle videí vidím že jdou na 120% ve stopách filmové série. Už žádné hordy vetřelců proti jednomu mariňákovi který je pokosí jako nic. Ale pěkně plížení a jistá smrt pokud tě najde. Kdo čeká něco víc tak ať si de hrát CoD tam má akce dost ! Vetřelec vždy bude o plížení a strachu z toho jestli bude za rohem. Tohle není nuda tohle je film předělaný do herního prostředí. Špatné jméno té hře udělají jen ti co filmy a hlavně universium kolem neznají.
    • Tik tak.
  • To s tou svetlici ja malicko fail... ta reakce nebyla zrovna vetrelecky pohotova :D
    • oktavius66
      Tak on nemá oči, že ano... Ale je fakt, že to nic nemění na tom, že by se mohl hned otočit kvůli zvuku dopadu té světlice. No jo, aby hra začala být aspoň trochu zajímavá, tak budeme muset hrát na nejtěžší obtížnost. Jinak to nevidím.
    • Johnny
      Taky sem na to čuměl :D vetřelec by na tebe vlitnul jen jak bys ji zapálil *1*
  • to je uplna na <> ze nas na ty hre nema co prekvapit, kdyz behem ty jejich kampane vyzvanej vlastne uplne vsechno. tyhle reklamni akce vzali hram strasne moc z jejich kouzla. a kdo se mnou nesouhlasi tak je taky <>
    • Ku*va kokoška, což o to. Jen kdyby ta asi nějaká sviňa karma tě sem neupoutala na p*del a nedovolila ti kliknout na ty videa a čumět na ně jak hňup, že? Případně nedovolila číst jak hňup. Tož vole, máme demokracii, nééé? Tak toho trochu využívám soudruhu...
      • co to meles?? zas naky decko se snazi byt vtipne a videlo černé barony? OMG,...jinak hra vypada skvele graficky, ale cely vykon vetrelce je tragicky, coz o to ripleyova je clovek, ta je pomala, ale vetrelec je tu ponekud divne nesmrtelny a hybe se jak vyhulenej, spise mi sedi na psotavu Predatora, ten je pomalejsi a namachrovany, podle me to dopadne hodne spatne ta hra, dostane tak 5/10, vetrelčí hry se maj delat jako predchozi dily, ze vetrelce kosite alá Aliens. Alien je nehratelny film, dejme tomu adventure, ale urcite ne 3D hra, aspon ne takhle podivne nudna, to si mohli vybrat jinou tematiku, protoze tady je videt ze nezvladaj volit spravne zabavne ukony pro postavu, selhal scenarista a reziser
        • Upřímně, kokoška, jsem zmaten z tvého devastujícího gumového projevu.
        • Já bych počkal až na finální release. Teď nemá cenu ze střípků dělat výsledné ohodnocení. *3*
  • C-BEAM
    ja stále neviem čo si mám o tom myslieť, prostredie nemá najmenšiu chybu, je to taký môj splnený detský sen, takisto prítomnosť androidov je dobrá voľba ale to hranie sa s alienom (svetlica) je hrozne detinské, zjednodušené a stavia Aliena do pozície do ktorej nepatrí. Alien v miestnosti by malo znamenať, že sa hráč niekde zašije a mal by sa báť vystrčiť hlavu a iba pomocou zvuku odhadovať kde je a modliť sa aby čím skôr odišiel ... a nie, že sa s ním bude hrať na svetlicový aport. Ale možno sa mýlim a bude to fungovať, ťažko odhadnúť.
    • aj mne to príde také...divné..na jednej strane krásna grafika a prostredie -super..ale ...(možno je to tým gamepadom)..také je to spomalené-letargické..aj ten beh-lážo plážo-ako v želatíne,alebo je ten hráč spomalený čo to predvádzal...počkám si na nejaké video z hry z pc verzie od niekoho kto to vie hrat....zatial sa na klasiku prvého alien vs predátora nechytá *5*
      • Blue.Shark
        Já bych předpokládal, že běh bude způsobovat větší hluk, tím pádem i vyšší šanci, že si hráče Alien najde. Proto každý chodí pomalu. Ale když se rozběhne, ten pohyb mi nepřijde zas tak pomalý...ale je fakt, že být na místě Ripleyové, běhám rychleji, než Usain Bolt, což se o ní říct nedá *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit