-
Tak Blesk už proflákl jména - http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/181467/cesi-28-a-33-obvineni-v-recku-ze-spionaze-hrozi-jim-20-let-za-mrizemi.html
-
Podle zpravodajců Rádia žurnál nejde v první řadě tak o ty dva kluky, jako o místního starostu. S kterým se už před dvěma roky řešil nějaký problém a tohle bylo pro něj přesně přihřátí polívčičky, které potřeboval. Nejde to tolik o špionáž (pravda porušili nařízení) jako spíš o politiku a o tom, že řekové jsou šmejdi.
Vůbec nechápu, proč si takovej malej státeček vůbec vydržuje mohutnou armádu, když je v hluboký recesy. -
-
"Kdo není ochotný živit armádu svou, bude živit cizí." Doporučím ti pár věcí k nastudování - státní suverenita a bezpečnost, závazky vůči NATO. K tomu si otevři atlas a podívej se, kde Řecko leží. Na východ nepřítel Turecko, na jihu muslimové. Už to trochu chápeš proč někdo chce a musí mít armádu?
-
-
meleš nesmysli. Vždyt Řecko a Irosko živili ostatní státy. Ve chvíli, kdy by se ti zhroutil systém, kdyby do Řecka nešly žádný peníze, armáda by byla to poslední. Já nemám co studovat, učil jsem se historii. Když tu chceš machrovat, zkus si sám nejdřív něco od Remarqua, at víš, jak vypadá systém, kdy bochník chleba stojí 1000 marek ;-)
-
-
Krom té "historie" ses měl věnovat nějaký ten čas i jazyku českému. Nepsal bys pak jak troglodyt...
-
-
-
je v hluboky recesi..........ale prekvepuje me , ze CR ktera je soucasti NATo jakozto i Recko, tim padem jsme spojenci musi resit takovy kraviny.
-
-
Omyl č 1. všichni v NATO jsou velcí kamarádi - nejsou. Omyl č 2. občan země X musí nutně provádět výzvědnou činnost pro svou zemi X - nikoli, může být placen třetí stranou.
-
-
-
Nechápu jednání Řecka. Místo, aby byli rádi, že se o tu zemi ještě někdo zajímá, tak svůj jediný zdroj příjmů (turisty) zatknou a hrozí jim několika lety vězení. Dobrý, beru, že se bojí špionáže a dalších nesmyslů, ale je už jasné, že to špioni nejsou, tak na co ještě čekají. Ať jim třeba dají zaplatit nějakou pokutu a pustí je omg. Jak to tu někdo už napsal, být to vývojáří z USA či Německa, tak by z toho ti lenoši nedělali takovou aféru.
-
-
At jdou do hajzlu ty blbi programatori - vsechno je to jen pro jejich soukromy kseft a ted si stezuji! Oni mysleli ze kdyz je recko v dluhu ze si tam mohou delat pro svoji ubohou hru co chteji! Je mi z chamtivcu na zvraceni! Pak jeste ty blby hry prodavaji za silene penize! Navic to pry v tomto smeru neni prvni porusovani zakona z jejich strany :) tak co vic dodat?
-
souhlas, v Řecku jsem několikrát byl. je jím všechno jedno, dopoledne chrápou, večer chlastají, turisti jsou jim ukradený. prostě pro ně je všechno no stress. jediný aktivita, kterou mají, je fotbal:))) jo a samozřejmě paří fifu a to je tak všechno:))
sad
-
-
Myslim, ze mate pravdu tak nejak vsichni, jen kazdy o necem jinem. Pochopitelne, pokud slo o vojenske objekty, ty se proste nefoti a ti kluci to meli vedet. Jestlize to vedeli, tak tam s tim rizikem chyceni sli a holt nemeli stesti. Tohle bych nikomu nezazlival.
Druha strana mince je ovsem fakt, ze jak uz tu nekdo zminil, jsme v nato, v eu a nakonec se nejedna o zadne spiony, ale zamestnance herniho studia, ktere dokonce vyjadrilo podporu.
Co je pro me zarazejici tedy vubec neni cinnost reckych ozbrojenych slozek, ktere delaly jen to co mely, ale nasledujici postoj Recka pri zminenych okolonostech. A proto, opet jak uz tu nekdo zminil, bych byl v jejich momentalni situaci v zahranicni politice trochu obezretnejsi. Mam dojem, ze kdyby to byli "borci z Nemec", tak bych se rychle doslo k smiru.
Ministr to rekl spravne, nenakladaji se spiony, ale s blbci a proto by jejich reakce mela byt tomu umerna.
To ze se by konecne meli vratit k drachme a poradne devalvovat to je vec jina. Ze to jsou lenosi, to nemusi nikdo cist na idnesu, to je sto let znama vec, ktera se kvuli jejich nestastne situaci ted jen vice propira. Pamatuju jak mi jako decku deda vypravel historky z fabrickych vyjezdu....holt kazdy sveho stesti strujcem. -
-
Myslim, ze mate pravdu tak nejak vsichni, jen kazdy o necem jinem.
Thanx man, much appreciated! -
-
"hurá, všichni jsou vítězové"? *15*
-
-
-
Kdyz si budu, ja černej cigaň fotit muj cernej anal, muze mne nekdo zavzit ??? *8*
-
Spionaz .. kua nemuzu se to mu prestat smat .. Vzdyt rekove uz maji armadu pouze k jedne veci ... ABY JIM JEJiCH VLASTNI LID NEVYVRAZDIL ZKORUMPOVANY SENAT ....
-
-
Až na to, že Řekové žadný senát nemají, ale jinak dobrej pokus...
-
A co na to tvůj lékař?
-
Na to je policie.
-
-
A Schvarcwhateverberk by uz mel konecne umrit !! Cokoli ten hnusny dedek vypusti z huby je do nebe volajici ****vina...
-
-
spící dědek to je.. ale to jak o nich řekl, že jsou idioti, to měl každopádně pravdu a docela dost se vývojářů zastává
-
-
Spí jen když se probírají nedůležité záležitosti xD
-
-
-
JAsne no , v dobe kdy se pomoci druzice podivas co ma soused k snidani je uplne nejlepsi poslat spiony pod zaminkou vyvoje hry fotit reckou zakladnu :D Akorat z EU tahaji prachy a ted nam jeste budou zavirat turisty za to ze delaji fotky do hry omfg ... Navic kdo by chtel spehovat krachujici zem ?... az budou priste skemrat o dalsi prachy nechal bych je tak , a jeste bych jim udelal kompletni exekuci jejich majetku na pokryti skod ktere uz svou nedbalosti zpusobili ! presne tak jak by to bylo v pripade dluhu kohokoli z nas..
-
-
Jasně no. Zrovna ty jim určitě liješ prachy horem dolem. Mazej si uklidit pokojíček.
-
-
Zdravím, kolego!
-
-
-
ona to vlaste spionaz je kdyz lidi pracujici na arme foti recky ostrov, kvuli materialu ktery daji do army. meli si vymyslet svoji zakladnu nebo ji pozmenit a dat ji do hry. kdyz se lidem v recku nelibilo ze jejich ostrov bude ve hre, tak co si cesi mysleli co se stane kdyz nafoti vojenskou zakladnu.
-
-
Já bych vzal sebou tak 2 až 3 ženy, svlékl bych je a předstíral, že fotím akty, líp by se to vysvětlovalo *2*
-
-
Ale mě vadí ten přístup naší vlády. dva kluci jedou na dovolenou udělaja pár fotek, a ty líný hovadaa tahající křivku evropský ekonomiky dolů, je zavřou za špijonáž? Pochopil bych, před dvaceti lety, ale kdyt jak Čechy, tak líný hovadaa jsou v eu a v nato. A reakce našeho ministra zahraničí je šišliššišlišliššlšišišlšil. Stát se tohle Americkému občanovi tak tam hned druhej den maj rangers(nadsázka). Tím chci říc kluci hodně sil a srátt na ně.
-
-
Ty budeš asi velkej drsňák viď. Ti na Nově a na iDnesu řekli, že Řekové nepracujou a jen berou od ostatních, tak to tu teď do omdlení budeš papouškovat, co? Trapáku :)
-
-
Já tam byl ne nepracujou
-
Řecko vyhlásilo bankrot celkem otevřeně. Si blbej nebo to jen hraješ?
-
-
Jakej bankrot? Zřejmě ti to máma špatně přečetla, nic takového nikdo samozřejmě nevyhlásil. Nebo si jen pleteš dojmy a pojmy. Nevadí. Blbce ze sebe v životě uděláš ještě hodněkrát.
-
-
no proti tobě to bude v pohodě, ty jsi totiž blbec už teď a velkej.
-
-
-
-
Kdyby se to stalo u nás, také by je zatkli. Snad úplně každý normálně myslící člověk ví, že se nemají fotit strategické objekty.
Mimochodem, vůbec neměli dělat novou Armu na tomhle ostrově. Co jsem někde četl, dotazovaní činitelům z daného ostrova přímo vadilo, že někdo dělá vojenskou hru odehrávající se na jejich ostrově. -
To jako, že když jsou zadlužený, tak nemají právo na suverenitu? *7*
-
-
Tobě my měli to slovo suverenita zakázat, zdá se mi, že ho cpeš uplně všude.
Asi si dám suverenní oběd a ten suverenně zapiju. A pak si suverenně sednu k televizi. -
myslím, že mají nárok na to držet hubu a krok, dokud je ostatní státy musejí dotovat ze svého, včetně těch dvou kluků, který je ze svého platu živí taky. Klidně bych je nechal chcípnout s takovou.
-
-
Já bych nechal kluky z BI na živu... ehm
-
-
-