Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exoslav

    Zhlédnul jsem video, ale sám se za vývojáře cítím trapně. Ta hra působí naivně, hloupě, dětsky. Technická stránka otřesná, animace obličejů jsou tak deset let zpět. Do toho tam běhají emancipované ženy s vyholenou hlavou v ninja stylu (ale kdo ví, třeba to jsou vlastně muži, v dnešní době už jsi nejsem jistý). Jestli jsou cílovka puberťáci, tak to asi projde. Mě ten trailer tu hru akorát zhnusil. 

    • Úplně ze zvědavosti, kolik je ti let?

      Jen mě zajímá, zda lidé co dnes nadávají na ženy s vyholenou hlavou jsou ta stejná generace, která v pubertě nadávala, že ve škole těm staromódním dospěláků vadí jejich provokativní účes :-D

      • exoslav

        A jak to souvisí s tím, co jsem napsal? Rozhodně se tady nebudu svěřovat s tím, kolik mi je let.

  • 0tecFura

    Napadlo mě další OT téma. Top 5 herních restu (tedy hry, které jste buď nehráli, nebo nedohrali). Snad to někoho zaujme a napíše. U mě to jsou:

    Baldurs gate 2 (chystám se na to. Jedničku jsem hrál a dohrál teprve předloni) 

    Dark souls (zatím jsem hrál a dohrál akorát trojku a líbilo se mi to moc) 

    Heroes of migth and magic 3 (hrál a dohrál jsem akorát 6 a 7) 

    Zaklínač (dvojku a trojku jsem dohrál) 

    SW:KOTOR (rozehrál jsem to v minulosti již několikrát, ale vždy mi to padalo takovým způsobem, až jsem se na to vykašlal) 

    Jinak herních restu mám samozřejmě mnohem mnohem víc, ale těchto 5 mě ,,trápí,, nejvíc. 

    • DummyTarget

      Baldur's gate jsem kdysi dávno hrál ale není tam ta nostalgická hodnota co by mně motivovala se k tomu vrátit.

      Dark souls série je mi asi zapovězena... hollowing na mně působí asi víc než na jiné hráče ale chovám tu sérii ve velké úctě ;)

      Ač mám Heroes sérii moc rád tak se přiznám že kvůli příběhu jsem je nikdy nehrál. Hrál jsem 1,2,3 a 5... snad bych někdy mohl zkusit 6 nebo 7.

      Zaklínač 1 jsem začínal nadvakrát... napoprvé mně ta hra moc neoslovila ale když jsem ji rozehrál o rok později tak jsem si jí moc užil. Nevadil mi divný soubojový systém ale graficky ta hra hrozně zestárla.

      KOTORy můžu oba jen doporučit. A co se týče technických potíží tak jsem kromě občasných pádů nic moc nezaznenal. Nikdy jsem nerozchodil první dva fallouty stabilně a padaly mi pořád... i tak bych na ně nedal dopustit :D

      • 0tecFura

        Já Kotor zkoušel jen jedničku. Ale padalo mi to třeba každých deset minut. A zhruba jednou za půl hodky se to seklo tak, že jsem musel natvrdo restartovat kompa. 

        Jak to máš s tím zaklínačem, tak takhle jsem to měl s dvojkou. Na podruhy jsem to dohrál a bavilo mě to. 

        Baldurs gate jsem poprvé hrál a dohrál teprve předloni. A i když z nezaujateho hlediska (bez nostalgie) ta hra hodně zestarla (hlavně co se týká takový ty uživatelsky privetivosti jako práce s inventářem a tak). Pořád je to skvělé, promakane rpg, které jsem si hodně užil. A tu dvojku musím někdy zahrát. 


        • DummyTarget

          Zaklínač 2 je prokletej :D nedostal jsem se za 4 hodiny herní doby. 

          Teď mně napadly hned dva resty co bych mohl zmínit (mám jich moc) ale planescape torment a system shock sérii jsem nehrál a jsou to hry co jsou často zmiňovaný mezi top hrami.


          • 0tecFura

            Systém shock jsem taky nehrál. Teď se dělá nejakej remaster, tak do toho bych pak asi i šel a koupím to. 

            Planescape torment je možná nejlepší hra co jsem hrál. A to jsem to hrál celkem nedávno poprvé. Tak max 4 roky. Dá se sehnat remasterovana verze i s češtinou krabicova za pár stovek. Na to nikdy není pozdě 🙂 Má to skvelej příběh. 

            • DummyTarget

              V planescape torment si pamatuju že po tom co jsem se dostal na začátku z toho labyrintu tak na mně opodál z nějakého důvodu zaútočila skupinka npc a vůbec jsem nevěděl proč a nějak mi to pokazilo dojem ze hry. Rozhodně by byla škoda kdyby u toho zůstalo ;)

    • Aja1984

      Moje resty? Nejpalčivější jsou asi tyto:

      1) Operace Flashpoint: Resistance

      2) DCS: A-10C Warthog - The Enemy Within 3.0 Campaign (Od tohoto autora jsem dříve hrál F-15C: The Georgian War Campaign a byl jsem mile překvapen a nadšen)

      2) F.E.A.R (Mnohokrát rozeráno, ale nikdy nedohráno)

      3) Hidden and Dangerous 2 (Jedničku jsem tehdy hltal, ale na dvojku už nebyl nikdy čas.)

      • 0tecFura

        S tím F.E.A.R.em to mám podobné jako ty. Několikrát rozehrany, ale nikdy jsem to nedohrál.

        Hidden And dangerous 2 jsem hrál, ale nedohrál. Už ani nevím proč. 

        To resistance mě tehda nějak uniklo. Ani nevím, že to existuje. Škoda, protože původní operace flashpoint byla super. 

    • TheGGG

      jediný aktuální rest který mě napadá je Call of duty 3, koupím ho na xbox one na storu ve zpětné kompatabilitě a konečně si ho zahraji. Pak budu mít konečně zfouknutý kampaně ve všech hlavních CoD hrách...

      • 0tecFura

        Mě chybí to nejnovější modern warfare. To prý mělo slušnou kampaň. Tobě se líbilo? 

        A trojku jako pc hráč nedohraju asi nikdy. 

        • TheGGG

          zrovna ten nejnovější díl mě tolik nechytal... možná to bylo tím politickým podtextem no.

    • Maxianimal

      Tak tohle už zavání diagnózou, která se na internetech nazývá "attention wh*re"...

      • TheGGG

        harsh, třeba chce jen pokecat... já naštěstí znám dost lidí co hrají hry nebo sledují anime, ale pokud nikoho v reálu na pokec nemáte je to blbý.... já zas nemám s kým řešit k-drama, protože se mě do toho nikoho z kámošů a známých nepodařilo seriozně navést....

        • 0tecFura

          Ten předchozí koment už nejde upravit tak to doplním tady. Sice jsem zaregistrovanej a píšu do diskuzí teprve chvíli, ale na gamescz chodím už roky.  Díky tomu mám u pravidelných diskutujících (včetně tebe) takový pocit jako, že už vás jakoby tak nějak znám. A třeba konkrétně i tvůj názor v těchto mojich žebříčcích mě vážně zajímá. 

        • Maxianimal

          Od toho je přece reddit, nebo milion dalších stránek, a ne že bude pořád OTčkovat na diskuzích...

        • 0tecFura

          Přesně tak. Bohužel v mém osobním životě neznám moc hráčů. Tak to doháním tady. Myslím ale, že většinou si zde člověk pokeca celkem v pohodě. 

          Maxianimal. Toho si nevšímá. Všiml jsem si i v jiných diskuzích, že jenom ostatní prudi. Jeho příspěvky už ani nečtu. 

  • TheGGG

    působí to chladně a nudně, jako skoro vše od ubisoftu v posledních letech... toto přeskočím, navíc téma trapné a edgy

    • Maxianimal

      souhlas

  • uher

    Takže když je všechno tak výborné, tak to znamená konec copy/paste úkolů, čištění nepřátelských základen x30, mapa plná otazníčků apod?

    Václav mi dává naději, že to tentokrát nebude další Ubisoft prefabrikát, s fajn otevřeným světem, který vůbec neumí zaplnit.

    Třikrát hurá!

  • vonTossis

    Jestli naopak ta neosobnost nebude po druhém díle, kde se naháněli hláškující puberťáci, ještě výhodou. Ubisoft je skvělý ve tvorbě sandboxů. Neumí tak dobře stavět a prezentovat příběhy. Takže za mě naprosto ok a těším se.

    • victor

      Jednička měla kouzlo , z které dvojka udělala bezbřehý sociální balast s kterým jsem se prostě nesžil ...Navíc ve dvojce - koukám dopředu projede kolem mne auto , počkám chvilku a otočím se  ....auto fuč .Jako ve starých GTA kde se musely šetřit zdroje ....bohužel engine ani zdaleka nedosahoval kvalit rockstaru :/

      • 0tecFura

        Tady z těch gta like her na gtacko nemá nic. Ale watch dogs 2 bych řekl patří mezi ty lepší. Mě se hodně líbilo sleeping dogs

    • 0tecFura

      Souhlas. I když mě celkově watch dogs 2 bavilo. Tak je pravda, že hlavní hrdina a jeho nejbližší kumpani byli obzvlášť nesympatičtí. 

      • DummyTarget

        A myslíš nesympatičtí povahově nebo tím jak vypadali?

        U mně to bylo naopak a ty charaktery jsem si postupem času docela oblíbil. V tomhle mám problém s kingdom come který jsem nikdy nezkusil kvůli tomu jak je mi nesympatický Jindra... je to také jeden z důvodu proč se asi nikdy nepustím do death stranding protože tam jsou mi nesympatické skoro úplně všechny postavy a tím myslím spíš vzhledem... povahu nemůžu u KC:D posoudit. Možná že kdybych mu skrze dialogové možnosti vytvořil jinou osobnost než s jakou jsem se setkal v let's playi tak bych to viděl jinak.

        • 0tecFura

          Tak nějak oboje dohromady. Jak byli za každou cenu cool, jak v hláškach, tak i jak vypadali. Přišlo mi, že těma hrdinama až moc okatě ubisoft cilil na mladší publikum. 

          Vynechat jak kingdome Come, tak death stranding by byla velká chyba. Obě hry jsou naprosto boží. A je pravda, že na jindru jsem si musel taky chvíli zvykat. Vzezřením to byl strasnej nouma. 🙂

          • DummyTarget

            Ale snad každý z nich měl ve hře moment který je ukázal v jiném světle a svým způsobem zranitelné  a ta snaha znít vždycky cool pak vyzní jinak. 

            Na KC:D se snad jednou odhodlám... myslím si že je to řemeslně dobře provedená hra a poklona české kultuře a historii (jen škoda že bez cz dabingu). 

            Na Death stranding budu asi potřebovat změnit mindset nebo něco. Mám takový konfliktní vztah s japonskou kulturou a uměním... a pak první a poslední zážitek z kojimovi tvorby (MGSV) ve mně zanechal spíš nepříjemnou pachuť.

            • 0tecFura

              U toho kingdome Come se mi strašně líbí, jak dokázali vychytat ten feeling ty český přírody. Při hraní máš fakt pocit, jak kdyby se to odehrávalo ve vedlejší vesnici. A hratelnost taky bomba. 

              U toho death stranding jsem se taky že začátku musel trošku přemlouvat k hraní, ale pak když do hry člověk pořádně pronikne tak je to opravdu nářez. 

              Už je to dlouho co jsem watch dogs dohrál a přiznám se, že příběh už si úplně nepamatuju. 

            • michaelfoucault

              KC:D je právě cokoliv, jen ne technicky dobře vyrobená hra. Ta optimalizace, ten engine... to je prostě katastrofa. Bohužel i dva roky od vydání. 

              • DummyTarget

                Reakce na příspěvek:

                Myslel jsem to spíš po stránce RPG mechanik a jak tu píše OtecFura, v tom jak se jim podařilo zachytit krajinu, architekturu a dobu obecně... technicky to asi nebude žádná sláva ale co dneska je? :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit