Na Zapovězený západ bez omezení. Horizon Forbidden West vyjde brzy i na PC
-
jj, ve hre jsem zadnej problem nezaznamenal
jen to melo nakej problem s pameti, ze to obcas spadlo -
Ta hra pri vydaní nemala jediný bug.
-
Jo, odhad je, že to vyjde: brzy ™ (soon ™)
-
Super! Zero Dawn byla úplně parádní hra!
-
Nějaký odhad, kdy to můžeme čekat? Začátkem příštího roku? Léto? Za rok?
-
Jo, tak jasně. Záleží na hře a jak je optimalizované ovládání.
Kompetitivní FPS střílečku nebo strategii nechceš hrát na gamepadu. A stejně tak nějaká Hack & Slash rubačka či sportovní hra jako NHL bude lepší na gamepadu.
Ale zrovna ten Horizon je taková hra, kde to je celkem jedno na čem hraješ. Záleží na zvyku.
-
Hele já hrál Dark Souls 1, 2 i 3 na klávesnici a myši a taky jsem si "zvykl", ale pak jsem koupil ovladač, skočil znovu do jedničky a bylo to nebe a dudy. Mnohem, mnohem lepší zážitek.
Naopak jsem chvíli hrál ten nový Dead Space remake na ovladači a pak jsem zkusil myš a je to podstatně lepší. Prostě tam, kde potřebuješ precizní míření, je myš jednoznačně lepší, i když samozřejmě i ovladačem to jakž takž jde.
-
V čem je problém? Hráls a dohráls jedničku? Kde je rozdíl?
-
Dufam, ze pribeh bude znova silnou strankou, prvy horizon ho mal vynikajuci. (recenzie som schvalne necital)
-
Člověk není nikdy moc starý. Je to celé jenom o vůli se učit nové věci.
-
Po 15ti hodinách sem to přestal hrát a přemlouvám se abych to hrál dál
-
Muzes zkusit i experimentovat, Horizon 2 podporuje mireni gyroskopem, neni to pro kazdeho a trosku to ubira na pohodli, protoze uz nemuzes gamepad mit na stehnech, ale jestli se s tim naucis, tak to pro tyhlety hry z pohledu treti osoby leckdy pusobi i vice prirozene nez m+kb.
-
Jo, naprosto.
-
Už je jednička na PC bez bugů - hratelná? Při vydání to prý byla
dost bída.
-
Asi jo, ale taky nemám úplně nejlepší zkušenost. Normálně používám ovladač na 2D plošinkovky a soulsovky a tam je super. Po koupi Steam Decku jsem se začal učit na ovladači i hry, kde se musí mířit. Po necelém roce se mi pořád míří líp pravým touchpadem než páčkou (ještě, že tam je) a když mám možnost, tak stejně nejradši připojím klávesnici a myš. Možná už jsem na přeučování moc starý.
-
Ten gamepad je věc zvyku. Stejně tak by konzolisti, co mají nahráno tisícovky hodin na gamepadu, mohli tvrdit, že naučit se ovládání myši a klávesnici je těžké.
Dej tomu ještě pár hodin a nakonec si zvykneš.
-
I tu také vyhlížím
-
Já trochu kacířsky musím přiznat, že jsem kvůli této hře (hlavně) ps5 koupil a hru asi po 10 hodinách vzdal. Na gamepad jsem už asi starej no. Jedničku se slovenčinou mám odehranou a na dvojku na pc se moc těším.
-
Achjo a Ghost of Tsushima pořád v nedohlednu. :(
-
Vizuál.