Přejít na výpis diskuzí
Nabídku strojů ve World of Tanks rozšířily švédské tanky
19.12.2016 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Forever beta
-
No dost nepřesností v článku, Stridsvagn 103B nění těžký tank ale hlavní bojový tank nebo by se ještě dal označit za střední tank. Ve hře je pak jako stíhač tanků X úrovně. A neobjeví se desítka tanků ale rovnou 19. V této aktualizaci. Autor článku by si mohl aspoň ověřovat informace....
-
-
Díky! Vycházel jsem z oficiální tiskové zprávy, který mi přistála v mailu. Nepřesnost mě mrzí, ale s číslem přišla firma sama.
-
-
Možná by stačilo si to na pár minut zapnout a ověřit, když už to je free to play.
-
Ano řekl bych že za to může české nebo evropské oddělení wargamingu které jak je známo není moc kvalitní....
-
-
-
Takze ... dalsich 20 nezajimavych krabic z nihz vetsina neopustila fatazii tvurcu ... s parametry vycucanyma z prstu ... Mno hlavne ze se destiky ... co to placam tisice svedskych tanku ucastnily boju IIWW.
Jestlipak soudruzi nekdy pochopej, proc vsichni na planete znaji kamen nuzky papir, a cim ze je ta hra tak zajimava.
btw: 2Koblaster - mbt neni stredni tank, jen z nich (prevazne) konstrukcne vychazeji. Stredni tank je pojem z dob rekneme 1940 - 1960. Zhruba nekdy v sedesatych letech byl tenhle koncept naprosto opustenej (existovaly i tezky tanky a lehky tanky, jedno i druhy se ukazalo jako prilis tezky a nepohyblivy pripadne snadno znicitelny). Mimochodem, stredni tank T-34 ... mel cca 30t. Tezky KV-2 53t. A MBT T-90 cca 47t, takze ma daleko bliz hvy, i kdyz konstrukcne vychazi z tech srtednich tanku. -
-
Stredni tank je i T72, T90 a ZTZ96 (99). Ono i v dnesni dobe existuje koncepce lehkeho tanku jako CV90.
-
-
Mne na teto parodii stretu obrnene techniky vadi to, ze uz zacala naplno ovlivnovat trh s plastikovymi modely. Rad bych si postavil ceskoslovenskeho crusidera, ale veletrh co veletrh objevuji se bizarnosti z WoT co ani neopustily rysovaci prkna.
-
-
Naopak, podle mě je chvályhodné, že WoT a WT přitáhly spoustu nových zájemců o plastikové modelářství.
-
-
Presne tak to stejny lode. Ten nad nama ma pravdu v tom ze to trosku przni. Ale nikdo jej prece nenuti kupovat jen ty modely z italeri. A je jasny ze vyrobce bude chtgit nabidnout to co maji hraci ve hre ikdyz jsou to polosmysleny tanky. Riika se tomu ject na stejny vlne.
-
-
-
Na bojisti se objevi 19 tanku, ne jen 10 - jedna se o dva plne stromy.
-
Pokud tam nejsou tak chybí ještě Japonské, Finské a Estonské
-
-
a hlavne albanske, typ 59 v modifikacich pro balkansky typ bojiste, nepravem opomijena lahudka
-
-
Ahoj. Vím že je to dotaz mimo článek, ale tady dostanu odpověď myslím nejrychleji. Hrál jsem teď ten free weekend The Division. Jako hlavní obchod mám Steam, ale hru jsem stáhl z nově vytvořeného uplay účtu (myslel jsem, že musím). Nechci mít kvůli jedné hře dva účty. Pokud si ji teď koupím přes Steam, hádám, že o progress na uplay asi přijdu, že? Nedá se to nějak pořešit na supportu, díky stejnému mailu, že by mi to přenesli? Díky za odpověď.
-
-
Ruku do ohne za to nedám, ale podle mě ti to zůstane. Ta steamova verze zapne jen uplay a tam se musíš stejne prihlasit. Lol
-
-
Jojo na Ubisofti hry bohuzel musis mit Uplay, i kdyz je koupis pres Steam. Zase lepsi, nez kdyby se to na Steamu vubec nedalo koupit (jak EA s jejich Origshitem)
-
-
-
kaslete na tanky a hrejte Tiger Knights :)
-
Pozitivní na tom je, že skrze tu Vánoční akci se to úrovně 5 jde dostat zadarmo a 6 a výš mají taky moc pěkný slevy. Takže při nejhorším koupíte za méně nebo nic a prodáte za polovinu skutečné ceny.
-
-
Myslím tím ty nové TD.
-
-
*13* *5* *5* *5* Muj novy gameplay s mishou a datlem !!!!!!!!!
http://bit.ly/2hye8RD -
-
Jestli je to misha, kterého rodiče používají jako cvičenou opičku, aby jim vydělával, tak děkuji, ale ne
-