Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Za to ty a tvoje duchalplné fráze jsou plné poučení, lásky a skvělého sexu.
  • Veskoslav
    Vidíš to tam někde napsané, že jsem to hrál? Jako nemůžu hratelnost posuzovat z videí nebo co? To jako když to budu hrát, tak QT a filmové scény budou jiné než v těch videích?
  • ty ale dávaš tomu ujovi angličtinovy.
  • Ty mi s týmito tvojimi prázdnymi výkrikmi do tmy pripadáš ako pachtér z GT.com :D:D:D Nič a to doslova nič nemôže byť horšie ako watch dogs, dobre možno tak crew alebo unity.
  • ty si to už hral ? wow, šikulka !
  • Za dovolávání se trošky spravedlnosti? Ale no ták ty starej bonzáku...
  • XorxoxTalarius
    Teeeeeda, tak krasnej render jsem nevidel ani nepamatuju ... obcas si rikam ze nektere firmy by mohli misto her delat spis filmy, stalo by je to daleko mene penez, mohli by to vydavat kazdej rok a navic kdyz by odstrihli tu herni cast tak by stejne nikdo nepoznal *1*
  • XorxoxTalarius
    Ne
  • Veskoslav
    Nereagovat, rovnou to hlašte.
  • :-D :-D :-D
  • Z tých videí priam srší tá nabitá a číra atmosféra, ja osobne sa veľmi teším, po GTA V na pc hneď druhá hra na budúci rok od ktorej očakávam fakt veľa :)
  • Uvažoval správce už konečně definitivně dostát své výsostné objektivity a začít od normálních uživatelů separovat tuhle WC verbež? Není přece normální, aby se v diskusi věnované exkluzivní konzolové hře nachomejtlo tolik gum, který to ani zajímat vlastně nemusí. Není nutný je likvidovat, klidně jim jako kuriozitě vyhraďte plácek pro hlupáky a teplomety, kde se můžou ukájet nad svýma nadřazenýma pochodama. Apeluju na Vás, zbavte nás té špíny už jednou provždy, děkuji.
  • Hype uz se rozjizdi na plny obratky :-)
  • Veskoslav
    Při oznámení jsem záviděl. Tiše a hodně. Viktoriánská Anglie, prvky steampunku, krásná grafika, vlkodlaci atd. Ale teď? Po shlédnutí gameplay videí je můj zájem a případná koupě PS4 kvůli této hře menší a menší. QT event co minutu, další minutu filmová sekvence, AI nepřátel na úrovni mrtvých jednorožců, filmové pruhy atd....
  • Vole, ať to má třeba 0/6784, ale pořád to může být zábavná, dobře vypadající a solidní hra, ne?
  • hur, u WD mohli drzkovat vsichni,jenze tady to bude jen zastup sony ovecek,ty prece nebudou kritizovat hru,za kterou dali bez mala 2000 korun,za takovou palku to musi bejt dobry,i kdyby se certi zenili...
  • Krescz
    a jak to s tim souvisi? lol
  • Nezbývá, než doufat, že to bude dobrá hra, pevně věřím, že to nebude zklamání... *3*
  • Veskoslav
    Tak to už je solidní masáž...Přijde mi, že Sony valí slušné prachy do propagace. To dopadne jako WD a možná ještě hůř.
  • Zavidíš vid *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit