Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidim ze hehe zase proklikal diskuzi. Redakce fakt to zruste naprosto zbytecny systém který nic neodrazi.
    • Magister_Peditum
      Jo no, takový nenápadný naklikávání. *4* Že ho to vůbec baví. *15*
  • Veskoslav
    Tak to už je solidní masáž...Přijde mi, že Sony valí slušné prachy do propagace. To dopadne jako WD a možná ještě hůř.
    • Ty mi s týmito tvojimi prázdnymi výkrikmi do tmy pripadáš ako pachtér z GT.com :D:D:D Nič a to doslova nič nemôže byť horšie ako watch dogs, dobre možno tak crew alebo unity.
      • Veskoslav
        Za to ty a tvoje duchalplné fráze jsou plné poučení, lásky a skvělého sexu.
        • Ty si extrémny prípad duševne zaostalého jedinca *15* *15*
          • Veskoslav
            Jestli bereš drogy, tak to omez. Tímto si se jenom zařadil po bok he/he a spol.
            • to je už asi 5 odpoveď/komentár v poradí od teba k tomuto článku, ktorá nedáva akýkoľvek zmysel, gratulujem, nebolo by na škodu navštíviť psychológa.
    • hur, u WD mohli drzkovat vsichni,jenze tady to bude jen zastup sony ovecek,ty prece nebudou kritizovat hru,za kterou dali bez mala 2000 korun,za takovou palku to musi bejt dobry,i kdyby se certi zenili...
  • Hype uz se rozjizdi na plny obratky :-)
  • XorxoxTalarius
    Teeeeeda, tak krasnej render jsem nevidel ani nepamatuju ... obcas si rikam ze nektere firmy by mohli misto her delat spis filmy, stalo by je to daleko mene penez, mohli by to vydavat kazdej rok a navic kdyz by odstrihli tu herni cast tak by stejne nikdo nepoznal *1*
  • Jack1947
    Jedna věc mně mrzí, at to dopadne jakkoli vždy se najdou (****) kteří to koupí a podpoří... vývoj dalšího dílu. Tahle hra prostě hranice nezboří, nedokáže ani vylézt víš. Avšak by mohla být slabou konkurencí uspěšnějším bratřím.

Tedy pokud někdo nad tímhle ulétává znamená to že těch pár blábolů a videí navnadilo ( hype??!!!)
    *4* nikomu názor neberu a je to defakto jedno... důležitý je výsledek ne. Ne takhle hra se nebude řadit k ubisoftáckým nezmarům... tedy doufám vždyt nemá např s ním nic společného jenže dneska člověk musí být na pozoru. *12*
  • del0
    1886 QTEček. Press X to win.
  • Nostalgicky vzpominam na doby kdy bylo treba hry opravdu hrat..
  • To urcite :-D Ted tu o Jenickovi :-D Ale bavim se takhle kolem poledniho skvele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit