Přejít na výpis diskuzí
Nádherné akční RPG Eitr kombinuje obtížnost Dark Souls s hratelností Diabla
31.10.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
ano, to je nová generace pc-elitářu, kteří hrají především na fraps, AA, FPS a rozlišení, byl bych pokrytec rád si zahraji graficky aktualní hru, ale tohle vypadá zajímavě...
-
hry jsem hral uz na amize, a takovehleho zpracovani jsme si uzil vic nez dost. A uz ho nechci a nepotrebuju, když na to dostanu naladu mam přes 200 her na emulator amigy. tahle odeznivajici moda pixel artu je prave spis pro mladsi rocniky, kteří to moc neznaji a muze je to zaujmout. Kdysi se každý vyvojar snazil o co největší pokrok v grafickem zpracovani, nikdo se nechtel vracet zpet. tahle moda zacala jen proto ze herni segment stagnoval před prichodem novych konzoli, kdy se to zase pohlo kupředu, a znudeni hraci chteli něco s cim se mohou zabývat, tak prislo indie,kick a pixel art. Nove konzole jsou tu, grafika a moznosti se posunuli kupředu, pixel art a další pada do zapomeni.
-
Doufám. *4*
-
ty tečky mi přijdou rozkošný, ale to je můpj subjektivní názor.
-
po pár panákách piva *1*
-
Proste nemas rad retro grafiku a hadzes vsetky tieto hry do jedneho vreca, co je smutne, pretoze ak porovnas tuto vymazlenu grafiku napriklad s amatersky vyzerajucim Fist Puncherom tak by si objektivne musel uznat ze toto je uplne ina uroven. Osobne by som prijal viac faz animacii, clovek od takej kockovanej grafiky neocakava plynuly pohyb ale o to viac kuzelne mi to potom pripada. Ale tak co ine mam ocakavat od nejakeho prealfa prototypu.
-
hele ať si klidně kladou maximální důraz na něco jiného než grafiku, třeba na umělou inteligenci nebo délku hry a rozsáhlost mapy nebo neuvěřitelnou rozmanitost zbraní a prostředí a nepřátel nebo úžasný příběh co tě vezme u srdce nebo na super propracovaný systém boje a komb s nekonečnou variabilitou a možnostmi.. jen ať nekladou maximální důraz na to že to je rozkostičkovaná hipsteřina, rozumíme si?
-
Prisiel nas opat všetkých poučovať ze len to co si mysli on je spravne :D
-
Ja som zacinal na nes a mam za to ze ta konzola spolu so snes ponukla naj hry.. No osobne mi dnes ten pixel art ci ako to nazyvate ktore sa pasuje za vrlke umenie uz riadne lezie na nervy.... Tato hra je proste skareda, postavy sa pohybujú trapnym sposobom, prostredie je fadne, atmosferu taketo kocky proste nedokazu navnadit, a hrat to v 640x480?to ma byt vtip?
-
Smutné jak tu spousta, zřejmě mladších ročníků, odkojených na mainstreamových hrách s maximálním důrazem na grafiku, breptají něco o tom, že to jsou pouze kostičky a ne hra.
-
co je to za hru, to je nejaka válka kostiček
-
Ten nadpis je najlepsi nadherne RPG. Pekna ironia *1*
-
hodil bych to do Cryenginu bejt jima
-
ja vidim jen nejake kostičky, kde je ta hra?
-
Toto není od EA.
-
Severské Diablo ve stylu Sword & Sworcery. Konečně to někoho napadlo!
"Shield Maiden" není jméno hlavní hrdinky. Je to zatím bezejmenná štítonoška (shieldmaiden) jako byla třeba Brunhilda nebo Lagertha. -
Jasne, narveme potvorakum hafo zivota a nikdo si nevsimne, ze by jinak byla hra na par hodin. Usetrime tim i cas s delanim prostredi a dalsich veci. Az to nekdo prirovna k jinym hram, tak na tom vydelame a pak udelame par DLC na predmety a lidi se z toho po**rou
-
Pixel art by mi nevadil, ale hratelnostně to vypadá naprosto nudně. *6*
-
Uplne naaaadherne :D Ale tak 25 rokov dozadu.
-
Isometrickou hru s hratelností podobnou Dark Souls bych bral hned, ale ne tak statickou. Taky moc nemám rád hry, kde do každýho nepřítele musim minimálně desetkrát seknout