Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je na tom nadupaneho? Neco takoveho mohlo mit podobny privlastek tak mozna pred 10 lety.
  • bud som stary alebo strihac robil nadpracu, ale po tomto traileri si to teda nemam chut zahrat ani trochu... a to som este pred nim uvazoval, ze by to stalo za hriech...
  • Kr.Pa
    Nová generace Call of Duty, jen místo vojáků máme roboty ...
    • :-D Nová generace Call of Duty, jen místo vojáků máme boty ... (slava, alspon se tlusti amici konecne do neceho trefi) Hra s Botama kteri nejdou vypnout mi prijde ale vazne jako velice spatnej vtip ze strany EA.
    • To je nespravedlivě cynický pohled na věc. Konečně AAA multiplayerová hra, která se snaží osvěžit žánr a lidi na to stejně budou plivat.
    • oprava: jen misto vojaku mame boty...
    • Veskoslav
      A hrál si to? Rozhodně to jako CoD není;) Klasický hráč Codka se tam nebude naprosto chytat.
      • hrál a je to jen a pouze další kopie CoD s titánama, které sou akorát velké popelnice s nápisem "tady jsem a čekám až mě zničíte" ;) (nehledě na "no skill needed" věci jako Smart Pistole :D)
        • Kozy
          Nevim co máte proti tý smart pistoli, zkoušel jsem jí a nepřišlo mi že bych dominoval bojišti. To by jí použivali všichni, ne?
      • já myslím že tohle hráče cod nebude vůbec bavit.. má to blíž k moba (farmení AI na titana, 6v6) než k codku
        • Ámen :-). V tého hře nejde jen o vraždění hráčů a hráči, kteří se zaměří jen na tento cíl z pravidla prohrávali aspoň v betě :-) Navíc COD hráči většinou nevyužívají všechny možnosti pohybu a to z nich dělalo lovnou zvěř :-). Jen ať si COD hráči přijdou (rychlejší spawn titána, když mám navíc bonusová NPC v podobě hráčů) :D
      • Kozy
        Tak já to vidím přesně naopak, ale je to rozhodně větší zábava o tom žádná.
        • Veskoslav
          No jako CoD se to ani moc hrát nedá. Už kvůli rychlosti. Navíc za týden hraní jsem tam nenarazil na žádného campra, co by seděl a čekal až někdo přiběhne. Navíc i systém zbraní je poněkud odlišný. A to nemluvím o tom, že dynamický přesun pomocí jatpacků je zcela něco jiného. A do toho máš ještě Titány. CoD v tom vidím v systému střelby, ale tím to končí. Navíc některé specifické zbraně nejsou ani ten CoD. Ve střelbě beru, tam jde vidět, že to dělají sejní lidí. Ale v tom ostatním to CoD není ani náhodou. Navíc sice se to nezdá, ale z toho Source enginu vymlátili maximum a narozdíl od CoD to i pěkně vypadá. Není to žádný Crysis, ale má to úroveň.
  • Tak jako zahraju si to, stejne jako jsem si zahral vsecky moderni Call of Duty. A dokonce me to asi ani nebude vylozene urazet a nudit, proste neco jako nove CoDy. Ale trochu se bojim, ze to bude klasicka koridorova, kratka, klisovita kase. Stejne jako Call of Duty.
  • Mno a prečo by som to mal hrať? Pretože je to "nadupaný" PR?
    • MS na to sází jako na málo co, to je jen důkaz, že to s hrami dlouhodobě neumí a asi se to nikdy nenaučí. Proste mu to musí vyjít a živit je to dalších 10 let, cokoli jiného je fail.
    • Nadupaný PR neznamená, že hra je automaticky špatná.
      • ani dobrá ;)
        uvidí se až to vyjde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit