Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrál jsem to cca 1 hodinu.nudnější verze Lary
    • Všichni ví že to píše jeden člověk co hru ani nehrál, víc přezdívek ti nepomůže
      • Tilwaen
        Tom, Kim, Rum...

Asi musím souhlasit *15*
      • Taky jsem si hru nejdřiv stahnul ,abych nekupoval něco co by by mne pak štvalo.A udělal jsem sakra dobře ta, hra nepřináši nic nového.A ušetřenej peniz vrazim do jiné hry.
    • no podle toho co sem cet je to prumernej klon AC s peknou stylizaci.
    • Nejvic na hry vzdycky plivou zlodeji!
      • mě by naštvalo jako že jsem se na hru těšil si ji koupit a pak zjistit že je to sračka(což je)takhle jsem se nespálil
      • Možná, ale hra je to stejně nic moc. I Call of Duty má širší koridory než tohle a debilní QTE u každýho bosse si taky mohli odpustit. Dal bych tomu tak 6/10.
        • Vždycky mě fascinuje ta drzost, když tu brečej lidi co hru ukradnou :D
          • Já nebudu tvrdit,že jsem nikdy nesosnul z warezu, ale nemám žádný právo si pak stěžovat na kvalitu :D
          • nejvic mě pruději lidi co to neuměj a jen záviděj
            • Máme ti závidět, že umíš krást? To je tedy co závidět. *1*
          • Buyers remorse is strong in this one.
  • holec89
    kdy bude recenze?
    • ales.smutny
      Až nám hru dodá distributor.
      • holec89
        dik za info, takze po vydani v cr
        • ales.smutny
          No byli bychom rádi kdyby co nejdřív, žejo...ale holt...:(
          • coze takze podle vseho pirati uz hrajou a vy to este nemate? Ja myslel ze aspoň recenzenti to maj dřív. To to kradou rovnou vyvojarum z disku?
            • ales.smutny
              Když vše jde jak má, máme hry s dostatečným předstihem.
            • Ahoj, games nejsou sami, naše redakce ještě také hru nemá, nevím, kde je problém, ale nejspíše nějaký bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit