Přejít na výpis diskuzí
Nadupaný trailer vám připomíná, abyste nezapomněli na Remember Me
4.6.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
v 19 sekunde pocujem hlas Liary Tsoni
v 30 sekunde pocujem Knock Knock z Hotline Miami
http://i.imgur.com/RnbGiXs.gif
Ale ked to veznem oklukou, ze ked v traileri to vomne vyvolava spomienky, tak asi to bude dobra hra o spomienkach... *8* -
hral jsem demo priznavam a plnou si asi nekoupim. pretaceni vzpominek a hledani chyb je nad moje sily. napad perfektni, realizace katastrofalni, kdo neveri at to zkusi :) nicmene po pribehove strance to muze trhnou kde co...
-
proc je ten nuz na screenu vetsi nez jejich hlavy? to bude kolosalni mrdkovina...
-
coze takze podle vseho pirati uz hrajou a vy to este nemate? Ja myslel ze aspoň recenzenti to maj dřív. To to kradou rovnou vyvojarum z disku?
-
mě by naštvalo jako že jsem se na hru těšil si ji koupit a pak zjistit že je to sračka(což je)takhle jsem se nespálil
-
nejvic mě pruději lidi co to neuměj a jen záviděj
-
jj, v kartě hry to nemaji napsane, nevim proč. Ale na PC to vyjde, tak se neni čeho bat *15* minimalně zajimavě tahle hra určitě vypada
-
ufff, uz jsem se lek, zved jsi mi naladu :D koukal jsem totiz na profil hry na games a PC jsem tam uz necet
-
a taky že vyjde
-
nemelo to vyjit i na PC?
-
Buyers remorse is strong in this one.
-
Vždycky mě fascinuje ta drzost, když tu brečej lidi co hru ukradnou :D
-
No byli bychom rádi kdyby co nejdřív, žejo...ale holt...:(
-
Možná, ale hra je to stejně nic moc. I Call of Duty má širší koridory než tohle a debilní QTE u každýho bosse si taky mohli odpustit. Dal bych tomu tak 6/10.
-
dik za info, takze po vydani v cr
-
Až nám hru dodá distributor.
-
Nejvic na hry vzdycky plivou zlodeji!
-
hrál jsem to cca 1 hodinu.nudnější verze Lary
-
kdy bude recenze?