Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • promitac
    v 19 sekunde pocujem hlas Liary Tsoni
    v 30 sekunde pocujem Knock Knock z Hotline Miami

http://i.imgur.com/RnbGiXs.gif

Ale ked to veznem oklukou, ze ked v traileri to vomne vyvolava spomienky, tak asi to bude dobra hra o spomienkach... *8*
  • hral jsem demo priznavam a plnou si asi nekoupim. pretaceni vzpominek a hledani chyb je nad moje sily. napad perfektni, realizace katastrofalni, kdo neveri at to zkusi :) nicmene po pribehove strance to muze trhnou kde co...
  • proc je ten nuz na screenu vetsi nez jejich hlavy? to bude kolosalni mrdkovina...
  • coze takze podle vseho pirati uz hrajou a vy to este nemate? Ja myslel ze aspoň recenzenti to maj dřív. To to kradou rovnou vyvojarum z disku?
  • mě by naštvalo jako že jsem se na hru těšil si ji koupit a pak zjistit že je to sračka(což je)takhle jsem se nespálil
  • nejvic mě pruději lidi co to neuměj a jen záviděj
  • jj, v kartě hry to nemaji napsane, nevim proč. Ale na PC to vyjde, tak se neni čeho bat *15* minimalně zajimavě tahle hra určitě vypada
  • ufff, uz jsem se lek, zved jsi mi naladu :D koukal jsem totiz na profil hry na games a PC jsem tam uz necet
  • a taky že vyjde
  • nemelo to vyjit i na PC?
  • Buyers remorse is strong in this one.
  • Vždycky mě fascinuje ta drzost, když tu brečej lidi co hru ukradnou :D
  • ales.smutny
    No byli bychom rádi kdyby co nejdřív, žejo...ale holt...:(
  • Možná, ale hra je to stejně nic moc. I Call of Duty má širší koridory než tohle a debilní QTE u každýho bosse si taky mohli odpustit. Dal bych tomu tak 6/10.
  • holec89
    dik za info, takze po vydani v cr
  • ales.smutny
    Až nám hru dodá distributor.
  • Nejvic na hry vzdycky plivou zlodeji!
  • hrál jsem to cca 1 hodinu.nudnější verze Lary
  • holec89
    kdy bude recenze?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit