Přejít na výpis diskuzí
Nahlédněte do zákulisí natáčení antického Ryse od Cryteku
26.7.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Počkat to je ta hra kde jen stačí mačkat ve správném pořadi tlačítka a pak se to hraje samo? No to bude pecka *14*
-
-
Ted jsi popsal tak 90% vsech her...
-
-
*1* to jo no. Kdyby tak Zaklínač 3 byl jako Zaklínač 1 to by mi udělalo fakt radost.
-
-
žádné quick time event v zaklínači 3 nebudou
-
-
-
-
Podle posledních článků se hra stává zajímavější, video na E3 byl propadák.. ALE TVURCI UZ NEKOLIKRAT ZDURAZNOVALI ZE TO TAK JEDNODUCHE NEBUDE.. Ale někteří lidé nějak nečtou tyto články a už jen slepě reagujou pořád do kola na video z E3... Ale čím dál se o té hře píše tím slibněji vypadá. Myslim že se jen dost špatně představila... První trailer vypadal jako další hloupá bojovka na kinect... Video z E3 ukázalo že to tak není ale zase to podělalo s tím skriptováním, asi mysleli, že hráče toto upoutá víc, čemuž se nedivim v době kdy jsou oblíbené seriály jako "Spartakus"... Nicméne později několikrát vysvětlili, že to tak není a že hra bude mnohem obtížnější a hráč nebude vydět tlačítka, bude je muset odhadnout a navíc to nebude všechno tak jednoduché (viz poslední články) a teď ukazují kolik dalšího úsilí do toho vkládají.. Ta hra se na začátku dost špatně prezentovala a teď s postupem času a informací vypadá lépe a komplexněji, než jen odfláknbutá hra...
-
-
To PR vždycky vykreslí hru v daleko lepším světle než je výsledný produkt. Platí to o 90% her.
-
Blbost. Bude to jen quick timeová hovadina, smiř se s tim
-
-
presne tak... s tým uz nič nespravia maximálne to este viac rozdrbu... launch je zachvilku tu ...
-
-
-
Hmmm, možná bude stačit podívat se na walkthrough na Youtube a bude to asi stejný zážitek, jako když si to člověk koupí na xbox one, akorát s tím rozdílem, že to bude mít zadarmo. Možná se mílím, třeba ta hra nakonec bude mít víc gameplaye, než se zdá, ale zatím z dostupných informací a videí to tak nevypadá.
-
-
Tak to by si měl přečíst poslední články o této hře, kde se pořád do kola opakuje, že hra není taková jako v tom videu z E3. Ale možná je uplně zbytečné to furt lidem vysvětlovat, když z nějakého důvodu tyto informace přehlíží a furt se drží toho co bylo na videu na E3..
-
-
Uvidíme, jestli se jen dušují a vymlouvají se, nebo mluví pravdu pravdoucí, ale nakonec si říkám, že hratelnost sice může být vyřešená, ale teď ještě ten nelogický příběh plný podivností, hloupostí, historických a designových předělávek, kdy Římani vypadají, jak z nějaké fantasy hry a mají na sobě elfské brnění a o tom měnění historie už se tu psalo v jiném článku. (no a pochybuju, že to vývojáři dělají omylem).
-
-
-
Hmm tak teď se těším na Dark Souls 2 ještě víc.
-
Osobne myslim, ze to bude bomba. Poprve jak jsem videl TLOU, boje a prestrelky, tak jsem si rikal ze vsechno je naskriptovany ale skutek utek, byla to jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral. A to ze ukazali zacatek hry kde se musíte dostat do ovladani atd. jeste nedela ze hry piiiiicovinu *3*
-
ja si to asi kouknu na youtube, protože to vypada celkem dobre. Taky ten hrdina sice vypada na prvni pohled jako prvoplanovy drsnak ale mozna ten charakter bude mit i nejakou hloubku
-
Ja odpdnem, sa mi zabudla spustiť Evropa2 reklama, prosím opravte si to!
-
To je slušnej motivační projev na začátku. Cituje Shakespeara ("Cowards die many times before their deaths...") i Schwarzeneggera ("If it bleeds..."). Zabírá jak na klasicky vzdělané legionáře, tak na filmofily.
-
Teda ta hra me štve a to je vydani jeste hodne daleko... Musim to rikat ted, nez nekomu dojde ze to je jen na Xbox One a zacne v tom videt neco jinyho *5*
-
Ty hightech přilby mě fakt dostávají :)
-
-
Jo, ty zbroje vypadají jako fantasy zbroje Elfů...ještě k tomu, jak jsou pěkně čisté a nepoškrabané.
-
-
Což o to, legionáři se o svoji zbroj starali, jako každý pořádný voják, ale blyštivá a nepoškrábaná zbroj po celou dobu bitvy je samozřejmě blbost na n-tou. *3*
-
-
Taky jsem se díval, proč, když už to mají mít tak interaktivně-filmové, to nemůžou udělat aspoň trochu věrné historii. Ale co já vím, když se tam tak ohání příběhem, třeba do toho budou zamíchané extraterestriální bytosti.
-
No mě spíš dostává hlavní postava, která je římský generál, ale postrádá snad všechny římské rysy.
Až na barvu kůže, s tou se strefili, ale připisuji to jen náhodě.
-