Přejít na výpis diskuzí
Nahlédněte do zákulisí natáčení antického Ryse od Cryteku
26.7.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Ja odpdnem, sa mi zabudla spustiť Evropa2 reklama, prosím opravte si to!
-
Slovo natáčení k týhle hře sedí. Je to jak interaktivní film, kde tu a tam zmačknu tlačítko.
-
-
kdyby to byl alespon dobry film tak by mi to tolik nevadilo :)
-
Asi jako valna vetsina dnesnich odpad her.
-
Evoluci nezastavíš.
-
Njn, ale ja vsude pisu ze to taky neni na skodu ne? Kdyz bys nekdy dostal chut na film/hru z tohodle obdobi, aspon vis po cem sahnout... Pokud to ale koupis jako nejakou supr hru tak budeš zklamanej... Kdyby mi od prvniho momentu rikali ze to bude interaktivni film ala Walking Dead tak budu spokojenej, ale tohle to něco mezi je naprd, nesedne to ani jednomu taboru
-
Aneb jak správně hodnotit hru po 4 minutách traileru :D
-
-
Kdyby to byly 4 minuty traileru, tak by to jako výmluva možná obstálo (i tak by trailer měl z podstaty věci lákat). Tady je problém, že to bylo 5 minut přímo ze hry.
-
Trailer je od toho, aby na hru nalákal, představil ji v tom nejlepším světle, je jejich problém, že to pos..li. Tudíž ano, rozhodovat se hráč bude na základě traileru, ty rozume.
-
-
-
To je slušnej motivační projev na začátku. Cituje Shakespeara ("Cowards die many times before their deaths...") i Schwarzeneggera ("If it bleeds..."). Zabírá jak na klasicky vzdělané legionáře, tak na filmofily.
-
Ty hightech přilby mě fakt dostávají :)
-
-
Jo, ty zbroje vypadají jako fantasy zbroje Elfů...ještě k tomu, jak jsou pěkně čisté a nepoškrabané.
-
-
Což o to, legionáři se o svoji zbroj starali, jako každý pořádný voják, ale blyštivá a nepoškrábaná zbroj po celou dobu bitvy je samozřejmě blbost na n-tou. *3*
-
-
Taky jsem se díval, proč, když už to mají mít tak interaktivně-filmové, to nemůžou udělat aspoň trochu věrné historii. Ale co já vím, když se tam tak ohání příběhem, třeba do toho budou zamíchané extraterestriální bytosti.
-
No mě spíš dostává hlavní postava, která je římský generál, ale postrádá snad všechny římské rysy.
Až na barvu kůže, s tou se strefili, ale připisuji to jen náhodě.
-
-
Hmm tak teď se těším na Dark Souls 2 ještě víc.
-
Hmmm, možná bude stačit podívat se na walkthrough na Youtube a bude to asi stejný zážitek, jako když si to člověk koupí na xbox one, akorát s tím rozdílem, že to bude mít zadarmo. Možná se mílím, třeba ta hra nakonec bude mít víc gameplaye, než se zdá, ale zatím z dostupných informací a videí to tak nevypadá.
-
-
Tak to by si měl přečíst poslední články o této hře, kde se pořád do kola opakuje, že hra není taková jako v tom videu z E3. Ale možná je uplně zbytečné to furt lidem vysvětlovat, když z nějakého důvodu tyto informace přehlíží a furt se drží toho co bylo na videu na E3..
-
-
Uvidíme, jestli se jen dušují a vymlouvají se, nebo mluví pravdu pravdoucí, ale nakonec si říkám, že hratelnost sice může být vyřešená, ale teď ještě ten nelogický příběh plný podivností, hloupostí, historických a designových předělávek, kdy Římani vypadají, jak z nějaké fantasy hry a mají na sobě elfské brnění a o tom měnění historie už se tu psalo v jiném článku. (no a pochybuju, že to vývojáři dělají omylem).
-
-
-
Počkat to je ta hra kde jen stačí mačkat ve správném pořadi tlačítka a pak se to hraje samo? No to bude pecka *14*
-
-
Ted jsi popsal tak 90% vsech her...
-
-
*1* to jo no. Kdyby tak Zaklínač 3 byl jako Zaklínač 1 to by mi udělalo fakt radost.
-
-
žádné quick time event v zaklínači 3 nebudou
-
-
-
-
Podle posledních článků se hra stává zajímavější, video na E3 byl propadák.. ALE TVURCI UZ NEKOLIKRAT ZDURAZNOVALI ZE TO TAK JEDNODUCHE NEBUDE.. Ale někteří lidé nějak nečtou tyto články a už jen slepě reagujou pořád do kola na video z E3... Ale čím dál se o té hře píše tím slibněji vypadá. Myslim že se jen dost špatně představila... První trailer vypadal jako další hloupá bojovka na kinect... Video z E3 ukázalo že to tak není ale zase to podělalo s tím skriptováním, asi mysleli, že hráče toto upoutá víc, čemuž se nedivim v době kdy jsou oblíbené seriály jako "Spartakus"... Nicméne později několikrát vysvětlili, že to tak není a že hra bude mnohem obtížnější a hráč nebude vydět tlačítka, bude je muset odhadnout a navíc to nebude všechno tak jednoduché (viz poslední články) a teď ukazují kolik dalšího úsilí do toho vkládají.. Ta hra se na začátku dost špatně prezentovala a teď s postupem času a informací vypadá lépe a komplexněji, než jen odfláknbutá hra...
-
-
To PR vždycky vykreslí hru v daleko lepším světle než je výsledný produkt. Platí to o 90% her.
-
Blbost. Bude to jen quick timeová hovadina, smiř se s tim
-
-
presne tak... s tým uz nič nespravia maximálne to este viac rozdrbu... launch je zachvilku tu ...
-
-
-
ja si to asi kouknu na youtube, protože to vypada celkem dobre. Taky ten hrdina sice vypada na prvni pohled jako prvoplanovy drsnak ale mozna ten charakter bude mit i nejakou hloubku
-
Osobne myslim, ze to bude bomba. Poprve jak jsem videl TLOU, boje a prestrelky, tak jsem si rikal ze vsechno je naskriptovany ale skutek utek, byla to jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral. A to ze ukazali zacatek hry kde se musíte dostat do ovladani atd. jeste nedela ze hry piiiiicovinu *3*