Přejít na výpis diskuzí
Nahlédněte do zákulisí vývoje XCOM Declassified
19.7.2013 | Adam Homola
12 příspěvků
-
Jn. Klasické PR kecy.
Proto škoda, že se u her více neoceňuje obtížnost a nutnost trochu myslet. Přesněji to co nakecali předem a jestli to bylo pravda. Je to přece hra kde mám hrát rozhodovat se a ne film.
Tohle samé měl ME 3 a taky byl vychvalován do nebes anebo poslední XCOM, kde zase jde lehce vydělat díky satelitům atd.. Přitom obtížnost je důležitá. Bohužel když si dám Hard, tak to je pouze život navíc pro nepřátele a pod hlouposti. Je vidět, že hry chtějí dělat aby byly lehké a pouze kecají.
Všude musí svítí zbraně a nelogicky se válet po ulicích. Navíc se ani neválí ale jsou ukázkově postavené jako by je tam někdo předem postavil. Prostě lidi co utíkali měli čas aby bouchačku perfektně postavili na skvělé místo. -
Ta producentka mi teda nijak spatna neprijde, rozhodne se mi vic libilo koukat na ni nez na ty zabery ze hry, nebot to vypada hrozne. Nekdo to tady uz nakous, ze to vypada jak prava konzolovina... Ma pravdu, fakt to vypada jak volovina.
-
TO bude zase sarada, vsude se valej zarici zlate zbrane co si muzes sebrat a po jednom granatu a jedne odbocce to pokosis kulaskem jak nic,to bude konzolo bezmozkovina do gauce k vyparenejm mozeckum a 10 letym detem, hahaha prej obtizne a potrebujes skilly hmmm to jsem zvedavej, jasny nevidel jsem vse ale citim sracku....asi si odskocim :)
-
Zase kecají. Určitě to dohraješ tak, že nepoužiješ většinu věcí jak to bývá. Pak na konci her mám mnoho lékáren a hromadu dovedností navíc.
Proč neudělají obtížnost, tak jak si to představují a podle toho dají další obtížnosti. Bylo by jasné jestli chtějí věrohodnou hru která bude obtížná anebo lehkou akci. Zatím to vypadá na to druhé. -
Poznámka pod čarou: A musí to mít pastelové barvy aby nám od tohoto neutíkaly malé děti ...
-
Za to ty seš dokonalost sama *1*
-
*15* No ony se ty pozice zrovna u her často kříží ...když sedíte na podobném postu často do konceptu zasahujete a ti "slušnější" se pak místo šedé eminence v pozadí označí rovnou za gamedesignera ...
-
Producent není vývojář. Rozhodně ne u her.
-
Kvuli tobe jsem se na to podival ale vubec nevim o cem mluvis. Vypada jak vypada (rozhodne mi neprijde ze se snazi vypadat mladsi) a obcas se zapomina s ocima. A co jako? Neni to profesionalni moderatorka,je to vyvojarka.
Proste priznej,ze se ti libi. -
Ta producentka je na pěst. Snaží se vypadat o 20 let mladší. Mluví strašně super věci, ale co mě opravdu štve, je to, že mluví se zavřenýma očima. To mi evokuje povýšenecké chování. Schválně se na to podívejte sami.
-
Extrémní obtížnost u hry s 3rdperson perspektivou ... no uvidíme . Histické pozadí přinese vítanou změnu ale v rámci série bude se svými mastry blastry působit nepatřičně , když jsme v budoucnu začínali vždy bojovat s dětskýma pistolkama.. *3* . Taky doufám že se ve hře objeví SHADO a měsíční základna , alespoň kvůli nějaké reminiscenci ....
-
1. dennicek "bude to hardcore"
2.dennicek "bude to hardcore, ale aj bezni hraci pridu na svoje"
3. dennicek "kazdy hrac bude moct hrat tuto hru ako chce"