Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hra to je zajimava, ale proste na PURE to nemá, to dokonale skloubilo rychlou jizdu, velke skoky, a perfektni ovladani. Dohral sem to jak na PC tak na XBOXu a ta hra me porad bavi, toto me prilis nechytlo. Ale je to tim ze vizualni styl me prilis neoslovil. Na druhou stranu se mi libilo zpracovani trati, co se tyce jizdy po lese to je pecka, vsude rozhazene stromy ruzne moznosti prujezdu, to u PURE malinko chybelo vetsinou v nem bylo na vyber z dvou moznych cest tady se da najit o hodne vetsi variabilita. Avsak musim rict PURE je PURE a zatim to nikdo neprekonal. Mozna se mnou nekteri nebudou souhlasit, ale je to preci jen muj subjektivni nazor a kazdemu sedne neco jineho-
  • Preklep: Deep Silever -> Deep Silver
  • Neni to zle-je tady duraz hlavne na rychlost a reflexy.Pure byl duraz i na vychytane skoky-libilo se mi to vic.
  • soundtrack uz mam, je tam pekne v ogg formate. Ako sa robia tie triky pri Stunt mode? To som nejak z toho rychleho tutorialu nepobral.
  • Závody fajn, ale tratě se opakují a po čase to začně nudit.
  • techland mam tiez rad pretoze su to velmi dobri vyvojari, ale co mysleli tymto titulom Nail'd to neviem. Pre mna povinnost na vyskusanie uz len kvoli tomu Metal soundtracku :) btw: neviete kde najdem kompletny tracklist? vobec sa mi to nedari najst cez google -dik
  • techland mam tiez rad pretoze su to velmi dobri vyvojari, ale co mysleli tymto titulom Nail'd to neviem. Pre mna povinnost na vyskusanie uz len kvoli tomu Metal/Nu-Metal soundtracku :)
  • Je to uplne otrasna hra ktoru by som nebral ani zadarmo. Skusil som .. a do 15tich minutach som to vypol a odinstaloval... je to hnoj ... Ked chem stvrokolky tak zase siahnem po starsom ale kvalitnejsom podla mna aj krajsom PURE.
  • "Hned na začátku má pro vás hra překvapení, které předznamenává celkově rozporuplné zpracování. V prvním závodě na vás čeká hned po startovní rovince velký skokánek. A co se nestane, vaše základní čtyřkolka je moc slabá, a tak nedokáže přeskočit na druhou stranu propasti a vy můžete jen nezúčastněně sledovat, jak se váš borec řítí do hlubin."

    Pán neabsolvoval autoškolu (tutorial)? Klávesa pro dlouhý skok je hned vedle klávesy pro krátký skok.

    "...hra vás nutí k postupu dál každou trať projet třikrát."

    Že vy jste to nehrál.
    • RakeW
      Tak v tom případě beru ten první odstavec dole zpátky.
    • Uplne s tebou souhlasim me to taky tak pripada ze autor recenze to asi nehral.... ja nwm ale moji ctyrkolku mam od zacatku uplne stejnou a furt s ni vyhravam a to jsem asi v polovine hry. Ta hra me chytla jako tenkrat flatout, proste parba za par slupek ale hratelnost lepsi nez kdejaky AAA titul.
  • RakeW
    No vypadá to, že tohle můj oblíbený Techland úplně nevychytal, na druhou stranu je to očividně budgetovka do supermarketu, takže se to asi dalo čekat (i když ten začátek, co je popsán v recenzi, to je dobrá haluz).

    By mě docela zajímalo, jak jsou na tom další projekty - Dead Island (po nastavení herních standardů zombie her peckami jako jsou L4D, nebo Dead Rising, bych se výsledku trochu bál), Warhound a snad i nějaký ten další CoJ. Jinak první CoJ je pro mě vysloveně srdcovka a druhý díl pak považuji za nejlepší hru se světelnou pistolí vůbec.

    Jinak by se možná slušelo podobně stručný a schematický text označit spíš jako "mini-recenze", když to porovnám s rozsahem ostatních recenzí ;).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit