Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad me zachrani KZ shadow fall.Rysku jeste BTF4,V BTF3 me multak nezklamal a team death match me hodne bavil,tak uvidime v BTF4.
  • Jack1947
    Current gen = Tmavsi , mene deatilu Next = svetlejsi , vice detailu ... nevim vic toho tam zatim nevidim. *7*
  • no ja to vyzkoušet nemuzu.. updatuju od 10 hodin.. pitomej steam :-(
  • Co se týče detailů, vede pochopitelně next-gen. Ale zdá se mi, že vývojáři ještě neumí z nového hw vymáčknout to nejlepší. Nemyslím tím ani tak výkon, jako spíš jak ten výkon využít k co nejvíce estetickému zážitku...
    • vždyť používají ten samý engine už 10 let, za tu dobu se museli naučit vymáčknou to do poslendí kapky
      • ucho
        nejde o to z toho enginu něco vymáčknout, ale nejsou ještě tolik připravení na ten vyšší výkon, nepotřebovali ho tolik využívat a ždímat současný hardware. to přijde až časem. a až potom se přejde na vymačkávání výkonu...
        • to bude tim ze tam o moc vyssi vykon neni ten "Nextgen" HW tak sotva dotahuje aby hry aspon bezeli ve full HD a FPS nepadalo pod 30, na vic to uz nema *3* holt se stim budete muset mili konzolisti smirit...
        • Stále čekám na vysvětlení jak funguje marketing. :f
          • ucho
            kup si o tom nějakou knížku...
            • *1* A / nebo marketing taky funguje na principu sociálního vyčlenění - vydáme Iphone 5S či COD Ghosts (s požadavkem na 6 GB RAM) a řekneme ...... tohle se teď nosí ;)
            • Robotron3
              Jak funguje Marketing se dá napsat jednoduše v pár větách. Funguje tak, že si firma vypracovává studie, průzkum, co jejich zákazníci chtějí, co očekávají, co by rádi, atd. Na to jsou různý metody, dotazníky, atd. Na základě informací pak firma zacílí svou strategii, reklamu, atd.
            • Jack1947
              Bud kamarad, "dej mu radu do zivota" no tak, vstricne gesto ... jen jedno a on uz si to nak prebere. *3*
            • ucho
              nemůžu za to, že si to představuje jako hurvínek válku a že si myslí, že se to dá napsat pár větami...
            • Jack1947
              ... To si mu moc neporadil... *7*
      • On jen píše co si jinde přečetl bez jakéhokoliv vlastního zamyšlení nad tím co to vlastně znamená :)
    • hahahahahah

hlupacik
  • Tak v singlu jsem tedka odehrálcca asi 3 hodiny a musím říct,že je to velmi,velmi dobré..nový engine podle mě to není,ale z toho starýho vyždímali tvurci naprosté maximum..každopádně je to jedno,jelikož to vypadá naprosto překrásně a stále skvěle se to hraje..nejsem kdoví jakej zastánce call of duty ,či obecně fps stříleček,preferuji spíše rpg hry,ale musím říci,že ve srovnání zábavnosti u mě jasně vítězí call of duyt nad novým battelfieldem..porovnávám pouze singl,multiplaeyer nehraji..ale je to jen můj subjektivní názor..
    • A nehraješ ho proto že ho tvá verze nepodporuje nebo proto že tě nebaví?
    • Sp odohrane asi 2h a musim povedat pribeh debilny ...grafika 5r stara aj viac... zvuky zbrani otrasne kazda znie skoro rovnako..optimalizacia otrasna ale inac fajn hra:D ale ked vezmem ten sp z bf4 tak uznavam cod je lepsie co je na zaplakanie
      • zase jeden zakomplexovanej čobolák. Koupil sis to aspon čoboláku?
      • Hele já nevím,mně přijde že jseš zbytečně tvrdej,grafika je pěkná..ve full hd na ultra vypadá to krásně jenom o malej kousek horší než battelfield..optimalizace naprosto v pohodě..přiznávám v call of duty mám o něco větší propady fps..třeba z 70 na 40,ale to je zanedbatelný..jako příběh je v každý fpd hře úsměvnej,ale o to tady nejde,já beru ten pacit zábavnosti a vtažení do hry a v tomhle je o malý kousek podle mě caal of duty letos lepší..
        • Podle mě jegrafika pěkná v BF4 ne v CoD a propad FPS že je zanedbatelný ? S ohledem na použitý engine to zanedbatelné opravdu není :)
      • Jack1947
        Hlavne ze to ce 6gb minimalne, aaa 28,5gb na disku a Dx11!!! *15* *2* Proste Next gen grafa jak vino.
        • Jako promin,ale nevím co byte už chtěli..6 giga ram a grafika s podporou dx 11 je dneska pro herní pc naprostou samozřejmostí...souhlasím těch 28 giga nebo kolik je fakt moc..to se mi taky nelíbí
          • tak si vezmi ze je to q3 engine grafika z roku 2005 a naroky crysis 3 toto by malo ist na core 2 duo s 8800gtx na 100fps..
          • hele ty jako promiň a víš že průměrné dnešní PC nemá DX11 grafiku ?:D existuje pojem casual hráč (spousta mých známích například) a ti nemaj moc zájem si stavět vlastní PC nejnovější generace a ani nemají zájem o konzole, věř nebo ne je to tak :)
            • To že ty máš DX11 grafiku má znamenat že je to prostě průměr ?:D mám se smát nebo brečet ?
            • jako sorry ale moje 4roky stare PC je zrale na vymenu planuju ji v nejblizsich mesicich pac uz tehdy to bylo low cost a DX11 uz samozrejmne mam ty ctyri roky.... DX11 je proste prumer
          • Než jsi to stahnul z rapidsharu, tak to trvalo dlouho co?
            • Nezáviď ;)
  • Jak je to naschval obracene, aby nebylo poznat ze je to stejny
  • http://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU
    • Aha, elsi uz to sem dal. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit