Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • však je to dobře, jinak by četli jenom komiksy o Max Paynovi a Halo. Musim přiznat, že jsem se k Zaklínači dostal taky spíš díky seriálu na čt2
  • GoT si mě získalo, ale tahle hra u mě bohužel propadla pohledem přes rameno a soubojovým systémem.... :(
  • Hairy_Ass
    Asi před 4 lety díky databázi sci-fi/fantasy Legie.info... Jinak o ni vědělo dost lidí, ale samozřejmě teprve s příchodem seriálu se masy rozpomněly, že umí taky číst. *3*
  • Ringwraith
    Přes seriál.

Na americký seriály čučí každej první a půltej a Game of Thrones je prej fakt dobrej. Tak je jasný, že pak někteří lidi začali hledat i knižní předlohu.
  • můžu se zeptat, jakym způsobem jste se dostali ke knížkám? Přijde mi, že se "sága" mezi lidi rozmohla jak epidemie. Nikdo o ní nevěděl a nejdou ji čtou všichni. Fakt mě to zajímá. Přes kamarády, či jak?
  • Cahir
    Jestli se tohle povede, mohlo by to být stejné překvapení jako ve své době Zaklínač.
  • Hank90
    Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall take no wife, hold no lands, father no children. I shall wear no crowns and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit