Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Paráda! Parááda! Prostě skvělé. *2*
  • Zaslech ještě někdo v čase 1:33 polního škůdce z Gothicu? *1*
  • Doufám, že konečně dostanou rozum a vrátí do hry souboje co byly v první Penumbře. Autoři se sice snaží seč můžou, ale bez soubojů to už bohužel není úplně ono.
    • GlaDOS
      No mně souboje v první Penumbře vadily. Byly otravné a neohrabané. Když jsi chtěl umlátit čokla kladivem nebo krumpáčem, tak to bylo díky ovládání skoro nemožné. Jediná možnost byla hodit na zem maso, počkat a pak na psa hodit dynamit. Což se povedlo jen občas, protože stačilo aby pes jen kousek poodešel a výbuch ho nezabil. Takže díky, ale souboje vážně nechci.
      • Ano, byly náročnější, nešlo je vyřešit s prstem v nose jak je dneska dobrým zvykem a často bylo výhodný se jim vyhnout; a když vemu v potaz, že hlavní hrdina měl být dle příběhu normální smrtelník a žádnej Chuck Norris tak k tomu ta neohrabanost výborně sedla.
  • další video začínající až po 30-ti vteřinách slohových zvratků, čte to z vás ještě vůbec někdo ?
  • Amylee.Anderson
    A to mám za to, že *12* jsou docela roztomilá.
  • *12*
  • Myslím ,že je čas, aby to někdo napsal: "Natočím svou "přítelkyni" při orgasmu".

P.S.:Je mi jasný, že si nabíhám na smatch, tudíž stěr se nekoná, ale stejěn by se tady někdo tímhle vytahoval:D
    • ne, angličtina Ti oopravdu nejde, nepoužívej jí, prosím :D
    • Tvoje ruka nikoho nezajímá! Smatch?!
  • takové prasečí masky byly v hororech vždy nejděsivější
  • Corvus
    Na tuhle hororovou jednohubku se vyloženě těším. Artworky vypadají fantasticky a stejně tak hra v pohybu. Jsem opravdu zvědavej, co z toho vyleze a jak hodně bude kulervoucí příběh.
  • MikeiXX
    Mě je ouzko při pohledu na prase od doby, co jsem se lekl v jedné "foto" scéně ze SAW.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit