Přejít na výpis diskuzí
Nakrmte Amnesia: A Machine For Pigs vlastním strachem
31.10.2012 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
čas na dlouhé zimní večery, kdy odložíme svíčky, lahve vína a družky stranou, zhasneme světla a ozvučíme si dům Sound Blasterem (tak alespon 5.1) ....
-
-
Yep, až na změnu, že tuhle záležitost jedině se sluchátkami. Tedy, pokud není zájem, aby po pár minutách hraní s intenzivními líbivými zvuky po celém domě, družka nevyrazila s vínem v jedné a se svíčkou v druhé ruce z baráku přímo do dlouhých zimních večerů...
-
-
Prva Amnesia bola s dobrymi (a aj s tymi zlymi) sluchaciami dost luxusna hororova zalezitost. Ale AMFP bude podla mna este luxusnejsia :)
-
-
to bola... ale najprv bolo treba odstrániť zvuk škrípajúcich zubov ktorý ma privádzal do nepríčetnosti. Ale Penumbra BP bola aj tak lepšia.
-
-
Já si vždy říkal co to pořád praská, když byl vystrašený, ale skřípění zubů mě teda nenapadlo. +
-
-
Tak to jsem na tom úplně stejně. Že je to zvuk skřípání zubů jsem zjistil, až když jsem dohrál hru. A když jsem ji hrál podruhé, stejně mi to nevadilo.
-
-
-
-
-
-
*12*
-
Na tuhle hororovou jednohubku se vyloženě těším. Artworky vypadají fantasticky a stejně tak hra v pohybu. Jsem opravdu zvědavej, co z toho vyleze a jak hodně bude kulervoucí příběh.
-
To kviceni prasat me docela zasira *8*
-
Zaslech ještě někdo v čase 1:33 polního škůdce z Gothicu? *1*
-
Myslím že se u týhle hry opravdu poseru strachy :D
-
March of the Pigs... *4*
-
-
METAL ! :)))) http://www.youtube.com/watch?v=ehMqEXUspfs
-
Mám radši Only, má luxusní text a myšlenku.
-
-
celkově lidi nadávaj dost na with teeth ale mě se to dost líbílo :))))
-
-
Jak které songy, ale tenhle problém se týká drtivé většiny alb. Hudebně považuju za vrchol alba Hand that feeds, ale Only je pro mě nejlepší po textové stánce.
-
-
a co Home z With teeth alba?:)) To je taky parádní
-
-
Nevybavuju si ji, NIN už jsem neměl v playlistu hodně dlouho, ale super jsou ještě živáky s Gary Numanem.
-
-
-
-
-
-
neznášam prasatá, nejem bravčové už roky a z bitúnkov sa mi dvýha žalúdok ... myslím, že táto hra je pre mňa ako stvorená :)
-
takové prasečí masky byly v hororech vždy nejděsivější
-
Vánoce beze strachu *15* Já se bojím zda dostanu ponožky *4*