Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tron mam rad od chvile kdy jsem kdysi videl v TV prvni film. A to uz je nejakej patek :D Tak doufam ze se pokracovani ktere prichazi po 28 letech povede. PS: Originalni krabicku Tron 2.0 mam vystavenou na policce (jeste ve velke krabicce)
  • přesně původní Tron jak film i hraj byly moc povedený...a kdo viděl první film tak ví,že hře se povedlo naprosto vystihnout atmosféru filmu a toho si cenim nejvíc.Těším si i na novýho filmovýho Trona.
  • Celkem mne štve to laciné PR u každé hry podle filmu, kde herci masí hru vychvalovat do nebes, jaká to je revoluce a jak sou pyšní, že toho mohou být součástí. Viz Avatar a teď tohle...
  • Vypadá to dost odlišně od předchozího herního Trona (kterej byl mimochodem výbornej)
    • pro me to byla nejlepsi hra roku 2003
  • Zatím jsem nesledoval až moc do detailů, spíše to zatím vypadá jako další konzolová záležitost (né moc náročná skákačka/střílečka) hratelnotsí typu SWFU, ale i přesto se taky těším a myslím, že ať bude náplň jakákoli, jízda to bude pořád určitě parádní (pokud vyloženě něco nedomrví) ;o)
    • Konzolová záležitost? Je ti jasné, že třeba Mass Effect byl od svého počátku primárně konzolová hra? Jediný žánr, kterému konzole nemohou oproti PC doposavaď konkurovat je RTS, jinak v ostatním jsou si rovni, někdy i převyšují.
      • Já to nemyslel zle, proti konzolím nic nemám ;o) Jen že je to prostě koncepcí klasická gamepadová Third Person záležitost bez nějakých Pc specifických složitostí.
        Jinak (OT) - PC myslím umí konkurovat ve více ohledech, než jen RTS, namátkou třeba simulátory, nebo některé multiplatformní tituly (FPS/RPG), kde na PC vypadají lépe a je možnost si vybrat klávesnici/myš nebo gamepad (podle toho, na co se ta či ona hra více hodí) Zmíněný Mass Effect 1/2 je podle mně na PC třeba lepší po grafické stránce i co do vylepšeného ovládání. Samozřejmě je ale spousta her, kde je gamepad mnohem více efektivní, tam ale není problém jej k PC připojit. Hlavní síla konzolí je v exkluzivních titulech, ceně konzole, přístupnosti a nenáročnosti a pohodlí + je to hlavně taková kolektivní zábava. Jinak ale souhlasím, že od dob DeusEx2, se ty hry mezi jednotlivými platformami začínají lišit jen hodně málo. Také nám hodně Pc zavedených sérií díky multiplatformovosti pomřelo, ale to už je jiná (také 100x omletá) písnička :)
      • právěže naopak primární Mass Effect byl primárně vyvíjen an PC - jenom si pak Microsoft zaplatil exkluzivitu pro XKrabici (bylo to napsaný kdysi v nakym rozhovoru s Bioware v Levelu bo Score)
        • "Vypadá to dost odlišně od předchozího herního Trona (kterej byl mimochodem výbornej)" ---přesně to jsem měl na mysli :) Ale i přes to že to bude myslím dobrý záfar.
  • Tak tuhle hru rozhodně chci *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit