Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S těmi reakcemi na Steamu to vidím jako oprávěné. Co se týče technické stránky, tak není nic moc co vytknout. Hra mi prozatím úplně spadla jen jednou, jinak se nezdřídka kdy stane, že se objeví black screen i několikrát během zápasu. Hra se jen přeruší obrazově, ale zvuková stopa jede dál a tak stačí opět nahodit vše zpět přes správce úloh. U předešlého ročníku se mi toto nestávalo ani v den vydání. Jedná se o drobný bug, který půjde opravit. Jinak je hra daleko lépe odladěna než předchozí ročník, těch bugů je tam daleko méně než bylo zvykem a hra běží jako víno. Tak to byla za mě ta pozitivní část a teď tu negativní.
    MyPlayer / MyCareer, který hraji jako primární mód každý rok, mě bohužel nemile překvapil hned v úvodu a to poměrně strohým až striktním vytvořením nového hráče. Ty tam jsou velké možnosti si upravit svého virtuálního hráče k obrazu svému, tuto šanci bohužel dostanete úplně někde jinde. Jak se dalo přepokládat tak některé věci jsou omezeny kvůli dvou nový masivně podbízenými věcem:
    Za prvé jsou to mikrotransakce, které jsou sice závislé na virtuální měně, ale protože jsou vyžadovány prakticky na jakákoliv vylepšení, tak Vás i přidání plnovousu bude stát další těžce vydělané VC (virtual coins). A když píšu těžce vydělané, tak tím myslí doslova a do písmene (vydřené). Pokud by jste získání svých VC chtěli urychlit, tak máte celkem jednoduchou možnost, za cenu samotné hry tedy za 50 € si můžete koupit 200.000 VC nebo si můžete koupit jinou edici než-li standardní, jako je například GOLD za cenu 140 € s 250.000 kredity a navíc k tomu ještě dostanete i pár těch drobností.
    A ta složitější cesta je pak hrát, ale za jakou cenu. I po více jak 40 zápasech, kdy hraji jen sotva pár minut, mám prozatím celkové číslo jen na úrovni téměř 70, což sice vypadá docela dobře, ale na to abych mohl sbírat za zápas více bodů je to setsakra málo. A proč je to málo, protože nám obtížnost od minulého ročníku zase o něco poskočila nahoru a skórovat je zas o něco těžší.
    Místo toho, aby jste sbírali body právě za úspěšně hozený koš, tak je střádáte jen za dobrou podporu svého týmu v asistencích či zachytávání míčů. Když dáte koš, tak je to spíš o štěstí, než že by to bylo opravdu vaším uměním. Pocit z úspěšně daného koše je sice posilující, ale zanedlouho je to opět frustrující, protože na konci 4. čtvrtiny jste dali teprve svůj třetí ušmudlaný koš. Což znamená při nejlepším 9 bodů za tři trojky, ale počítejte spíš, tak 2x dvojku a jednou vstřelený trestný hod. V minulém ročníku nebyl problém atakovat několikrát za sebou sto a více bodů, ale tento rok, no nevím, nevím. Je to jak učit se znovu chodit, ale s tím, že nevíte, kdy zase spadnete, a kdy se vám opět podaří zase vstát a pokračovat v chůzi. Na druhou stranu, tím že je každý zápas jedinečný a tím, že mě hra stále žene dál a přes tu prvotní frustraci mi sem tam nabídne i nějakou tu odměnu, tak mě její hraní dál a dál přitahuje a baví.
  • Na jednu stranu je fajn zvýsení obtížnosti a režim sousedství se mi taky celkem líbil … nakupování bot , stretballové zápasy a chození do kadeřnictví prostě k basketu patři. Ale tvému popisu Maze tohoto režimu jsem se celkem zasmál *1* . No každopádně mě zaujmul Myteam který hraju už hodně dlouho každý rok a letos jsem zatím nenašel chybu … no až na možnost mikrotransakcí… ale to je tu každý rok … rozšiření soupisky se mi tá hodně líbí … 2008 denver … mladý Melo … no kdo by to nechtěl … s technickým zpracováním nemám problém , protože Xbox one … a celkem velkým vylepšením prošlo i mygm nebo mylegue … podle mě se jim to povedlo tak na 9/10 +nové animace takže možná se zavřnýma očima 10/10 *8* *1*
  • A pak se podíváte na Steam se svými spíše zápornými recenzemi *1* *1* ..
  • Za druhé je tu novinka tohoto ročníku a to je tzv. sousedství, což je neuvěřitelně podbízivé rozšíření tohoto ročníku, tzv. socializace (nevím, koho to bylo přání, ale moje to určitě nebylo). Pokud bych chtěl F2P nebo online, tak si zahraji úplně jinou hru, ale určitě né basket. Letos se totiž někdo z 2K sport nějak zvláštně vyspal, a když se probudil, tak přišel se super nápadem. Když už jsme ten minulý rok lehce nabídli těm našim pravověrným a novým hráčů módu MyCareer, aby si mohli přímo zahrát i s kamarády, pokud se jim tedy chtělo, tak proč bychom je letos ještě více nepropojili? A co myslíte, že udělali? No, do čistě singleplayer módu vecpali, nikoliv jen prostá NPCčka, ale i virtuální "já" ostatních hráčů. Asi si nějaký manažer řekl: ,,Přeci jen nejsme žádná Bčka jako EA, mi můžeme jít ještě dál, máme přeci jen nejlépe hodnocenou sportovní sérii, tak proč bychom jí tento rok trochu nepoladili a navíc musíme si dát trochu oraz, přeci jenom každoroční vydávání na všechny platformy je už docela nákladné... hmm, to máme PC, PS3, PS4, XBOX, XB360, Switch, ale což to je strategie vyššího managementu". Navíc je to korunováno vše tím, že v této hře jsou vlastně jen samí chlapy v hlavní roli, a vyjímkou jsou jen ženy v podobě NPC, které plní svoje role v příběhu nebo doplňují řady díváků na stadionech. A ani toho domácího mazlíčka člověk nemá. Když už, tak se vší parádou nééé...
    Kromě těchto dvou hlavní problémů se ve hře objevují další, malé či opět ty velké. Například bych uvítal, možnost přeskočení některých "video-sekvencí". Před každým zápasem čekat na to, než mi můj hráč ze dveří napravo obrazovky dosedne na židli, která se zanedlouho objeví na druhé straně monitoru, je jako čekat na nucené odpočítávání reklamy na smažaná křidélka, před trailerem na nějakou zajímavou hru. Tohle bylo in v 90tkách, ale né dnes.
    Statistické tabulky, které nejsou nezajímavou součástí se snaží upozadit a místo nich se zvýrazňují nedůležité prkotiny.
    A tak bych mohl pokračovat dál a dál. I přesto jak jsem psal samotný zápas je prostě zážitek, který nemá ve sportovní hře moc velkou konkureci, a proto té hře i po takové začátku dávám další šanci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit