Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad tam budou letadla a minonosky
  • vždit ta hra ještě ani nevyšla *16*
  • WoT je naprosto skvělá hra jen mě mrzí že při tieru 8 a vejš je už téměř nutností mít premium účet (zvládám to i bez něj) ale je to zdlouhavý a tím vydělávaj,W.o. Warplanes je opravdu o proti war thunder nic,na lodě čekám jak malé dítě ale něco mi říká že gaijin bude suvereně lepší jak v groudech tak i v lodích prostě sou o krok napřed ale i tak budu hrát asi stále WoT :D A NA REALISTIČNOST RESPEKTIVE na TO jak to bude ohledně simulaci se*u bud mě to bude bavit a bude to řežba nebo ne :)
  • Tam jako nebude 15 lodi a 15 letadel na každý straně?? ještě tam mohli dat treba 5 ponorek pro každej tým a byla by to být super hra, samostatný lodě sou dost bídný...
    • mola by to být* sorry sem zhulenej jak magor :)
      • Ty vole taky jsem zhulenej jako paprika :) *1*
  • Panove (a damy) nevim co kdo cekate od WG, ale je to proste jen zdimacka na prachy, nic jinyho. Zapomente na realitu, zapomente na atmosferu, proste bude to presne totez jako vsechno. Zadny souboje GB vs D, zadny souboje US vs JP ... proste pocitejte stim, ze na stejny strane bude klidne stat Prince of Wales spolu s Jamato ... a budou se pizlat na vzdalenost 30ti metru.

Zapomente na strelbu na vic cilu ... zapomente na odpovidajici chovani tehle obru .. polomer otacky bude tak sirka trupu...zapomente na to, ze by po palube behali namornici, zapomente na odpovidajici nasledky zasahu (proste vyskoci cisilko a ubude HP, ale jinak nebude videt nic)...

BTW: Na takovou vzdalenost jako je v tom renederu by jedina salva potopila zcela instatne naprosto cokoli.
  • Doufám že si po téhle hře budou kvanta dětiček myslet, že v reálu vypadaly námořní bitvy přesně takto, stejně jako mají naprosto nerealistické představy po WoT. Já bych tyto hry povolil jen těm, kteří by splnili zkoušku ze základních faktů. Ostatní nechť místo reálných modelů vidí nějaké fiktivní, aby to nemělo negativní vzdělávací dopady.
    • Nejprve zakaž Hollywoodské filmy.

God mode hlavního hrdiny, který má super bezednou pistoli s vlastnostmi někde mezi těžkým kulometem a odstřelovací puškou. Sundá každého na jednu ránu a zároveň se brilantně vyhne každé dávce z automatických zbraní protivníků, kteří evidentně střílí tak, že by z metru netrefili ani stodolu.

Dále pak každý výbuch podpořen několika sudy benzínu. Nejlepší u granátů nebo AP munice. (Bohužel už i v dokumentech s 3d záběry mi přijde, že ty tanky po sobě snad střílejí napalmové projektily). Do her zase cpou trasírky snad ka všemu. Dostal jsem nedávno Empire total war, a byl jsem uvitržení, když po salvě mých mušketýrů to vypadalo jak obloha za Dne D.

O historických filmech ani nemluvě, přesnost techniky/výzbroje/výstroje/způsobu boje je kolikrát bídná.
      • Nejdřív dokument, potom teprve film.
  • viděli jste tu mapu? žádná oblast 40x40 nebo 80x80 (samozřejmě mluvím v KM) kde bitevní lodě vidíte jen jako tečku a vystřílíte 50-150 střel na cíl s nadějí že trefíte alespoň 1nou a ostřelovaná loď pluje mezi gejzíry vody... NE! Nic takového lodě no přirovnal bych to zaparkované v autobusovém depu kde jejich děla s dostřelem přes 10km budete mít vždycky takřka vodorovně s hladinou... děs a hruza *7*
    • Tak ted jeste jednou a cesky prosim.
      • To říká člověk co píše bez diakritiky...
    • no jo, ale otazka je, ci by takato super realisticka hra, kde lod pomaly ani nevidis, a ani nevies ci ju trafis, bavila, mozno par ludi hej, ale asi masy nie......v prvom rade hra ma zabavit, a toto simulator asi nie je
      • Vis, nejde o realitu ani simulaci kde ceho ... jde o atmosferu. A ano, hra ma v prvni rade bavit. Me teda jezdeni po stale stejnych mapach (wot) stejnejme krabicema s jinym naterem (bambilion scifi tanku) moc zabavny neprijde. V bete bylo wotko daleko zabavnejsi. Proc? Tanku bylo mnohem min, a kazdej mel svy plusy a minusy.

Tohle bude presne totez, desitky ... stovky lodi ... vsechny stejny.

K cemu ti bude, ze nejaka bude mit lepsi mireni nebo vetsi dostrel ... kdyz nebudes mit zadnou sanci to vyuzit. Prijede k tobe plechovka a potopi te proste proto, ze strili rychlejs ... co na tom, ze v realu by jeji stely pusobily na tu lod asi jako hazeni hrachu.

Navic ... namornich arkad, kde ta atmosfera (kdyz nic jinyho) je, tu uz par je. A to ze ve hre nebudou dva naprosto zasadni elementy valceni na vode ve vybrany obdobi? lol ... ani ponorky .... ani letadla.
      • battlefiled 1942... měl takový mód kde se dalo přidat tanky... s kámošema jsme to hráli bez zaměřovacího křížka na vzdálenost 1km i víc... prostě tolik co bylo vidět... šíleně nás bavilo dát jednu ránu uvidět dopad střely, provést korekci a znovu vystřelit... nemusím vidět výbuchy tanku/lodí. Ale nebaví mě hry kde dám 5-10 výstřelu a umírám... tyto lodě vezli stovky až tisíce střel... chci vidět pořádné salvy chci v zápase vystřílet pár stovek nábojnic užít si tohle.

Toto je účel bitevních lodí, použivaly se v boji proti lodí a na ostřelování pobřeží... bylo to "moderní" dělostřelectvo... když si budu chtít zahrát manévrovací souboj půjdu do fregat které jsou na to určené... tebe to nemusí bavit já naopak čekám na takovou hru kde se tento potenciál dokáže využít
        • Potom nechapu, proc se vubec o tuto hru zajimas, kdyz ti muselo byt po jejich predchozich hrach naprosto jasne, ze pujde opet o arkadu nejhrubsiho zrna.
  • Chlapci na todle se vyserte na všechny World of tanks,warplanes(největší shit),warship... a přejděte na War Thunder. To je aspoň hra. Už teď jsou tam jen letadla a je to lepší než ty tři shitky dohromady. A grafika je tam oproti tomuhle svinstvu jednoznačně lepší. *3*
    • tak sem stahl to War Thunder a po par minutach vim že World of warplanes se mazou, skoda ze sem se tam probojoval az na tier 6 :D
      • Je mi tě líto. Žes tu kravinu hrál tahle dlouho. *1*
        • Njn jsem o tomhle nevěděl ale to je nebe a dudy vubec sem takovej rozdil necekal fakt parada :)
    • no ja hram aj WoT aj WT, nechapem, ale preco by som sa mal vysrat na sracky, ked su vo WT iba lietadla, kedze ja tie tanky zatial radsej............nech si hra kazdy to co ho bavi, ale na druhej strane som velmi zvedavy na tanky od WT, akurat ci sa mi bude chciet znova vyskumavat tie vysoke tiery......kazdopadne ja dufam ze lode od wargamingu budu super, lebo tie od war thunder su v nedohladne, tak nech mame co drtit
    • walltar
      Jak budou ve war thunder tanky tak přejdu(letadla už tam hraju teď), ale pokud budou lodě dřív od WG tak začnu hrát tam a zase přejdu jak je udělá Gajin ... protože už s letadlama ukázal, že umí ... tak doufám, že to s letadlama a loděma ukáže taky ...
      • S lietadlami ukazali pretoze engine mali z Wing of Prey (letecka arkada), ktoru robili.
        Engine, ktory bude musiet pocitat aj s koliziami s objektami, povrchom atd. je nieco ine.
        Velmi bude zalezat aj na mechanike hry. Kazdy nech si vyberie. Preco by som mal nieco zatracovat len preto, ze garbus nevie hrat tanky. Hrajem tanky WOT a hrajem lietadla WT.
        Ale aj tak si myslim, ze tanky a lode sa budu hrat viac ako lietadla. Lietadla az tak ludi nezaujimaju ako tanky a lode. Pokial budu lode nieco ako Battlestation Midway, Pacific tak to bude zabavne. Vyberiem si bud WG alebo Gaijin, tie ktore mi budu viac vyhovovat.
        Garbus: V com je grafika rozdielna medzi tymito hrami? Mne sa zdaju rovnake.
        • walltar
          Já taky hraju tanky WOT a letadla WT .... a jak výjdou Ground Forces tak je zkusím a zůstanu u lepší hry. Osobně doufám, že to bude WTm protože WT má fakt o něco lepší grafiku, než WOWP (ale jen o trošku) a taky doufám, že udělají relističtější modely tak jako mají u letadel HB a FRB.
          • Ahoj, hledám nějakého "normálního" spoluhráče pro WoT. Četl jsem zde na Tiscali pár Tvých reakcí a řekl bych, že to máš v hlavě srovnané... Pokud budeš mít zájem, napiš mi prosím na: iano@seznam.cz
            • 2Tilwaen: Klany jsou vopruz ... pokud nehodlas hrat denne a byt v 19:00 online a v pozoru. Navic se to ve wotku ze znacny casti zvrhlo v rejzovani goldu => obecnou snahu moc nevalcit a hlavne drzet uzemi.
            • Tilwaen
              Co takto zkusit nějaký klan?
    • Jo tedka stahuju nazkousku ty letadla a uvidi se, ja nikdy letadla nehral po internetu a to warplanes me celkem bavi a tanky me bavi protoze predtim nic takovyho neexistovalo ale jestli vyrobi z Warthunderu lepsi tak to klidne zacnu znova s lepsi hrou :)
    • Môže mi niekto vysvetliť, prečo hráči WT majú stále takú potrebu spamovať diskusiu o WoT, či už tu alebo inde na internete, reklamou na WT? Už to začína byť únavné...
  • Kr.Pa
    http://www.youtube.com/watch?v=vj-15O-BTDw
  • Počkejte si na War Thunder lodě todle je děs jak graficky tak celkově .. jinak zde se můžete pokochat jak budou vypadat pořádně tanky! :) http://warthunder.com/en/news/159/current/
    • Mluvit o grafice a argumentovat artworkama... Pro porovnání: http://worldoftanks.eu/en/media/1/
      • dementik to neni ziaden artwork....ale SS ze hry...
      • Jenže ta hru tu grafiku má ;)
    • Kein
      To vypadá brutálně dobře!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit