Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad tam budou letadla a minonosky
  • Ty vole taky jsem zhulenej jako paprika :) *1*
  • vždit ta hra ještě ani nevyšla *16*
  • WoT je naprosto skvělá hra jen mě mrzí že při tieru 8 a vejš je už téměř nutností mít premium účet (zvládám to i bez něj) ale je to zdlouhavý a tím vydělávaj,W.o. Warplanes je opravdu o proti war thunder nic,na lodě čekám jak malé dítě ale něco mi říká že gaijin bude suvereně lepší jak v groudech tak i v lodích prostě sou o krok napřed ale i tak budu hrát asi stále WoT :D A NA REALISTIČNOST RESPEKTIVE na TO jak to bude ohledně simulaci se*u bud mě to bude bavit a bude to řežba nebo ne :)
  • 2Tilwaen: Klany jsou vopruz ... pokud nehodlas hrat denne a byt v 19:00 online a v pozoru. Navic se to ve wotku ze znacny casti zvrhlo v rejzovani goldu => obecnou snahu moc nevalcit a hlavne drzet uzemi.
  • Tilwaen
    Co takto zkusit nějaký klan?
  • Nejdřív dokument, potom teprve film.
  • Nejprve zakaž Hollywoodské filmy.

God mode hlavního hrdiny, který má super bezednou pistoli s vlastnostmi někde mezi těžkým kulometem a odstřelovací puškou. Sundá každého na jednu ránu a zároveň se brilantně vyhne každé dávce z automatických zbraní protivníků, kteří evidentně střílí tak, že by z metru netrefili ani stodolu.

Dále pak každý výbuch podpořen několika sudy benzínu. Nejlepší u granátů nebo AP munice. (Bohužel už i v dokumentech s 3d záběry mi přijde, že ty tanky po sobě snad střílejí napalmové projektily). Do her zase cpou trasírky snad ka všemu. Dostal jsem nedávno Empire total war, a byl jsem uvitržení, když po salvě mých mušketýrů to vypadalo jak obloha za Dne D.

O historických filmech ani nemluvě, přesnost techniky/výzbroje/výstroje/způsobu boje je kolikrát bídná.
  • mola by to být* sorry sem zhulenej jak magor :)
  • Tam jako nebude 15 lodi a 15 letadel na každý straně?? ještě tam mohli dat treba 5 ponorek pro každej tým a byla by to být super hra, samostatný lodě sou dost bídný...
  • Ahoj, hledám nějakého "normálního" spoluhráče pro WoT. Četl jsem zde na Tiscali pár Tvých reakcí a řekl bych, že to máš v hlavě srovnané... Pokud budeš mít zájem, napiš mi prosím na: iano@seznam.cz
  • dementik to neni ziaden artwork....ale SS ze hry...
  • Vis, nejde o realitu ani simulaci kde ceho ... jde o atmosferu. A ano, hra ma v prvni rade bavit. Me teda jezdeni po stale stejnych mapach (wot) stejnejme krabicema s jinym naterem (bambilion scifi tanku) moc zabavny neprijde. V bete bylo wotko daleko zabavnejsi. Proc? Tanku bylo mnohem min, a kazdej mel svy plusy a minusy.

Tohle bude presne totez, desitky ... stovky lodi ... vsechny stejny.

K cemu ti bude, ze nejaka bude mit lepsi mireni nebo vetsi dostrel ... kdyz nebudes mit zadnou sanci to vyuzit. Prijede k tobe plechovka a potopi te proste proto, ze strili rychlejs ... co na tom, ze v realu by jeji stely pusobily na tu lod asi jako hazeni hrachu.

Navic ... namornich arkad, kde ta atmosfera (kdyz nic jinyho) je, tu uz par je. A to ze ve hre nebudou dva naprosto zasadni elementy valceni na vode ve vybrany obdobi? lol ... ani ponorky .... ani letadla.
  • Panove (a damy) nevim co kdo cekate od WG, ale je to proste jen zdimacka na prachy, nic jinyho. Zapomente na realitu, zapomente na atmosferu, proste bude to presne totez jako vsechno. Zadny souboje GB vs D, zadny souboje US vs JP ... proste pocitejte stim, ze na stejny strane bude klidne stat Prince of Wales spolu s Jamato ... a budou se pizlat na vzdalenost 30ti metru.

Zapomente na strelbu na vic cilu ... zapomente na odpovidajici chovani tehle obru .. polomer otacky bude tak sirka trupu...zapomente na to, ze by po palube behali namornici, zapomente na odpovidajici nasledky zasahu (proste vyskoci cisilko a ubude HP, ale jinak nebude videt nic)...

BTW: Na takovou vzdalenost jako je v tom renederu by jedina salva potopila zcela instatne naprosto cokoli.
  • Ponorky vyhodili uz davno, prej to "nezapada do konceptu" ...
  • Jako myslis, ze bys sni jinej battleship prejel? To pak jo.
  • Neblbni, ses u !wargamingu! ... nebos uz nekdy nekde videl vpodstate libovolnou hru, kde mas zcela holy pole, za polem vidis zcela jasne barak .... a pred tim barakem na tom poli nevidis 40ti tunovej tank?
    Predpokladam, ze za goldy pude koupit "maskovani U2" => battleship se ponori tak, ze budou couhat jen delovy veze ...

Tady totiz uz davno nejde o arkada vs simulator ... simulator simuluje ovladani/zasahy/fyziku/... arkada na to prdi a klidne haze kostkou trefils/netrefils ... ale pokud neco stoji na poli pred barakem, tak to proste vidis dycky ... jen u WG ne.
  • Doufám že si po téhle hře budou kvanta dětiček myslet, že v reálu vypadaly námořní bitvy přesně takto, stejně jako mají naprosto nerealistické představy po WoT. Já bych tyto hry povolil jen těm, kteří by splnili zkoušku ze základních faktů. Ostatní nechť místo reálných modelů vidí nějaké fiktivní, aby to nemělo negativní vzdělávací dopady.
  • walltar
    Já taky hraju tanky WOT a letadla WT .... a jak výjdou Ground Forces tak je zkusím a zůstanu u lepší hry. Osobně doufám, že to bude WTm protože WT má fakt o něco lepší grafiku, než WOWP (ale jen o trošku) a taky doufám, že udělají relističtější modely tak jako mají u letadel HB a FRB.
  • Jestli to bude jako WoT, tak se tesim az naskocim na Marata a nebo Oktabryjskaju Revoluciju a se vsema tema Bismarckama, Tirpitzema a Sharnhorstama si vytru zadek ... a nejlepe ve slugfestu na 35 metru a se vsema najednou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit