Přejít na výpis diskuzí
Naolejovaný Rambo nepřátele nestřílí, ale rozpouští
6.11.2013 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
nevypadá to zase tak zle, bude záležet, jak se to bude hrát.
jinak nechcete se tady na games na ten váš přehrávač vykašlat, když tam nemáte lidi na to, kteří by ho dokázali zprovoznit do bezchybné podoby? ta nemožnost ovládat hlasitost zvuku na fullscreenu html5 verze je amatérismus... -
-
Neda sa inac ako suhlasit, ja si vzdy skopirujem nazov videa a otvorim to na youtube
-
-
Rambovi se vždycky leskly svaly! *5*
-
Ale rambovi se skutecne ve filmu porad leskly svaly, tak to bude asi spravne ne?:)
-
-
mne skôr ako lesklé plastové telo vadí fakt, že sa vôbec nepodobá na Slyho.
-
-
"Stejně to ale nestačí, aby se hra zvedla a odešla z trestaneckého tábora pro tituly, jejichž smyslem bude pobavit herní dav tím, jak jsou špatné - od grafiky až po herní prvky. Nadávám sice, ale závěry ještě nedělám..."
Autor sice závěry nedělá, ale už ví, že hra bude špatná. ;-) -
vypada jak standa hlozek v 50ti *5*
-
Pochopil jsem to správně, že se jedná o střílečku, kde za vás bude chodit počítač a my budeme akrát střílet terče? Něco jako byla vždy prostřední epizoda v Die Hard Trilogy.
-
-
Tu sem hrál jako jedinnou, neskutecna svanda
-
Die Hard Trilogy jsem se napařil neskutečný množství hodin! Yippee ki-yay, motherfucker! *14*
-
-
Hh... Vy tu hru nesnášíte *1*
-
No když se podívám, pod jakým těžkotonážním kalibrem se "rozpouštěli" protivníci, tak se nedivím.... dyť to je úplně roztrhá na maděru a oblaka krve v béčkových filmech byly.. to k tomu prostě patří... Pokud to bude mět nádech béčkového filmu, proč ne...
-
bože muj to bude blbost *1*
-
Ale bude to furt mín rambo jak COD *2*