Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jenom Ať to je těžké ... já se těším, jak budu měsíc dostávat totálně nakopáno protože nebudu mít potuch o tom jak se to hraje. Stejně jak u CK2.
    • kickasl
      tak ono CK2 jak bylo jiz zmineno tak tezky neni, jinak victoria II me zatim bavila nejvic, EU byla taky dobra, CK2 fajn, ale oproti ostatnim slabsi, a HoI me nebavila- proste to tema 2sv valky me moc nebere a celkove styl hry se mi moc nelibil
    • Magister_Peditum
      A to byl CK2 ještě tou nejjednodušší strategií od Paradoxu. Co teprve takový HoI3! *15*
      • Já bych řekl, že Victoria 2 byla jednodušší. Ten v základu, pochopit potom různě ty profese a priority už tak snadný nebylo, ale ve Victorii jsem byl docela brzo velká mocnost a postupně jsem ukrajoval Evropu a s pomocí Brazílie i ukusoval z Jižní Ameriky (a to jsem hrál, prosím pěkně, za Česko, který jsem si z Rakouska oddělil a Slovensko si dobyl když krváceli na Prusech :D)
        • *1* Victoria II je daleko těžší, než CK 2. EU je na tom s obtížností možná ještě vejš. Ale HOI (armagedon, III) jsou, co se válčení týče úplně někde jinde.
      • pokud budete hrát hry od paradoxu pravidelně tak se v tech nových přírůstcích zorientujete za den dva
        i když tím bohužel ty hry od paradoxu ztrácí část svého kouzla
  • Magicfiber738
    Paradox = nejlepší strategie :-D , a také nejtěžší strategie !
    • Souhlas, bez paradoxu bych se asi unudil k smrti. Kvalitních strategií je v poslední době hodně málo. Navíc musím i ocenit jejich přístup k hráčům. Na svém foru s nimi čile komunikují a řeší případné problémy. Za zmínku stoji i jejich nedávný dárek fanouškům v podobě EU 3 Chronicles u kterého jsem trávil posledních několik dnů.
  • SixThe9th
    Je to tak, tato hra prinasi novy svezi vitr na mapu Evropy, propracovana je velice solidne, ovsem AI obcas trochu skripe, predevsim ma potrebuj neustale prerozdelovat jednotky a to i v pripade, ze jim rozdelenym hrozi bezpodminecne zniceni a tak se castokrat stane, ze nepritel svou gigantickou armadu rozfragemntuje a posle do vsech svetovych stran zatimco za bukem ciha Grand Armee.

    Taky je trochu frustrujici,ze trva nekdy az nehorazne dlouho, nez clovek 'dorazi' nepritele, takze casto nastane nekolika mesicni honicka za malym fragmenty prezivsi armady,ktera si volne cupita a manevruje po okoli. V Crown of Glory-byla vec zvana Pursuit, takze pokud byla silna lehka jizda, nepritel utrpel pri ustupu jako takovem velke ztraty, zde jakmile moralka klesne na 0, armada ustoupi pekne slusne jako celek a zdrha.

    Stravil jsem u hry zatim zhruba 16 hodin cisteho casu a s Francouzi temer bez problemu na normalni obtiznost dobyl temer celou Evropu vyjma Ruska a pise se 1809. Britove nedusledne brani kanal a i presto,ze maji na mori drtivou prevahu (tj.nelze je tam porazit), najdou se skulinky a Grand Armee uz od roku 1806 okupuje polovinu Britianie (ne tedy ze by to nejak ohrozilo jeji namorni vyrobu). Diplomacie je ucelova,ale velmi funkcni. Jen me trochu mrzi,ze i presto ,ze lze u armad s patricnym velitelem nastavovat takticke prikazy pred bitvou, bylo by mnohem lepsi, kdyby konecne paradox ty bitvy zmaknul trochu vic interaktivne a umoznil hraci do techto bitev vstupovat alespon co se zmen taktiky tyce (treba jako ve fotbalovych manazerech), moje valecnicke srdce vzdycky trochu pookreje kdyz musim koukat na tabulky, kde de facto vitezi pocetni presila nad kvalitou a moznosti nejak zasahovat do bitvy v jejim prubehu (krom povelu k ustupu) totalni chybi.

    Ale shodnu se na tom, ze je to jedna z nejotevrenejsich her od Paradoxu novym hracum. Nikdy vsak nehral u zadne Paradox gamesy multiplayer, zajimalo by me jak je resen problem s pozastavovanim hry a zrychlovanim casu? Existuje nebo je na schvaleni ?
    • Zrychlování času a pozastavování hry je na domluvě. Ovšem musím říct, že zastavování hry je lepší silně omezit. Není nic horšího než spoluhráč, který každých 15 vteřin stopuje hru. To pak silně kazí zážitek ze hry
  • Tak mám za sebou první 3 hodiny. Hraju za Rakousko a na začátku válku jsem nakoupil jednotky, načež mi došli lidské rezervy, a tak musím bojovat s tím co mám. Dva roky jsem se s Francouzema přetahoval o severní Itálii, nakonec tam přišli Rusové s pokřikem нас многа naprosto zbourali frontu a Frantíci se museli stáhnout.
    Hra běží na stejném enginu jako CK2 a celkově to vypadá hodně podobně. Dostat se do toho dá rychle, ale zase tam jsou systémy, který vůbec nemám páru jak fungují (např. zásobování).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit