Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To znamena ze v Shift 2 bude pres 1000 aut... no ani nahodou... to zase EA pekne keca...jenom aby si udelalo dobrou reklamu...
  • jj, urcite mas pravdu a oni v zavodnim aute nikdy nesedeli, narozdil od tebe, takze ty vis naprosto presne jak se takovy auto chova a nesrovnavas to s jezdenim v beznem provozu. Mozna bys mohl i Patricka Soderlunda poucit a dat mu par typu do jeho chatrajici zavodni kariery

http://speedhunters.com/archive/2010/05/31/patrick-soderlund-driver-blog-nurburgring-team-nfs.aspx
  • Shift = Shit
    GT5 = indestructible shit

tak by som to zhrnul.
  • Nech netrepe, nech sa prebere. Pani z EA games asi nikdy na aute nesli. Lebo ten ich jazdny model stoji za hovno, diel od dielu je to horsie. Jedine auta co nas mozu prekvapit buce DIRT 3.
  • Jé ty mě bavjej! :D Prej autentickej zážitek z jízdy, už to vidim, ten jejich zmrvenej jízdní model z prvního Shi(f)tu.. Už to vidim, jak to zase bude úplně debilní a nereálný.. Problém je že spoléhaji na to že lidi (mladý) nevedi jak se auto chová tzn. můžou udělat naprosto debilní a nereálněj jídní model a spoustu lidí to nebude vůbec sr*t :D Nevim jak vy, ale já si radši počkám na GRID 2 než tenhle nesmysl..
  • Vtipny je tvrdit, ze hra ktera neexistuje, bude lepsi nez prave vydana. Ja myslel, ze tohle delaj jen maly deti.
  • Jak psal Bravo, Shift se zasekl mezi simulaci a arkadou, coz je pro me 1 ze 2 nedostatku. To je ale jen o tom, co dovoli autori, nebo vydavatel. Jizdni model maji skvely, coz bylo videt na predchozich hrach tohoto vyvojarskeho tymu, kde pustili plnou simulaci. Ten druhy nesvar se s nimi tahne radu let a obavam se, ze jim to asi jeste nedocvaklo. Maji tusim ve vsech svych hrach uplne debilni zpracovani kamery za autem. Horsi to snad ani byt nemuze. Tak snad aspon tu plnou simulaci povoli do Shift2.
  • ono GT ma totiz uplne opacny efekt nez NFS, kde pocatecni nadseni z nablyskanych kycovitych efektu a bombasticke prezentace vystrida po par hodinach rozcarovani z prazdnoty cele hry, nudy a priserneho jizdniho modelu.. u Gran Turisma je to presne naopak :)
  • nuda, skutocne, potom si vyhon aj lavou rukou, pepo.
  • Tak po včerejší 5 hodinové, dost ndné eskapádě s GT5 - bych jim docela i věřil. Ale nehodnotím, takový je můj možná dočasný pocit.
  • Na Shift existuju nejake mody. Je tam aj realistic mod. Videl som nejake videa a vyzera to ako ina hra.
  • Snad nechces, aby realne trate vyzerali ako lunapark. Tak vyzera Nordschleife v Shifte. Keby som nevidel, neuverim. Maloktora realna trat je atraktivna pre oko.
  • "Naše idea je, nabídnout co nejautentičtější řidičský prožitek, zobrazit jaké to je v kabině závodního auta."

Ale iste, iste... *1* Kto by to potom kupil, ze? Teda ja urcite, ale moc ludi by to nebolo.
  • no Shift se tváří jako simulace, ale jak už je všude psáno, zaseklo se někde mezi arkádou a simulací...ale upřímně řečeno mě to docela vyhovovalo.navíc pohled z kokpitu byl krásně provedený.a to bylo asi pro mě tak jediné lákadlo a jeden z mála zábavných prvků proč jsem to hrál,protože když jsem si zvolil pohled zpoza auta, připadalo mi to jako bych hrál Prostreet 2 x)...u Gran Turisma jsem vyrůstal :) série NFS a GT se od sebe hodně liší..GT jsou stále ty klasické závody jak každý(kdo GT hrál) známe a stále neztrácejí jiskru. ale přijde mi HODNĚ troufalé od tvůrců NFS tvrdit, že GT 5 zadupou do země...asi si fandí tím že mají za sebou už hodně titulů, a NFS je docela silná značka ale zato ne těžký soupeř pro GT....každopádně se na oba nové tituly těším a až poté budu pořádně posuzovat....x)
  • NFS je hrozna sra*cka, uplne jina liga nez GT
  • ´Pak to dopadá jako ve F1 2010, gridu atd.....že první zatáčka a všichni na jedné hromadě protože 90% připadá cool jak se to tříští.´ - Tak presne o tom to je, nenapsal bych to lepe! Hlavne, ze to vypada dobre, COOL a letaji plechy, ostatni nas nezajima. Ale jak pises, kazdy ma rad neco, ja se osobne tesim na GT5 jak malej Jarda *1* a naopak kdysi jsem hraval spise arkady, treba to na nekoho prijde casem *2*
  • Dlouho jsem se takhle nepobavil *2* Rikam si, neni april, asi ne, ale co, nechame sefa EA zit v jeho snu, je to pekne, kazdy mame nejaky *1* A ted museji navic neco prodat, tak musi nenapadne pripomenout, ze jsou nove NFS, ktere pokud budou vychazet kazdy rok se nemuzou rovnat a nebudou GT5 nebo Forze. Samozrejme, tyto hry nemusi nekoho bavit, chapu, ale rozhodne je jen tak neprekonaji!
  • Uplne neznicitelna uz nebudou. A jestli ti zalezi nejvic na tomhle, zahraj si Burnout *3*
  • http://www.youtube.com/watch?v=AJyR4s9F1s0
    když už tu hodnotíme grafiku, tak mě tahle bude bohatě stačit :)
  • LFS je hodně přeceněná záležitost. Pochybuji že se něco od doby co jsem ho hrál něco změnilo, pochybuji http://www.youtube.com/watch?v=CsPhPbToZ00&feature=player_embedded
    Co se týká grafiky u GT,např jsem četl GAMEREACTOR pořád se tam opakuje kritika, ale zároveň se zmíní, že u premium aut je super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit