Přejít na výpis diskuzí
„Náš SHIFT 2 porazí sterilní Gran Turismo 5“, zní z EA
24.11.2010 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Podle recenzí to ani nebude takový problém, protože už první Shift dostal víc.
-
-
Kdybych se řídil podle recenzí, budu hrát jen COD, NFS, HALO. Děkuji za pozornost.
-
-
Například MGS 4, Mass effect 2, Uncharted 2, GTA 4 a třeba RDR jsou promakaný hry a dostaly podle toho body. GT5 asi něco chybí, když má tak "málo".
-
-
No vidíš, tak například o GTA4 si myslím svoje a jako majitel limitky jsem i tady příznal, že víc se nachytat nenechám. Recenze byly neskutečné.
Recenze na GT5, co tak pročítám na AJ webech, vyčítají věci, které u shiftu a podobných ani nevzpomněly. -
-
Tak řekni, co ti vadilo. Ta hra je špička a žádná jiná se jí neblíží, proto ta hodnocení. Samozřejmě má své mouchy, ale nic lepšího nemáš. Možná si k tomu přistupoval jako třeba k SA, ale tohle není SA, to je úplně jiný koncept.
Shift také nikde 5 let nesliboval všechno možné i nemožné. Hodnotí se celek a ten nevyšel, ale auta jezděj skvěle, to ne že ne. -
-
Ano Shift je nejlepší díl (u mě) NFS od dopy prvního NFS co vyšel na 3DO, později na PS, PC atd. Pořád ho ale beru jako "odpočinek" od GT.
GTA4 mě zklamala, protože i Infamous, kolem kterého nebylo tolik humbuku, nabízí daleko víc svobody. Tu jsem u GTA čekal.
-
-
-
-
-
-
"Naše idea je, nabídnout co nejautentičtější řidičský prožitek, zobrazit jaké to je v kabině závodního auta."
Ale iste, iste... *1* Kto by to potom kupil, ze? Teda ja urcite, ale moc ludi by to nebolo. -
To znamena ze v Shift 2 bude pres 1000 aut... no ani nahodou... to zase EA pekne keca...jenom aby si udelalo dobrou reklamu...
-
Podle mě je kolem GT5 víc humbuku než je zdrávo a to mu škodí, mám tu sérii moc rád a už od dob, kdy jsem hrával jedničku na PSX se těším na další díl. Pokud se budou vývojáři takhle předhánět, nevím zda to nebude mít dopad na nás hráče. Nový NFS se mi líbí, ale díky tomu, že nabízí odlišný styl hraní než Gran Turismo, a tak by to mělo zůstat.
-
Upřímně řečeno, už Shift 1 poskytoval úžasnou driving experience, pokud se jelo z kabiny. Řídit v tý hře Zondu by prostě kulervoucí zážitek, kterej GT5 bude mít potíže překonat, aspoň co mohu soudit z videí.
Takže nemám pochybnosti že dvojka bude ještě dál. -
Tak po včerejší 5 hodinové, dost ndné eskapádě s GT5 - bych jim docela i věřil. Ale nehodnotím, takový je můj možná dočasný pocit.
-
-
nuda, skutocne, potom si vyhon aj lavou rukou, pepo.
-
-
ono GT ma totiz uplne opacny efekt nez NFS, kde pocatecni nadseni z nablyskanych kycovitych efektu a bombasticke prezentace vystrida po par hodinach rozcarovani z prazdnoty cele hry, nudy a priserneho jizdniho modelu.. u Gran Turisma je to presne naopak :)
-
-
-
Dlouho jsem se takhle nepobavil *2* Rikam si, neni april, asi ne, ale co, nechame sefa EA zit v jeho snu, je to pekne, kazdy mame nejaky *1* A ted museji navic neco prodat, tak musi nenapadne pripomenout, ze jsou nove NFS, ktere pokud budou vychazet kazdy rok se nemuzou rovnat a nebudou GT5 nebo Forze. Samozrejme, tyto hry nemusi nekoho bavit, chapu, ale rozhodne je jen tak neprekonaji!