Přejít na výpis diskuzí
Nasajte atmosféru Grand Theft Auto V z nových artworků
2.11.2012 | Adam Homola
76 příspěvků
-
Rozmýšlam ako si prišiel na to, že je rasista...
-
Škoda, že dnes tak nějak upadá umění těchto artworků - jsou to prakticky jen překreslené fotky. Na jednu stranu to dává smysl - je to mnohem rychlejší, než něco kreslit od píky, ale prostě už v tom není taková ta krása, aby měl člověk chuť si to pověsit jako plakát. Na nové GTA se ale každopádně hodně těším, ještě se mi nestalo, že by mě nějaký díl nebavil.
-
Tak na konkurenčním webu píší už o DLC do GTA V.
...
No nic blíží se snad doba kdy oznámí DLC ještě před tím než oznámí samotnou hru...
A nic na tom nemění fakt jak to DLC bude dobré, kam nám ten herní průmysl zašel... -
Asi to bude znít divně, ale ... já chci sakra poldy na motorkách! Poldové tam jsou, motorky tam jsou, ale policejní mašiny nic! Sakra a zrovna takový slunný prostředí je na to jako dělaný.
-
Katolíci bibli nepsali, ale už z ní jen vycházeli.
-
rasisto zkurve*ej
-
On očividne áno , kde je problém ?
-
Vymínuskovali tě hezky, ale s tím ovládáním souhlasím. GTA IV je jediná, a fakt jsem dlouho vzpomínal a opravdu jediná, hra, kterou jsem s chutí hrál na gamepadu. I na Resiho 4 jsem připínal gamepad, protože to byl zprasenej port jak mrcha, ale nakonec jsem to stejně dohrál na myši, protože se ukázalo, že narozdíl od hry jsem gamepad nekompatibilní já *1* Gta je taková zmršenina. Na auta mám volant, na střílečky myš, jenže tohle je tak nějak mezi a sedlo mi to víc. Na klávesnici jsem to dohrál 1x a dobrý, podruhý a potřetí jsem jel už na ovladači a super. Stejně to ale Rockstar neomlouvá za zmršenou optimalizaci na PC, a už vůbec ne za to, že si na ten zmršenej port dali půl roku navíc *3*
-
přesně. beztak PC verze nikoho nezajímá *6*
-
I can't wait :P
-
náhodou je to dost moderní
-
Nekde psali ze PC verze bude na 100 pro.
-
Jazis jezdí na Harleyi chlasta, fetuje a smilní s prostitutkama, nejaky lidi mu jsou tezce u pr...e jo a taky hraje GTA, pise se to v evangeliu svateho Matouse: a tu snali telo pana naseho z krize a posadili ho pred PS3 a on procitnuvsi pravil svym vernym oveckam: budiz GTA, necht pochvalen ten kdo ve jmenu Carla Jonsona drti analog do zemdlení amen. a pak se odebral na onen svet parit San Andreas az do doby nez prijde novy spasitel a to by melo byt nekdy kolem jara 2013 ale o tom pojednava kniha apocalypsa videni sv. Jana.
-
doporučuji se nad jejím textem zamyslet.
-
Proč zrovna katolíci? Proč ne třeba protestanti? Nebo evangelíci? Měl by sis rozšířit obzor o věcech, o kterých nevíš vůbec nic, ale rozdáváš o nich moudra. Rovněž si najdi význam slova "bible" - asi budeš překvapen, že úmysl ohledně názvu tam nebyl opravdu nijaký (latinské "biblia" znamená "knihy"). Je to asi jako bys hledal úmysl v tom, proč někdo pojmenoval židli židlí.
-
Bože, zase sa tu točí PC verzia? Ja síce nepatrím k hráčom GTA série, ale vždy sledujem dianie okolo nej...a vždy od trojky sa opakuje tá istá situácia - na začiatku sú oznámené konzolové verzie, o PC verzii nič, potom vyjdu konzolové verzie, a potom o mesiac - dva oznámia PC verziu a aj jej dátum vydania... prečo všade teraz ľudia šalejú z toho, že RS neoznámili rovno s konzolovými verziami aj PC ? To majú ľudia takú krátku pamäť, alebo si myslia, že sa opakuje situácia s Red Dead Redemption?.. fakt, robiť hystériu z takejto situácie, to je až trápne.. ako nič proti, ale už je to fakt riadne nadnesené toto čo sa deje, okolo PC verzie (ja som PC hráč)
-
nejsou laciná spíš témata než ten výtvarný styl?
-
Tak tak, laciný - to je to slovo. Nemám pocit, že budu hrát GTA, ale že pojedu pařit na Ibizu...
-
To jo to by bylo husty vycvicit si takovyho rotvajlera a pak ho posilat na fizli :-)
-
Ježíš by všechny ty internety zakázala, protože všechny ty aféry každého jenom otravují, neasi.